Graag een afspraak om uw project te bespreken? Bel of vul het contactformulier in op onze website!

Blogartikelen geschreven doorde specialisten van BK Concept

Wilt u kunnen binnenkijken bij de mooiste badkamers van het land en tips krijgen van onze wellnessexperts? Bij BK Concept laten we onze klanten graag zien wat met de moderne badkamer mogelijk is. Daarom nemen we u mee langs eerdere projecten en de nieuwste technieken. Hierdoor weet u precies wat de mogelijkheden zijn voor uw eigen wellness of badkamer!

Planten inde badkamer

Creëer gezelligheid in de badkamer door het plaatsen van één of meerdere kamerplanten. Ze hebben een rustgevend effect en zorgen ervoor dat je je helemaal kan ontspannen.

Whirlpools vanKinedo

Kinedo werd in 1968 opgericht. De twee productiebedrijven en research afdelingen bevinden zich in Frankrijk, namelijk in Chaumes-en-Retz (nabij Nantes) en in La Ciotat. Al hun producten zijn ontworpen aan de strenge Europese normen voor kwaliteit en veiligheid.

Een badkamerdie toekomstbestendig is

Zonder op comfort te moeten inboeten en om je leven makkelijker
en comfortabeler te maken, kan je nu al rekening houden met de
inrichting van je badkamer indien je minder vlot te been bent,
ongeacht je leeftijd.

Keuze tegelsbadkamer

De look van je nieuwe badkamer of toilet wordt grotendeels bepaald door de keuze van je tegels. Waarop moet je letten bij de keuze van je tegels?

Kiezen van dejuiste douchewand

Een douchewand, een onmisbaar gegeven in uw badkamer. Het zorgt niet alleen voor de nodige privacy, het zorgt er ook voor dat de rest van uw badkamer niet nat wordt terwijl u doucht. Maar tegelijkertijd is het ook DE blikvanger in uw badkamer! Waarmee houdt u best rekening bij het kiezen van de juiste douchewand?

Hoe kies je dejuiste waskraan?

Niet gemakkelijk om de juiste wastafelkraan te vinden voor in de badkamer. Je hebt alles bepaald: de tegels/ wandbekleding gekozen, het perfecte meubel, het bad, de vloer, ... maar dan komen nog een paar details die gekozen moeten worden..

Wat is de kostvan een badkamer?

Hoe schimmel in jebadkamer verwijderen

Niet enkel schadelijk voor je gezondheid, maar proper uitzien doet het helemaal niet! Hoe kan je deze schimmel behandelen of nog beter? Hoe kan je deze schimmel voorkomen?

Whirlpools vanVilleroy&Boch

Heeft u rugklachten of last van verkrampte spieren en wilt u een individuele massage op de pijnlijke plek? De JetPak technologie van de spa’s van Villeroy&Boch biedt u een individuele massage van bepaalde rugzones en zorgt zo voor een effectieve verlichting.

Waar enwelk toilet

Het al dan niet plaatsen van een toilet in de badkamer kan vaak voor de
nodige discussie zorgen bij bouw- of renovatieplannen van de badkamer.
Voor de één kan het niet, de ander kan niet zonder. Al moeten we zelf
toegeven dat een toilet in de badkamer meer voordelen dan nadelen biedt.

Buitenspa

Ontspanning met een buitenspa in uw tuin, het hele jaar door!

Bad ofdouche

Eén van de moeilijkste beslissingen bij een badkamerrenovatie…. De keuze voor een bad en/of een douche? Vaak is het een punt van overleg en soms zelfs van discussie tussen partners omdat de ene meer geneigd is om altijd te douchen en de andere af en toe een bad wil nemen. Of in sommige gevallen wordt er rekening gehouden met (klein-)kinderen.

Wiezijn wij

Onder het mom van onbekend is onbemind willen we in onze eerste blog even de tijd nemen om onszelf voor te stellen. Als BK Concept zijn wij ondertussen meer als 5 jaar actief op de nieuwbouw- en renovatiemarkt. Doch schuilt er achter deze naam meer dan 20 jaar ervaring door het samengaan van 2 bedrijven in 2014. Op het moment van de samensmelting hebben wij er bewust voor gekozen om BK Concept uit te bouwen tot een sterk kwalitatief merk. Dit verdienen onze klanten.