Benieuwd naar de prijs voor een badkamerrenovatie?

Als specialist in badkamerrenovaties en totaalconcepten kunnen wij in korte tijd uw badkamer van top tot teen renoveren of verbouwen tot uw droombadkamer! Vraag een offerte aan om de exacte prijs voor de renovatie van uw badkamer te weten.
1 aanspreekpunt tijdens hele renovatie
Uitvoering volgens strakke planning
Zowel grote als kleine badkamers
Visueel: 3D model en showroom
Persoonlijk en professioneel advies
Alle technieken en afwerking bij ons
Gegarandeerd vakmanschap
Alle mogelijke stijlen
Complete begeleiding van A tot Z
Vraag uw offerte aan of maak een afspraak!
Uw aanvraag werd succesvol verzonden
Naam
E-mailadres
Telefoon
Gemeente
Bericht
Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met de privacyverklaring.
verzenden

De kostprijs voor de renovatie van uw badkamer

De kosten om een badkamer te renoveren of verbouwen hangen af van verschillende factoren. Wij geven je graag een transparante kijk of onze prijsberekening voor uw badkamerrenovatie.
1
Afbraak
Hoeveel tijd onze vakmannen nodig hebben om uw badkamer af te breken, hangt voornamelijk af van de grootte van uw badkamer en de eventuele voorbereidende werken die u zelf al deed.
2
Elektriciteitswerken
De elektriciteitswerken hebben maar een kleine invloed op de kostprijs en omvatten indien nodig (her)leggen van kabels en voorzien van lichtpunten, stopcontacten en schakelaars. Ook kunnen we de ruimte eventueel van een ventilator voorzien.
3
Sanitair werken
Bij de sanitaire werken is het een belangrijk verschil of we leidingen moeten vernieuwen of de bestaande waterpunten blijven behouden. Indien u verandert van bad naar douche worden de punten meestal aangepast.
4
Badkamermeubels
Het aantal badkamermeubels, de grootte ervan en het type dat u kiest, beïnvloed de prijs. We hebben voldoende keuze zodat u kwaliteitsvolle meubels heeft voor ieder budget.
5
Sanitair materiaal
Om ervoor te zorgen dat uw badkamer lang genoeg meegaat bieden we kwaliteitsvolle sanitaire producten aan die u zelf kan kiezen in onze showroom. We hebben een breed aanbod producten van verschillende leveranciers. Zo past het altijd in ieder budget zonder in te boeten op degelijkheid.
6
Gyproc en pleister
Bij eventuele gyproc- en pleisterwerken bepaalt het aantal m² dat we moeten aanpassen de prijs. Hoe meer m² onze werkmannen moeten aanpassen hoe meer materiaal en werkuren nodig zijn.
7
Vloer - en tegelwerken
Net zoals bij het sanitair materiaal is er een ruime keuze aan badkamertegels die invloed heeft op de totale kostprijs. Er is ook de mogelijkheid om geen wandtegels te plaatsen maar te kiezen voor een acrylplaat in de douche, dat is zowel onderhouds- als budgetvriendelijk.
8
Schilderwerken
De kostprijs van de schilderwerken wordt bepaald door de het aantal beschilderbare m².

Een greep uit onze badkamerrenovaties

Geniet van een zorgeloze badkamerrenovatie met BK Concept!
offerte aanvragen
Onze badkamerrenovatie
Uw droombadkamer Offerte aanvragen
BK concept
Kaulillerweg 68b
3950 Bocholt
volg ons op
Onze showroom
Maandag
12:00 - 20:00
Dinsdag
08:30 - 16:00
Woensdag
08:30 - 16:00
Donderdag
08:30 - 16:00
Vrijdag
08:30 - 16:00
Zaterdag
13:00 - 17:00
Zondag
gesloten