Welkom bij BK Concept.

Efficiƫnt bouwen of renoveren met een ventilatiesysteem

Bij nieuwbouw is het door de strenge normen praktisch verplicht om een ventilatiesysteem te hebben. Wilt u dat uw gerenoveerd pand of woning ook efficiƫnt en zo verkoopbaar mogelijk blijft? Blijf dan niet achter en laat een ventilatiesysteem plaatsen. Een goed doordacht ventilatiesysteem met BK Concept maakt uw omgeving gezonder en comfortabeler.

Ventilatiesysteem C

Basis afvoersysteem

voor het centraal afzuigen van de gebruikte lucht in een woning.

Ventilatiesysteem C+

Vraag gestuurd afvoersysteem

, het systeem is uitgerust met aanwezigheids detectoren. Hierdoor is dit een energiezuinigere variant van het basis C systeem.

Ventilatiesysteem C+ Evo

Centraal afvoersysteem

met per ruimte een vochtsensor. Hierdoor is er een 24 uur bewaking, ook wanneer er niemand aanwezig is. Het systeem kan hierdoor per ruimte het extractiedebiet regelen voor een maximale warmte besparing.

Ventilatiesysteem D

Mechanische toevoer en afvoer

. Beste en meest rendabele systeem. Wordt mogelijk uitgerust met een warmterecuperatie systeem dat het warmteverlies dat normaal gebeurt door afvoer of aanvoer van niet-verwarmde lucht nagenoeg volledig opvangt.
BK concept - ventilatiesystemen
alles voor uw totaalproject of totaalrenovatie
BK Concept doet meer dan enkel ventilatiesystemen plaatsen. Wij hebben meerdere producten en eigen specialisten voor alle afwerking (schilderwerken, chapewerken, gyprocwerken, ...) en technieken (sanitair, verwarming, inbraakbeveiliging, ...). Omdat we echte vakmensen in huis hebben kunnen wij u uitstekende kwaliteit bieden. Met 1 aanspreekpunt en persoonlijke service.
ontdek meer
Onze badkamerrenovatie
Uw droombadkamer Offerte aanvragen
BK concept
Kaulillerweg 68b
3950 Bocholt
volg ons op
Onze showroom
Maandag
12:00 - 20:00
Dinsdag
08:30 - 16:00
Woensdag
08:30 - 16:00
Donderdag
08:30 - 16:00
Vrijdag
08:30 - 16:00
Zaterdag
13:00 - 17:00
Zondag
gesloten