Welkom bij BK Concept.

vloerverwarming bij nieuwbouw

Omdat u bij nieuwbouw van de grond af bouwt is de integratie van vloerverwarming makkelijker dan tijdens een renovatie. U bespaart tevens ruimte doordat u geen radiatoren nodig heeft.

vloerverwarming bij renovatie

Tegenwoordig heeft u al een efficiënte vloerverwarming bij een hoogte van 15mm. Daardoor is het zelfs bij een renovatie de moeite om vloerverwarming te leggen. Omdat het systeem al werkt bij lage temperatuur bespaart u energiekosten. Vloerverwarming is aansluitbaar op gas, stookolie en warmtepompen. Zo kan u bij een renovatie samen met een nieuw verwarmingssysteem uw rendement maximaliseren.
vloerverwarming
vloerverwarming
vloerverwarming
vloerverwarming

natte of droge vloerverwarming

Afhankelijk van uw huidige woning en mogelijke breekwerken kan u kiezen uit een droge of natte vloerverwarming. BK Concept bekijkt met u het project en stelt de beste keuze voor.
alles voor uw totaalproject of totaalrenovatie
BK Concept biedt meer dan alleen maar vloerverwarming. Wij hebben verschillende producten en eigen specialisten voor alle technieken (elektriciteit, sanitair, centrale verwarming, ...) en afwerking (schilderwerken, chapewerken, gyprocwerken, ...). Daardoor kunnen wij uw volledige project van A tot Z uitvoeren. Met echte specialisten en toch 1 aanspreekpunt.
ontdek meer
Onze badkamerrenovatie
Uw droombadkamer Offerte aanvragen
BK concept
Kaulillerweg 68b
3950 Bocholt
volg ons op
Onze showroom
Maandag
12:00 - 20:00
Dinsdag
08:30 - 16:00
Woensdag
08:30 - 16:00
Donderdag
08:30 - 16:00
Vrijdag
08:30 - 16:00
Zaterdag
13:00 - 17:00
Zondag
gesloten