Ons filiaal in Bocholt is op zaterdag enkel open op afspraak!

Ruimte Optimaliseren

Ruime badkamer.

In een grote badkamer kan je alle kanten op. Je kan kiezen voor een ruim meubel waarin je al je spullen kan opbergen, want een geruimde badkamer straalt nu eenmaal veel meer rust uit dan een rommelige badkamer vol losstaande spulletjes. Je kan dan tevens kiezen voor een grote luxueuze wastafel met twee gescheiden lavabo's. Erg handig als je de ruimte op dezelfde tijden met je partner deelt.

Kies voor een grote inloopdouche.

Indien je over voldoende ruimte in de badkamer beschikt kan je tevens zowel een bad als een gescheiden inloopdouche plaatsen. Zo'n inloopdouche past perfect in een grote badkamer en je kunt hem zo groot maken als je zelf wilt. Een inloopdouche is erg comfortabel. Je hebt er veel ruimte om je te manoeuvreren, wat ook aan te raden is naar je oudere dag toe. Hier werd gekozen voor een douche vervaardigd uit solid surface. Dit is een slijtvast materiaal, bijzonder duurzaam en blijft jarenlang mooi. Schoonmaakmiddelen zijn nauwelijks nodig voor dit materiaal, maar wanneer je ze toch gebruikt heeft dit geen aantastende werking zoals bij veel andere materialen.

Bad Villeroy & Boch Oberon 2.0.

Helder design met een unieke lichtheid: de collectie Oberon 2.0 herinterpreteert de vormtaal van onze geliefde klassieker Oberon. Oberon 2.0 beschikt over een nog nauwkeurigere vormgeving met nog dunnere wanden en precieze radiussen, een evolutie van het rechtlijnige design van Oberon. Dit model verrijkt je badkamer met een tijdloos moderne touch.

Badomkasting Artissan panelen.

Voor de badomkasting werd er gekozen voor de Satin Collection van Artissan. Deze panelen zijn voorzien van een waterafstotende toplaag waar water en zeep zich niet op hechten. Afspoelen met water volstaat als onderhoud. Maximum comfort, minimum onderhoud!

Vasco Radiator Iris Elektrisch.

Voor de radiator werd er gekozen voor een elektrische designradiator van Vasco. Het assortiment van Vasco bevat karaktervolle, elektrische radiatoren. Daarmee geniet je dag na dag van een authentiek design en het gemak van een elektrische bediening. Elektrisch verwarmen werkt snel en laat toe om het verbruik precies te regelen. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld dankzij individuele thermostaten. Ook zijn er handige uitsparingen in voorzien, die je handdoeken kunnen laten drogen of opwarmen. Deze Iris is zowat de publiekslieveling. Deze bekoorlijke sierradiator biedt een belangrijke meerwaarde, het is de subtiele finishing touch die het interieur compleet maakt. Je kan kiezen voor een rechte of gebogen uitvoering.

Vinylvloer Floorify Cap Griz Nez F013.

Floorify vloeren zijn rigide vinyl vloeren die het beste van twee werelden combineren: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak. Floorify is dun, stil, warm, watervast en zowat op elke ondergrond eenvoudig te plaatsen met kliksysteem. Er is de keuze uit planken, visgraat of tegels. Dankzij hun sterke, comfortabele en watervaste eigenschappen zijn alle Floorify vloeren geschikt voor gebruik in de badkamer: keuken, woonkamer, bureau, wasplaats, slaapkamer, kinderkamer, etc...

Inspiratie badkamer.

Bezitters van een grote badkamer mogen zich zeker gelukkig prijzen. In een grotere badkamer heb je zeker de gelegenheid om meer luxe te creëren, waarin het aan gezelligheid niet ontbreekt. Profiteer daarom van een royale ruimte-indeling, combineer hoogwaardige materialen en exclusieve inrichtingsobjecten en ontdek comfortabele concepten voor je badkamer.