Ons filiaal in Bocholt is op zaterdag enkel open op afspraak!

Praktisch &Mooi

Een doucheruimte in je slaapkamer, een goed idee?

Het wordt steeds populairder om je badkamer en slaapkamer in één grote ruimte te maken. Een extra douche is dan ook meestal wel meegenomen. En hoe heerlijk is het om je bed uit te stappen en direct onder de douche te duiken? Door een douche en wastafel in je badkamer te plaatsen krijg je een beetje een hotelgevoel. Je hebt meer ruimte, meer licht en meer comfort! Een heel voornaam aspect, want indien je deze plaatst met opbergmogelijkheden hou je de kamer ook op orde.

Douche verborgen in kast.

Deze klanten uit Hasselt hadden ook graag een eigen doucheruimte en wastafel in hun slaapkamer. Echter wilden ze deze ook verborgen houden om hun slaapkamergevoel toch te behouden. Daarom plaatsten we deze douche achter de ingebouwde kast op maat waardoor de douche onzichtbaar blijft als ze niet gebruikt wordt.

Te weinig plaats in je badkamer voor bad en douche? Dit is de oplossing!

Heb je te weinig plaats in je badkamer voor een bad en douche? Maar is je slaapkamer groot genoeg om hier je bad of douche te plaatsen? Dat kan, mits je uiteraard rekening houdt of het ook mogelijk is om je sanitaire leidingen te voorzien. Ook moet er extra verluchting geplaatst worden om een vochtprobleem te voorkomen.

Graag de hulp van één van onze badkamerspecialisten?

Een badkamer of doucheruimte plaatsen in je slaapkamer doe je niet zonder nadenken of technisch advies van een specialist. Wij bekijken graag met jou wat de mogelijkheden zijn om jouw badkamer te integreren in jouw badkamer. Wij zorgen ervoor dat je rechtstreeks van je bed kan douchen zonder last te hebben van de ochtendspits in de badkamer!