Welkom bij BK Concept.

verwarmingssystemen

Bij ons kan u terecht voor zowel conventionele verwarmingssystemen als wand- en vloerverwarming.

Wij werken een concept op maat uit. Op basis van uw wensen en behoefte, altijd in een ecologisch kader.

Renoveren met de juiste verwarmingsketel

70% van uw energiekosten gaat naar het verwarmen van uw gebouw. Verstandig bouwen of renoveren met BK Concept betekent daarom ook uw rendement verhogen. Maar kiezen tussen verwarmingsketels is niet evident. U moet, als bedrijf of particulier, niet alleen rekening houden met de prijs van plaatsing en verwarmingsketel maar ook het rendement. Zonder vakkennis over centrale verwarming is dat niet altijd gemakkelijk.

soorten verwarmingsketels

Hoogrendementsketels werken op aardgas of mazout en leveren een goed rendement. Met een condensatieketel wordt er ook op gas of mazout gestookt. Echter met een hoger rendement dan de hoogrendementsketel omdat de waterdamp wordt omgezet. Verwarmingsketels met een warmtepomp zijn nog zuiniger en milieuvriendelijker. Een zwaardere investering die zichzelf wel terugverdient. Zonneboilers zijn milieuvriendelijk en renderen ook goed.
BK Concept adviseert u om de juiste keuze van verwarmingsketel te maken. Centrale verwarming op maat van uw wensen, budget en behoeftes.
alles voor uw totaalproject of totaalrenovatie
BK Concept biedt meer dan alleen maar centrale verwarming. Wij hebben producten en specialisten voor alle technieken (elektriciteit, sanitair, ventilatiesystemen, ...) en afwerking (pleisterwerken, tegelwerken, gyprocwerken, ...). Ontdek hoe wij uw gewilde project kunnen realiseren.
ontdek meer
Onze badkamerrenovatie
Uw droombadkamer Offerte aanvragen
BK concept
Kaulillerweg 68b
3950 Bocholt
volg ons op
Onze showroom
Maandag
12:00 - 20:00
Dinsdag
08:30 - 16:00
Woensdag
08:30 - 16:00
Donderdag
08:30 - 16:00
Vrijdag
08:30 - 16:00
Zaterdag
13:00 - 17:00
Zondag
gesloten