Ons filiaal in Bocholt is op zaterdag enkel open op afspraak!

Een WarmeLook

Kunststof wandtegels.

Deze Masq panelen zijn watervaste kunststof panelen met een hoogwaardige toplaag die even stevig is als een keramische tegel. Bovendien kunnen ze ook bovenop een bestaande bekleding geplaatst worden. Ideaal dus voor zowel nieuwbouw als renovatie. Eens geplaatst krijgt je wand de natuurlijke uitstraling van een onvervalste tegelmuur. De authentieke microvoeg kan je zien én voelen, alleen heb je geen last meer van vuile of verbrokkelde cementvoegen. Je kan ervoor kiezen om het tegeleffect in verband of gelijklopend te installeren. Voor het onderhoud heb je alleen een gewoon huishoudproduct nodig. Met een zacht, niet schurend schoonmaakmiddel kan je de tegels grondig reinigen. Normaal gezien heb je enkel een vochtige doek nodig om de tegels schoon te maken. Gebruik zeker geen schuurmiddelen, afgressieve stoffen of poetsproducten op basis van chloor. Ook solventen zijn af te raden. Hier gebruikt: Masq Revela Colima A52.

Rigide pvc vloeren.

Floorify vloeren zijn rigide pvc vloeren die het beste van twee werelden combineren: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak. Floorify is dun, stil, warm, watervast en op zowat elke ondergrond eenvoudig te plaatsen met kliksysteem. Je kan kiezen uit verschillende formaten: planken, visgraat of tegels. Dankzij hun sterke, comfortabele en watervaste eigenschappen zijn alle Floorify vloeren geschikt voor gebruik in de badkamer, keuken, woonkamer, bureau, wasplaats, slaapkamer, kinderkamer, ... Ze zijn uiterst gemakkelijk in onderhoud. Hierbij volstaat een gewone bezem, stofzuiger, microvezeldoek of een vochtige dweil in combinatie met een standaard pH-neutraal vinyl reinigingsproduct zoals het Floorify Conny onderhoudsproduct. Gebruik liever geen agressieve reinigingsproducten of reinigingstoestellen met stoom. Laat na het schoonmaken ook geen plassen met water op de vloer staan. Door de innovatieve toplaag met anti-vlek technologie zijn speciale behandelingen na plaatsing overbodig.

Douchebak Laufen Pro.

Het Zwitserse Laufen is in 1892 ontstaan in een tijd dat de sanitaire eisen nog een stuk lager lagen dan nu. In tussentijd heeft het zich met Zwitserse precisie opgewerkt tot één van de trendsettende merken in het badkamerlandschap. Het bied een uitgebreid assortiment prachtig vormgegeven meubels, wastafels, douches, baden en accessoires aan. Zo ook deze douchebak van Laufen, Pro. Vervaardigd uit marbond. Marbond is stevig composietmateriaal dat uit twee lagen bestaat met een zeer hoge bindingssterkte. De belangrijkste grondstof is een hoogwaardig polymeerbeton: het oppervlak wordt veredeld met een sterkte gelcoating.

Grohe Euphoria Smartcontrol

Grohe Smartcontrol is de innovatieve douchebediening waarmee je moeiteloos het volume en de temperatuur kan aanpassen, de gewenste straalsoort kan selecteren en kan schakelen tussen hoofd- en handdouche. Draai eenvoudig de knop omhoog om het volume te verhogen - van Eco naar Full Flow - en draai de knop naar beneden om deze te verlagen. Druk om het water te pauzeren als jij dat wil. Smartcontrol slaat zelfs je voorkeur voor de volgende keer op! Met de Smarcontrol thermostaten kies je voor comfort en veiligheid. De Grohe Turbostat technologie zorgt ervoor dat het water binnen een fractie van een seconde op de gewenste temperatuur is en constant blijft gedurende de duur van jouw douche.

Bad Kaldewei Saniform Plus Star.

Er zijn vormen, die uit het alledaagse leven gewoon niet meer weg te denken zijn. Zo horen de eenzits Saniform baden met aan het voeteinde geplaatste afvoer bij de klassieke lichaamsvormkuipen die in elke badkamer een uitstekend figuur slaan. Voor welk model je ook kiest, met de zeer brede rugzone en de ergonomische vorm treft men altijd in de roos. Het duurzaamste, beste en bestendigste materiaal voor uw badkamer is superieur geëmailleerd Kaldewei staal. Robuust staal en hoogwaardig glas, twee authentieke, natuurlijke materialen gaan een onverbrekelijke verbinding aan. Geëmailleerd staal bestaat uit natuurlijke grondstoffen en kan na een lange levenscyclus tot 100 procent worden gerecycled. Hierdoor is superieur geëmailleerd Kaldewei staal het toekomstbestendigste materiaal in uw badkamer!

Meubel Detremmerie.

Met kwalitatieve materialen en originele meubeldesigns tilt Detremmerie je badkamerbeleving naar een hoger niveau. Modulaire badkamermeubelen van Belgische topkwaliteit.

Radiator Vasco V-Flat Line.

Streef je naar een oprechte, pure look zonder veel franje? Dan is de Flatline met bescheiden karakter een prima keuze. Hij is buitengewoon stijlvol in zijn tijdloze eenvoud. Met zijn vlakke voorplaat en fraaie afwerking met structuurlak tilt hij je eigentijds interieur naar een hoger niveau. De voorplaat staat in rechtstreeks contact met de waterkanalen, wat een verrassend hoog rendement oplevert.