Ervaar ontspanning met een buitenspa in uw tuin, het hele jaar door!

Een spa voor buiten verenigt verschillende functies die voor een optimale wellnessbeleving zorgen: het warme water streelt zachtjes het gehele lichaam en geeft u een gevoel van gewichtloosheid. De alledaagse stress verdwijnt tijdens het baden in de buitenspa en er komt een diepe ontspanning voor in de plaats. De aangename hydromassage ontspant de spieren en neemt geladenheid weg, terwijl de vrije blik op de natuur in combinatie met de frisse lucht voor nieuwe energie zorgt. 

Genieten van luxe het gehele jaar door

Uw persoonlijke thuisspa is een luxe waarvan u het hele jaar door kunt genieten. En wat voelt er nu meer als vakantie dan wanneer u in de winter, terwijl het koud is en/of sneeuw ligt, in het water van uw stomende buitenspa met een aangename temperatuur laten glijden? Dankzij de hoogwaardige materialen en de beste afwerking zijn onze spa's ontwikkeld voor een lange levensduur. Bovendien dringt er geen vocht van buiten naar binnen en kunt u uw buitenspa het hele jaar door gebruiken.

Hoe uw jacuzzi / spa winterklaar maken?

Persoonlijk zijn we geen voorstander om uw buitenspa leeg te maken voor de winter. Waarom zou u in de winter stoppen met genieten van het heerlijke warme water van uw spa? Bovendien is het beter voor uw bad om deze in de winter toch aan te laten staan (het bad is voorzien van een standby modus). Zo blijft het water verwarmd en kunnen er geen leidingen bevriezen. Want na het leeglopen van het bad kan er altijd water achterblijven in leidingen wat het risico op bevriezen groter maakt.

Bovendien….
Wat is er romantischer dan samen met je partner te genieten in het hete stomende water onder een mooie sterrenhemel en een glaasje bubbels in de hand?

Toch uw jacuzzi / spa uitzetten in de winter?

Indien u toch liever uw spa buiten gebruik stelt in de winter raden we u aan om even langs te komen in ons filiaal in Geel zodat onze specialisten u alles kunnen vertellen hieromtrent, zodat u zonder zorgen in het voorjaar kan verder genieten van uw spa.

Aankoopjacuzzi / spa

Bent u aan het overwegen om een spa/jacuzzi aan te kopen? Kom langs in ons filiaal in De-Billemontstraat in Geel of neem contact op via 089/70 00 04 of info@bkconcept.be en wij bezorgen u een vrijblijvende offerte op maat!

Ervaar ontspanning met een buitenspa in uw tuin, het hele jaar door!

De voor- en nadelen van een eigen spa in uw achtertuin.

Gaat u ook wel eens naar de sauna of een privé wellness? Dan bent u er waarschijnlijk al vertrouwd mee. Maar tegenwoordig hoeft u daar niet meer naartoe te gaan om te genieten en kan het gemakkelijker als u thuis uw eigen spa of sauna installeert. Want het is toch geweldig om uw eigen spa in uw tuin te hebben? Maar wat zijn de voor- en nadelen? We leggen het haarfijn uit in deze blog! Veel leesplezier!

Lees meer

Planten in de badkamer

Veel badkamers ogen soms wat saai omdat er weinig kleur wordt gebruikt. Gebruik kleur en voeg zo meer warmte en sfeer toe aan uw badkamer. Een gezonde en sfeervolle manier om dit te doen is om planten te plaatsen in de badkamer.

Lees meer

Whirlpools van Kinedo

DE ideale manier om thuis te ontspannen na een drukke werkdag: baden in een heerlijk warme whirlpool van Kinedo. Ook uw droom om naar buiten te lopen en in uw eigen bubbelbad te stappen? Laat het geen droom blijven en bezoek zeker eens onze showroom in Geel voor meer informatie.

Lees meer

Toekomstbestendige badkamer

Is uw badkamer gedateerd en wil u deze graag renoveren naar een toekomstbestendige badkamer? Maar wil u niet inboeten op gezelligheid en sfeer in uw badkamer? Geen enkel probleem! BK Concept Bocholt maakt van uw badkamer een sfeervolle badkamer die tevens toekomstbestendig is.

Lees meer

Tegels kiezen voor uw woning

De look van uw nieuwe woning/ruimte wordt grotendeels bepaald door de keuze van uw tegels. Waarop kan u best letten bij het kiezen van de tegels voor uw woning? Wij helpen u graag op weg!

Lees meer

Het kiezen van de juiste douchewand.

Een douchewand, een onmisbaar gegeven in uw badkamer. Het zorgt niet alleen voor de nodige privacy, het zorgt er ook voor dat de rest van uw badkamer niet nat wordt terwijl uw doucht. Maar tegelijkertijd is het ook DE blikvanger in uw badkamer! Waarmee houdt u best rekening bij het kiezen van de juiste douchewand?

Lees meer

Hoe kies je de juiste kraan?

Niet gemakkelijk om de juiste wastafelkraan te vinden voor in de badkamer. Je hebt alles bepaald: de tegels/ wandbekleding gekozen, het perfecte meubel, het bad, de vloer, ... maar dan komen nog een paar details die gekozen moeten worden.. Eén van die details is het uitzoeken van een mooie en praktische wastafelkraan. Een kraan die niet alleen mooi oogt, maar die tevens functioneel en onderhoudsvriendelijk is. BK Concept Bocholt en Geel helpen je graag bij het kiezen van de kraan die het best past bij jouw wensen en behoeften.

Lees meer

Wat is de kost van een badkamer?

Droom jij ook van een nieuwe badkamer? Een badkamer die voldoet aan jouw wensen en behoeften? Waar moet je rekening mee houden en wat bepaalt de prijs van je badkamer? Onze jarenlange ervaring en vakmanschap is ondertussen een feit!

Lees meer

Hoe schimmel in je badkamer verwijderen?

Niet enkel schadelijk voor je gezondheid, maar proper uitzien doet het helemaal niet! Hoe kan je deze schimmel veilig verwijderen of nog beter... Hoe kan je deze schimmel voorkomen? Zeker eens lezen om erger te voorkomen!

Lees meer

Ontspanning op maat met de whirlpools van Villeroy&Boch

Heeft u rugklachten of last van verkrampte spieren en wilt u een individuele massage op de pijnlijke plek? De JetPak technologie van de spa’s van Villeroy&Boch biedt u een individuele massage van bepaalde rugzones en zorgt zo voor een effectieve verlichting. Mogelijkheid tot testen!

Lees meer

Waar en welk toilet, moeilijke keuze?

Het al dan niet plaatsen van een toilet in de badkamer.. Niet altijd de gemakkelijkste keuze. Maar wat zijn de voor- en nadelen?

Lees meer

Bad of douche?

Eén van de moeilijkste beslissingen bij een badkamerrenovatie... De keuze voor een bad of douche. Welke beslissing is voor jou de juiste? Ontdek het in deze blog.

Lees meer

Wat meer over onszelf...

Onder het mom van onbekend is onbemind willen we in onze eerste blog even de tijd nemen om onszelf voor te stellen.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x