Ons filiaal in Bocholt is op zaterdag enkel open op afspraak!

DuurzaamSolid Surface

Solid Surface

Solid Surface is tot in de kern gekleurd, het materiaal is robuust, krasbestendig en is toch een warm aanvoelend materiaal met oneindig veel mogelijkheden. Deze unieke product samenstelling zorgt voor een luxe matte look en feel. Door toevoeging van natuurlijke pigmenten is Solid Surface in verschillende kleuren en tinten te vervaardigen. Deze douchewanden zijn bestand tegen verschillende fysische invloeden en de oppervlakte is volledig ondoordringbaar. Dit maakt het materiaal uitermate geschikt voor interieurs waar hygiëne en strak design belangrijk zijn.

Vinylvloer

PVC-vloeren zijn razend populair. Steeds meer mensen kiezen voor PVC in plaats van laminaat, vinyl of tegels. De vloeren hebben namelijk voordelen waar geen enkele andere vloersoort tegenop kan. Ze zijn ontzettend sterk en slijtvast, geluiddempend en vochtbestendig. Ook geschikt voor vloerverwarming. Bovendien zéér onderhoudsvriendelijk!

Toilet Laufen Pro Rimless.

Op zoek naar een mooi wandtoilet dat ook nog eens enorm hygienisch is in gebruik? De Laufen Pro wandclosetpack is rimless en is verkrijgbaar inclusief zitting met softclose systeem. Dit Laufen Pro hangend toilet is een tijdloos model dat in elke toiletruimte of badkamer een mooie toegevoegde waarde is. Door het ontbreken van de spoelrand, is het een hygiënische toiletpot. Er is immers geen rand aanwezig waar vuil en restjes zich kunnen ophopen als iemand doorspoelt. Bovendien wordt het spoelwater functioneler verdeeld. Daardoor is een spoelrandloos toilet extra hygiënisch en is het makkelijker schoon te houden.

Inbouwdouchesysteem Noce.

Voor de inbouwdouche werd hier gekozen voor een inbouwdouche van Noce. Het grote voordeel van een inbouw douchekraan is dat u deze netjes weg kunt laten werken in de muur. Alleen de uitloop komt uit de muur, waardoor er een stijlvol geheel ontstaat. Je hebt meer ruimte en minder poetswerk!

Infraroodpaneel

Infraroodverwarming is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een efficiënte verwarming die comfortabel en warm blijft onder buitengewone weersomstandigheden. De infrarood panelen leveren geweldige prestaties en zijn een van de beste opties om energie te besparen. In plaats van eerst de enorme luchtmassa te verwarmen, verwarmt een infraroodverwarming objecten. Deze werkwijze is veel efficiënter dan de traditionele verwarming die volgens het warme lucht principe werkt.

Opbergruimte in de badkamer.

Een must in deze badkamer was voldoende opbergruimte. En hierin zijn we wel geslaagd! Buiten het meubel met een dubbele lade, plaatsten we ook een driedubbele kolomkast waar voldoende spullen opgeborgen kunnen worden. Een mooie badkamer blijft mooi wanneer je al je spullen een goede plek kan geven, zonder dat er al te veel in het zicht staat.