Update Corona op onze sociale media-pagina's. Dank, het BK Concept-team

Ontspan en geniet van de luxevan uw eigen wellness.

Haal het comfort van een wellness naar uw eigen woning.

Hoe fijn zou het zijn als u iedere dag de kans heeft om in uw eigen wellness te stappen? Van een kleine badkamer tot een op-maat ontworpen wellness: BK Concept kan bestaande ruimtes transformeren tot (mini)wellness. Geef uzelf de aandacht die u verdient.
Contacteer ons direct 089 70 00 04 info@bkconcept.be

Stel de wellness samen die bij uw wensen past.

Iedereen heeft andere wensen en eisen als het op een badkamer of wellness aankomt. Bij BK Concept begrijpen we dit maar al te goed. Daarom helpen we u graag bij het samenstellen van uw ideale wellness. Wilt u een whirlpool of juist een sauna? Of een rustgevende stortdouche? Onze experts helpen u graag met het samenstellen van uw nieuwe favoriete ruimte.

Ultieme luxe binnen uw eigen woning.

Relax in uw eigen whirlpool.

Hoe fijn zou het zijn als u 365 dagen per jaar van het comfort van een whirlpool zou kunnen genieten? De whirlpool is de afgelopen tien jaar om verschillende redenen nóg populairder geworden. Zo zou het stress verminderen, spier- en gewrichtspijn verminderen en bloedcirculatie verbeteren. En dat allemaal in uw eigen woning!

1. Betere nachtrust

Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust. Helemaal in een tijd waarin we steeds meer en sneller moeten werken. Wist u dat een kort bezoek aan uw eigen whirlpool uw nachtrust aanzienlijk kan verbeteren? Als u circa 1,5 uur voordat u naar bed gaat in de whirlpool stapt, kunt u uw nachtrust verbeteren. Dit zorgt ervoor dat we beter uitgerust zijn en daardoor meer energie overhouden.

2. Verbeterde bloedcirculatie

Met een gemiddelde temperatuur van 37 graden Celsius is een whirlpool aanzienlijk warmer dan een duik in een zwembad. Doordat het water dusdanig warm is, neemt uw lichaamstemperatuur toe. Dit kan de bloedvaten verwijden waardoor uw bloed beter circuleert. En dat is goed voor het lichaam!

3. Minder spier- en gewrichtspijn

In iedere moderne whirlpool is een zogeheten waterjet te vinden. De waterjet is in staat om uw spieren op een prettige manier te masseren. Hierdoor komen uw spieren sneller los wat een positief effect heeft op ons vermogen om spier- en gewrichtspijn te verminderen. Tevens ontspannen onze spieren wanneer we ‘gewichtsloos’ in een whirlpool liggen. Dit brengt uw spieren tot rust en versnelt het herstelproces.

4. Geniet iedere dag van uw wellness

Een bezoek aan een drukke spa is niet nodig wanneer u binnen enkele meters uw eigen whirlpool kunt bereiken. Heeft u een drukke of stressvolle dag gehad? Profiteer van het feit dat u een whirlpool heeft en ontspan. Elke dag van het jaar kunt u tot rust komen in uw comfortabele whirlpool.