Op zaterdag 18 januari zal ons filiaal in Geel gesloten zijn o.w.v. Bouw&Reno, onze excuses voor het eventuele ongemak. Breng ons zeker een bezoekje op Bouw&Reno van 11-19 januari in de Expo in Antwerpen! Gratis tickets verkrijgbaar via link op onze FB en LinkedIn pagina!

Blogartikelen geschreven doorde specialisten van BK Concept

Wilt u kunnen binnenkijken bij de mooiste badkamers van het land en tips krijgen van onze wellnessexperts? Bij BKConcept laten we onze klanten graag zien wat met de moderne badkamer mogelijk is. Daarom nemen we u mee langs eerdere projecten en de nieuwste technieken. Hierdoor weet u precies wat de mogelijkheden zijn voor uw eigen wellness of badkamer!
Contacteer ons direct 089 70 00 04 info@bkconcept.be

Buitenspa

Ontspanning met een buitenspa in uw tuin, het hele jaar door!

Bad ofdouche

Eén van de moeilijkste beslissingen bij een badkamerrenovatie…. De keuze voor een bad en/of een douche? Vaak is het een punt van overleg en soms zelfs van discussie tussen partners omdat de ene meer geneigd is om altijd te douchen en de andere af en toe een bad wil nemen. Of in sommige gevallen wordt er rekening gehouden met (klein-)kinderen.

Wiezijn wij

Onder het mom van onbekend is onbemind willen we in onze eerste blog even de tijd nemen om onszelf voor te stellen. Als BK Concept zijn wij ondertussen meer als 5 jaar actief op de nieuwbouw- en renovatiemarkt. Doch schuilt er achter deze naam meer dan 20 jaar ervaring door het samengaan van 2 bedrijven in 2014. Op het moment van de samensmelting hebben wij er bewust voor gekozen om BK Concept uit te bouwen tot een sterk kwalitatief merk. Dit verdienen onze klanten.