Opgelet! Onze openingsuren in Geel zijn gewijzigd!

Tevreden klantenvan BK Concept.

Kwaliteit door vakmanschap. Voor projecten van iedere omvang.

Omdat BK Concept uit Bocholt, Limburg (actief in België en Nederland) een brede waaier aan diensten biedt, hebben wij veel verschillende projecten. Allemaal uitgevoerd door eigen vakspecialisten. Hieronder vindt u onder andere voorbeelden van badkamerrenovaties, totaalprojecten, totaalrenovaties, keukenrenovaties. Dankzij voor en na foto’s krijgt u een duidelijke impressie van onze mogelijkheden.
Contacteer ons direct 089 70 00 04 info@bkconcept.be

BadkamerrenovatiePeer

Een industriële look bekomen kan met de subtiele kleurnuances van microtopping.
Grote oppervlakten zijn bekleedbaar in één stuk waardoor u naadloze overgangen krijgt. Microtopping is slijtvast en waterdicht, bovendien ook zeer praktisch in onderhoud!
Verschillende stijlen zijn hierin mogelijk, van modern tot rustiek, de mogelijkheden zijn eindeloos.
>

Trendy zwart witbadkamer

>

BadkamerrenovatieHeusden-Zolder

Meer ruimte creëren in deze badkamer en evenzeer een bad en een douche voorzien, waren één van de vereisten van onze klant toen we deze badkamer gingen tekenen. En dit is hierbij wel gelukt.
>

Badkamerrenovatiete Grimbergen

In Grimbergen realiseerden we deze mooie badkamer met een ruime inloopdouche, een meubel met spiegelkast met veel opbergruimte en een apart toilet in dezelfde stijl.
>

BadkamerrenovatieBocholt

>

BadkamerrenovatieNeerpelt

Deze klant uit Neerpelt koos voor een anti-slip douchebak van Kinesurf, een regendouche van Grohe en een mooi meubel in kleur Eik Naturel.
Ze waren zeer tevreden met het resultaat en de prettige samenwerking.
Dankjewel hiervoor!

BadkamerrenovatieNeerglabbeek

Deze klant uit Neerglabbeek koos voor een douchewand van Novellini, een douchebak van Kinedo en een bad van RIHO. Dit afgewerkt met mooie kranen van hansgrohe.

Badkamerrenovatie Hechtel

Deze klant leerde ons kennen op Bouwinnovatie Hasselt. Daar onze aanpak indruk op haar maakte, besloot ze met ons in zee te gaan. Na een eerste kennismakingsgesprek zaten wij met de klant op één lijn inzake de indeling van de badkamer en de materialen die gebruikt zouden worden. Toen de werken begonnen en evolueerden was ze zeer tevreden over de aanpak van onze jongens op de werkvloer. Ze omschreef ze als vriendelijk, harde werkers en bovendien lieten ze iedere dag alles proper achter! Dit ondervond ze tevens bij onze partners, waar we altijd voor de volle 100% op kunnen rekenen! Bovendien volgde onze projectleider alles prima op en werd ze van alles goed op tijd en voldoende ingelicht.
Natuurlijk zijn wij wéér zéér tevreden over deze lovende woorden! Dank je wel hiervoor!

Badkamerrenovatie Neeroeteren

Bij oplevering van deze badkamer kregen we héél veel lof, gevolgd door deze recensie: "Volledige renovatie van de badkamer...super...meer dan tevreden over deskundigheid en stiptheid ....heel goeie communicatie...top..."

==> Toch altijd leuk om te horen!

Badkamerrenovatie Hechtel

Een plezier om weer een mooie badkamer op te leveren.
Tot in de kleinste details verzorgd en afgewerkt.

Badkamerrenovatie Diepenbeek

Na oplevering van deze badkamer ontvingen we onderstaande review op onze facebook-pagina.
Altijd leuk om te horen, toch?

"Wij hebben een totaal renovatie gedaan met BK concept. Vanaf opmaak offerte die zeer gedetailleerd was tot de oplevering zijn de werken goed verlopen. Als er iets was werd het zeer snel verholpen. Topteam!"

Kleedkamers Golf

Geniet van jullie nieuwe kleedkamers Golf Houthalen!
Prachtig resultaat!

Renovatie badkamer Genk

Renovatie badkamer

Renovatie badkamer Lommel