Welkom bij BK Concept.

Kies ervoor om een veilige woning of bedrijfspand te hebben.

Met een inbraak- en brandbeveiliging kan u veel erger voorkomen. BK Concept helpt u hierbij voor een maximaal veiligheidsgevoel.
alarmsysteem
Bij inbraakbeveiliging denkt u waarschijnlijk aan alarmsystemen. BK Concept kijkt eerst wat er bij u nodig is, waar u zich goed bij voelt. Vervolgens stellen wij een alarmsysteem voor dat hier exact bij past. De plaatsing gebeurt door een erkend installateur.

camerabeveiliging en camerabewaking set

Een stap verder dan een alarmsysteem? Dat is camerabeveiliging. Wij verkopen en plaatsen hoogwaardige IP camera’s. Oorspronkelijk ontwikkeld voor bedrijven maar ook ideaal voor bij uw thuis. Afhankelijk van uw wensen en behoeftes stellen wij de juiste camerabeveiliging voor. De plaatsing gebeurt door een erkend installateur.

brandbeveiliging

Onze specialist zorgt ervoor dat u het niet te warm krijgt. BK Concept stelt u de oplossing op vlak van branddetectoren en melders voor. De plaatsing gebeurt door een erkend installateur.
alles voor uw totaalproject of totaalrenovatie
BK Concept kan nog meer voor u doen buiten de brand- en inbraakbeveiliging. Wij hebben eigen vakmannen en producten voor alle afwerking (gyprocwerken, schilderwerken, tegelwerken, ...) en technieken (sanitair, verwarming, ...). Omdat we echte vakspecialisten in huis hebben, kunnen wij u uitstekende kwaliteit bieden. Met 1 aanspreekpunt en persoonlijke service. De plaatsing gebeurt door een erkend installateur.
ontdek meer
Onze badkamerrenovatie
Uw droombadkamer Offerte aanvragen
BK concept
Kaulillerweg 68b
3950 Bocholt
volg ons op
Onze showroom
Maandag
12:00 - 20:00
Dinsdag
08:30 - 16:00
Woensdag
08:30 - 16:00
Donderdag
08:30 - 16:00
Vrijdag
08:30 - 16:00
Zaterdag
13:00 - 17:00
Zondag
gesloten