phone 089 70 00 04

Wat meer over onszelf...

Onder het mom van onbekend is onbemind willen we in onze eerste blog even de tijd nemen om onszelf voor te stellen.

Wat meer over onszelf...

Als BK Concept zijn wij ondertussen meer als 5 jaar actief op de nieuwbouw- en renovatiemarkt.

Doch schuilt er achter deze naam meer dan 20 jaar ervaring door het samengaan van 2 bedrijven in 2014. Op het moment van de samensmelting hebben wij er bewust voor gekozen om BK Concept uit te bouwen tot een sterk kwalitatief merk. Dit verdienen onze klanten.

Daarom starten we ieder project vanuit onze vooropgestelde normen, visie en waarden. Deze normen, visie en waarden leven wij als persoon na, maar ook als bedrijf. Wij willen ieder project pro-actief aanpakken en opleveren met een superieure afwerking. Steeds willen wij onze processen verbeteren. Hiervoor communiceren wij open en transparant met onze samenwerkers en leveranciers. Maar ook met onze klanten want zij zijn onze belangrijkste ambassadeurs.

Waarmee kunnen we u helpen? 

De meeste onder u zullen ons kennen van onze expertise op de renovatiemarkt. Doordat wij bouwen op een netwerk van 20 jaar kennis zijn er maar weinig onontgonnen gebieden in het renovatieproces dat uw project doormaakt. U kan bij ons terecht voor uw badkamerrenovatie, keukenrenovatie of totaalrenovatie. Natuurlijk kunnen wij de expertise die wij in deze soms toch uitdagende omstandigheden hebben opgedaan, op een vlotte manier vertalen om tevens uw nieuwbouwproject te begeleiden en uit te voeren. 

BK Concept 2.0

Eind juni 2019 hebben we ons 3e filiaal geopend te Geel. Ook hier hebben we onze toonzaal op een zodanige manier ingericht dat we onze klanten een groot assortiment aan badkamerartikelen kunnen laten beleven. Tevens hebben we ons gamma uitgebreid met state-of-the-art wellness producten. Onze klanten verdienen de ervaring waarnaar ze op zoek zijn. Daar de technische expertise en know-how voor de installatie van deze producten al aanwezig was binnen BK Concept was het een logische stap om onze klanten deze wellness-ervaring aan te bieden met onze vertrouwde aanpak. Om uw wellness-ervaring op een niveau te brengen zodat het enkel goed genoeg is voor u, hebben wij een testruimte gecreëerd waarbij u onze spa’s, whirlpoolbaden en sauna’s kunt ervaren en op die manier uw wellness kunt samenstellen naar uw wensen en noden. Op deze manier kunt u uw investering weloverwogen en goed geïnformeerd maken.

Op weg naar BK Concept 3.0? 

Zoals vermeld willen we onze aanpak en uw BK-ervaring steeds verbeteren en onze service naar een hoger niveau en een betere beleving brengen. Met deze blogs willen u al geïnformeerd aan de start van uw nieuwbouw- of renovatieproject laten beginnen. Maar wanneer we gerichte vragen of suggesties kunnen behandelen, kunnen we samen het verschil maken.

Bij deze nodigen we u dus graag uit om uw uitdagingen of zorgen met ons te delen. Op die manier kunnen we u, maar ook andere mensen verder helpen en dat is toch nog steeds waarvoor we het doen.

blog@bkconcept.be

We hebben er alleszins héél veel zin in !!!

Tot binnenkort.
BK CONCEPT #1team


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x