Graag een afspraak om uw project te bespreken? Bel of vul het contactformulier in op onze website!

Modern & Strak

Zorgeloze oude dag.

Deze klanten zijn vijftigers en dachten ruim op tijd aan de volgende fase in hun leven. Daarom besloten ze opnieuw te bouwen om een zorgeloze oude dag tegemoet te gaan. Het project werd dan ook ruim op tijd aangevat en héél doordacht tot het kleinste detail samen besproken.

Voor de tweede keer bouwen

Een woning kopen of bouwen, het klinkt als een grote stap met heel wat onzekerheden op je weg. Deze klanten zijn vijftigers en dachten ruim op tijd aan de volgende fase in hun leven. Daarom besloten ze opnieuw te bouwen om een zorgeloze oude dag tegemoet te gaan. Het project werd dan ook ruim op tijd aangevat en héél doordacht tot het kleinste detail samen besproken.

Een badkamer op de benedenverdieping

Een badkamer op de benedenverdieping, die grenst aan de slaapkamer, was één van de vereisten. Mochten ze ooit wat slechter te been zijn, dan hebben ze alles bij de hand. Met het oog op later werd er nu al gekozen voor een infrarood pilar om snel te kunnen onthaasten en de spieren en de gewrichten nu al van de nodige zorg te voorzien. Bij het kiezen van hun materialen kozen ze dan ook voor tijdloze elegantie, innovatief design en buitengewone kwaliteit. Wat de badkamer een zeer luxueuze uitstraling geeft.

Badkamer bovenverdieping

Deze vijftigers zijn echte levensgenieters die de familiale banden zeer nauw aan het hart liggen maar ook een grote vriendenkring hebben. Omdat ze dus regelmatig logées ontvangen is ook de bovenverdieping voorzien van een functionele badkamer met toilet en doucheruimte. Hier kozen ze tevens voor elegantie, zodat ook hun gasten van hun verblijf kunnen genieten. Maar hier lag de nadruk ook op een gebruiks- en onderhoudsvriendelijke badkamer.

Klassevol nieuwbouwproject

Tevredenheid over de gehele lijn: vanaf de eerste stap in onze toonzaal tot aan de oplevering. Tevreden over de aanpak van onze badkamerspecialist die hun doorheen het project leidde om hun droomproject te realiseren. Tevreden over de aanpak, communicatie en vriendelijkheid van ons hele team gedurende de werken. BK Concept maakt van jouw project een droomproject!