Welkom bij BK Concept.

comfortabel, energiezuinig en veilig wonen? BK Concept verhoogt uw levenskwaliteit door efficiënte domotica

Integratie, gebruiksvriendelijkheid, design en technologie. Dat zijn essentiële elementen van een goed domoticasysteem. Iets wat u nu misschien niet mist, maar na de installatie kan u niet meer zonder. Wij staan u daarom al vanaf het begin bij met ons advies. Na de installatie van de domotica wordt uw gebouw een genot om in te leven en/of werken.
Domotica - BK concept
Domotica - BK concept
Domotica - BK concept
Domotica - BK concept
Domotica - BK concept
Domotica - BK concept

domotica: meer dan gemak

Is domotica er dan niet alleen maar voor extra comfort? Domotica gaat tegenwoordig veel verder. Laag energieverbruik en energiezuinigheid zijn hierbij hot. Besparen door een slimme thermostaat is zelfs maar een klein aspect van domotica.
Wij zorgen er met de juiste domotica voor dat u nu en de komende 30 jaar efficiënt leeft.

kwalitatieve domotica

BK Concept werkt hoofdzakelijk met Teletask domotica. Hun domoticasysteem is het enige waar wij zelf 100% achter staan omdat zij rekening houden met de noden van de gebruikers. Niet alleen nu maar ook in de toekomst. Als u wenst plaatsen wij ook andere systemen zoals Niko Home Control en geven wij u hierbij het juiste advies.
alles voor uw totaalproject of totaalrenovatie
U vindt bij BK Concept meer dan alleen maar domotica. Wij hebben alle specialisten en producten voor technieken (verwarming, ventilatie, sanitair, ...) en afwerking (schilders, stukadoors, tegelzetters, ...). Kom te weten hoe wij uw project in 1 pakket kunnen realiseren. Met eigen mensen en 1 aanspreekpunt.
ontdek meer
Onze badkamerrenovatie
Uw droombadkamer Offerte aanvragen
BK concept
Kaulillerweg 68b
3950 Bocholt
volg ons op
Onze showroom
Maandag
12:00 - 20:00
Dinsdag
08:30 - 16:00
Woensdag
08:30 - 16:00
Donderdag
08:30 - 16:00
Vrijdag
08:30 - 16:00
Zaterdag
13:00 - 17:00
Zondag
gesloten