phone 089 70 00 04

Ervaar ontspanning met een buitenspa in uw tuin, het hele jaar door!

Krijg zonder uw koffers te pakken een vakantiegevoel in uw eigen tuin en geniet buitenshuis van de verwennerij en de stimulerende kracht van het bruisende water.

Een spa voor buiten verenigt verschillende functies die voor een optimale wellnessbeleving zorgen: het warme water streelt zachtjes het gehele lichaam en geeft u een gevoel van gewichtloosheid. De alledaagse stress verdwijnt tijdens het baden in de buitenspa en er komt een diepe ontspanning voor in de plaats. De aangename hydromassage ontspant de spieren en neemt geladenheid weg, terwijl de vrije blik op de natuur in combinatie met de frisse lucht voor nieuwe energie zorgt. 

Genieten van luxe het gehele jaar door

Uw persoonlijke thuisspa is een luxe waarvan u het hele jaar door kunt genieten. En wat voelt er nu meer als vakantie dan wanneer u in de winter, terwijl het koud is en/of sneeuw ligt, in het water van uw stomende buitenspa met een aangename temperatuur laten glijden? Dankzij de hoogwaardige materialen en de beste afwerking zijn onze spa's ontwikkeld voor een lange levensduur. Bovendien dringt er geen vocht van buiten naar binnen en kunt u uw buitenspa het hele jaar door gebruiken.

Hoe uw jacuzzi / spa winterklaar maken?

Persoonlijk zijn we geen voorstander om uw buitenspa leeg te maken voor de winter. Waarom zou u in de winter stoppen met genieten van het heerlijke warme water van uw spa? Bovendien is het beter voor uw bad om deze in de winter toch aan te laten staan (het bad is voorzien van een standby modus). Zo blijft het water verwarmd en kunnen er geen leidingen bevriezen. Want na het leeglopen van het bad kan er altijd water achterblijven in leidingen wat het risico op bevriezen groter maakt.

Bovendien….
Wat is er romantischer dan samen met je partner te genieten in het hete stomende water onder een mooie sterrenhemel en een glaasje bubbels in de hand?

Toch uw jacuzzi / spa uitzetten in de winter?

Indien u toch liever uw spa buiten gebruik stelt in de winter raden we u aan om even langs te komen in ons filiaal in Geel zodat onze specialisten u alles kunnen vertellen hieromtrent, zodat u zonder zorgen in het voorjaar kan verder genieten van uw spa.

Aankoopjacuzzi / spa

Bent u aan het overwegen om een spa/jacuzzi aan te kopen? Kom langs in ons filiaal in De-Billemontstraat in Geel of neem contact op via 089/70 00 04 of info@bkconcept.be en wij bezorgen u een vrijblijvende offerte op maat!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x