Wat meer over onszelf...

Wat meer over onszelf...

Als BK Concept zijn wij ondertussen meer als 5 jaar actief op de nieuwbouw- en renovatiemarkt.

Doch schuilt er achter deze naam meer dan 20 jaar ervaring door het samengaan van 2 bedrijven in 2014. Op het moment van de samensmelting hebben wij er bewust voor gekozen om BK Concept uit te bouwen tot een sterk kwalitatief merk. Dit verdienen onze klanten.

Daarom starten we ieder project vanuit onze vooropgestelde normen, visie en waarden. Deze normen, visie en waarden leven wij als persoon na, maar ook als bedrijf. Wij willen ieder project pro-actief aanpakken en opleveren met een superieure afwerking. Steeds willen wij onze processen verbeteren. Hiervoor communiceren wij open en transparant met onze samenwerkers en leveranciers. Maar ook met onze klanten want zij zijn onze belangrijkste ambassadeurs.

Waarmee kunnen we u helpen? 

De meeste onder u zullen ons kennen van onze expertise op de renovatiemarkt. Doordat wij bouwen op een netwerk van 20 jaar kennis zijn er maar weinig onontgonnen gebieden in het renovatieproces dat uw project doormaakt. U kan bij ons terecht voor uw badkamerrenovatie, keukenrenovatie of totaalrenovatie. Natuurlijk kunnen wij de expertise die wij in deze soms toch uitdagende omstandigheden hebben opgedaan, op een vlotte manier vertalen om tevens uw nieuwbouwproject te begeleiden en uit te voeren. 

BK Concept 2.0

Eind juni 2019 hebben we ons 3e filiaal geopend te Geel. Ook hier hebben we onze toonzaal op een zodanige manier ingericht dat we onze klanten een groot assortiment aan badkamerartikelen kunnen laten beleven. Tevens hebben we ons gamma uitgebreid met state-of-the-art wellness producten. Onze klanten verdienen de ervaring waarnaar ze op zoek zijn. Daar de technische expertise en know-how voor de installatie van deze producten al aanwezig was binnen BK Concept was het een logische stap om onze klanten deze wellness-ervaring aan te bieden met onze vertrouwde aanpak. Om uw wellness-ervaring op een niveau te brengen zodat het enkel goed genoeg is voor u, hebben wij een testruimte gecreëerd waarbij u onze spa’s, whirlpoolbaden en sauna’s kunt ervaren en op die manier uw wellness kunt samenstellen naar uw wensen en noden. Op deze manier kunt u uw investering weloverwogen en goed geïnformeerd maken.

Op weg naar BK Concept 3.0? 

Zoals vermeld willen we onze aanpak en uw BK-ervaring steeds verbeteren en onze service naar een hoger niveau en een betere beleving brengen. Met deze blogs willen u al geïnformeerd aan de start van uw nieuwbouw- of renovatieproject laten beginnen. Maar wanneer we gerichte vragen of suggesties kunnen behandelen, kunnen we samen het verschil maken.

Bij deze nodigen we u dus graag uit om uw uitdagingen of zorgen met ons te delen. Op die manier kunnen we u, maar ook andere mensen verder helpen en dat is toch nog steeds waarvoor we het doen.

blog@bkconcept.be

We hebben er alleszins héél veel zin in !!!

Tot binnenkort.
BK CONCEPT #1team


Wat meer over onszelf...

De voor- en nadelen van een eigen spa in uw achtertuin.

Gaat u ook wel eens naar de sauna of een privé wellness? Dan bent u er waarschijnlijk al vertrouwd mee. Maar tegenwoordig hoeft u daar niet meer naartoe te gaan om te genieten en kan het gemakkelijker als u thuis uw eigen spa of sauna installeert. Want het is toch geweldig om uw eigen spa in uw tuin te hebben? Maar wat zijn de voor- en nadelen? We leggen het haarfijn uit in deze blog! Veel leesplezier!

Lees meer

Planten in de badkamer

Veel badkamers ogen soms wat saai omdat er weinig kleur wordt gebruikt. Gebruik kleur en voeg zo meer warmte en sfeer toe aan uw badkamer. Een gezonde en sfeervolle manier om dit te doen is om planten te plaatsen in de badkamer.

Lees meer

Whirlpools van Kinedo

DE ideale manier om thuis te ontspannen na een drukke werkdag: baden in een heerlijk warme whirlpool van Kinedo. Ook uw droom om naar buiten te lopen en in uw eigen bubbelbad te stappen? Laat het geen droom blijven en bezoek zeker eens onze showroom in Geel voor meer informatie.

Lees meer

Toekomstbestendige badkamer

Is uw badkamer gedateerd en wil u deze graag renoveren naar een toekomstbestendige badkamer? Maar wil u niet inboeten op gezelligheid en sfeer in uw badkamer? Geen enkel probleem! BK Concept Bocholt maakt van uw badkamer een sfeervolle badkamer die tevens toekomstbestendig is.

Lees meer

Tegels kiezen voor uw woning

De look van uw nieuwe woning/ruimte wordt grotendeels bepaald door de keuze van uw tegels. Waarop kan u best letten bij het kiezen van de tegels voor uw woning? Wij helpen u graag op weg!

Lees meer

Het kiezen van de juiste douchewand.

Een douchewand, een onmisbaar gegeven in uw badkamer. Het zorgt niet alleen voor de nodige privacy, het zorgt er ook voor dat de rest van uw badkamer niet nat wordt terwijl uw doucht. Maar tegelijkertijd is het ook DE blikvanger in uw badkamer! Waarmee houdt u best rekening bij het kiezen van de juiste douchewand?

Lees meer

Hoe kies je de juiste kraan?

Niet gemakkelijk om de juiste wastafelkraan te vinden voor in de badkamer. Je hebt alles bepaald: de tegels/ wandbekleding gekozen, het perfecte meubel, het bad, de vloer, ... maar dan komen nog een paar details die gekozen moeten worden.. Eén van die details is het uitzoeken van een mooie en praktische wastafelkraan. Een kraan die niet alleen mooi oogt, maar die tevens functioneel en onderhoudsvriendelijk is. BK Concept Bocholt en Geel helpen je graag bij het kiezen van de kraan die het best past bij jouw wensen en behoeften.

Lees meer

Wat is de kost van een badkamer?

Droom jij ook van een nieuwe badkamer? Een badkamer die voldoet aan jouw wensen en behoeften? Waar moet je rekening mee houden en wat bepaalt de prijs van je badkamer? Onze jarenlange ervaring en vakmanschap is ondertussen een feit!

Lees meer

Hoe schimmel in je badkamer verwijderen?

Niet enkel schadelijk voor je gezondheid, maar proper uitzien doet het helemaal niet! Hoe kan je deze schimmel veilig verwijderen of nog beter... Hoe kan je deze schimmel voorkomen? Zeker eens lezen om erger te voorkomen!

Lees meer

Ontspanning op maat met de whirlpools van Villeroy&Boch

Heeft u rugklachten of last van verkrampte spieren en wilt u een individuele massage op de pijnlijke plek? De JetPak technologie van de spa’s van Villeroy&Boch biedt u een individuele massage van bepaalde rugzones en zorgt zo voor een effectieve verlichting. Mogelijkheid tot testen!

Lees meer

Waar en welk toilet, moeilijke keuze?

Het al dan niet plaatsen van een toilet in de badkamer.. Niet altijd de gemakkelijkste keuze. Maar wat zijn de voor- en nadelen?

Lees meer

Ervaar ontspanning met een buitenspa in uw tuin, het hele jaar door!

Krijg zonder uw koffers te pakken een vakantiegevoel in uw eigen tuin en geniet buitenshuis van de verwennerij en de stimulerende kracht van het bruisende water.

Lees meer

Bad of douche?

Eén van de moeilijkste beslissingen bij een badkamerrenovatie... De keuze voor een bad of douche. Welke beslissing is voor jou de juiste? Ontdek het in deze blog.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x