Ons filiaal in Bocholt is op zaterdag enkel open op afspraak!

Gerieflijk &Ruim

Tweede badkamer.

Deze klanten wensten een tweede badkamer/doucheruimte in huis met een dubbele functie. Buiten de mogelijkheid om te douchen wensten ze ook extra ruimte voor hun wasmachine en droogkast. Eenvoudig, groot doucheformaat en makkelijk in onderhoud.

Watervaste douchepanelen.

Door de unieke combinatie van kunststof, een hoogwaardig toplaag en de tand- en groefmontage zijn de panelen van Masq 100% watervast en vochtbestendig. De panelen zijn slechts 5mm dik, maar ze voelen even stevig aan als keramische tegels. Bovendien kunnen ze ook bovenop een bestaande bekleding geplaatst worden, ideaal dus voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Vinylvloer.

Ook voor de vloer opteerden ze een pvc kwaliteit. Want of je nu een natuurliefhebber, hobbykok, huismus of dierenvriend bent, een pvc vloer past altijd. Van beton voor stoer industrieel tot hout voor huiselijk en landelijk. Een vloer van hoogwaardig pvc, die wel tegen een stootje kan en waar we je gerust 25 jaar garantie op durven geven.

Douchebak Riho Davos.

Deze douchebak is de ideale afwerking voor uw doucheruimte. Hij is gemaakt van acyl en afgewerkt in glanzend wit. Hij is UV-bestendig en bevat geen poriën. Hierdoor kan kalk niet goed hechten en blijven er geen bacteriën achter op de oppervlakte van de douche. Dit zorgt ervoor dat de douchebak héél eenvoudig schoongemaakt kan worden.

Doucheset Hansgrohe Croma Select E Vario. Met oppervlakken van chroom, een witte straalschijf en een zachthoekig silhouet biedt de Croma Select E handdouche Vario puur plezier, waarbij met een simpele druk op de knop tussen drie straalsoorten wordt omgeschakeld: voor ontspannend zacht, intens of vitaliserend krachtig doucheplezier.

Badkamermeubel.

Voor het badkamermeubel werd gekozen voor een eenvoudig wit meubel met bijpassende spiegelkast en een geïntegreerde wastafel, links gecentreerd. Zo heb je extra ruimte op je wastafel voor eventueel je scheermachine, toilettas of beautycase, etc...

Klanttevredenheid.

Héél tevreden over onze manier van aanpak, héél tevreden over onze manier van werken.