Ons filiaal in Bocholt is op zaterdag enkel open op afspraak!

Terrazzo Grijs

Wandpanelen Kampala.

Een frisse look voor je project? Met deze vinyl wandpanelen onthul je het potentieel van elke ruimte met verrassende finesse en een hoge afwerkingsgraad. Door de unieke combinatie van kunststof, een hoogwaardige toplaag en de tand- en groefmontage zijn de wandpanelen 100% watervast en vochtbestendig. Het sterke karakter weerstaat aan de vochtige omgeving. Zo behoudt de wandbekleding zijn uitstraling en textuur, op lange termijn. Hoewel de panelen slechts 5mm dik zijn, voelen ze even stevig aan als keramische tegels. Bovendien kunnen ze ook op een bestaande muurbekleding geplaatst worden. Ideaal dus voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Toilet Laufen Pro Rimless.

De Zwitserse ontwerper van Laufen Pro, Peter Wirz, van ontwerpstudio Vetica heeft een badkamerlijn ontworpen die optimaal voldoet aan de eisen van het keramische fabricageproces. Deze lijn bewijst dat minimalistische vormen, een hoge kwaliteit en een optimale functionaliteit niet duur hoeven te zijn als ze doordacht zijn gemaakt. Het democratische design van Laufen Pro is het moderne antwoord op de eis dat iedereen recht heeft op mooie vormen. Laufen Pro wandcloset rimless is een randloos toilet. Een randloos toilet is makkelijker schoon te maken, wat zorgt voor een betere hygiëne.

Douchebak Riho Zurich.

Deze Riho Zurich douchebak is gemaakt van acryl en afgewerkt in glanzend wit. Riho gebruikt uitsluitend hoogwaardig acryl voor de productie van zijn materialen. Deze douchebak is door en door versterkt en zijn UV-bestendig. Acryl bevat geen poriën. Hierdoor kan kalk niet goed hechten en blijven er geen bacteriën achter op de oppervlakte. Dit zorgt ervoor dat de douchebak eenvoudig schoongemaakt kan worden. Het is een uitvoering zonder poten en panelen en is enkel bestemd voor het monteren zonder poten. Deze douchebak heeft een dunne bodemplaat en moet daarom vlak op, of in het vloeroppervlak gemonteerd worden.

Douchewand PDP Fumé veiligheidsglas.

Het design van een douchewand is meestal een praktische keuze, maar draagt ook zeker bij aan de look van je badkamer. Een glazen douchewand oogt zeer modern en laat natuurlijk licht door in de doucheruimte. Dit geeft een ruimtelijk effect wat ervoor zorgt dat je doucheruimte groter lijkt, zonder dat er plaats in de badkamer verloren gaat. Ook wordt er meer en meer beroep gedaan op glazen douchewanden in veiligheidsglas. Dit is veel sterker en wanneer het om één of andere reden toch onverhoopt zou leiden tot glasbreuk, valt de wand uiteen in kleine en onscherpe stukjes glas waar je je niet aan kan verwonden.

Badkamermeubel Depok.

Voor het badkamermeubel werd er gekozen voor een set Depok badkamermeubelen, dit in de kleur Robinsonoak Light Natural. Zowel de wastafelkast als de kolomkast en de spiegelkast vervaardigd uit hetzelfde materiaal. Praktisch en zeer onderhoudsvriendelijk badkamermeubel.

Wastafelkraan Grohe Essence L Chroom.

Met de nieuwe Essence-kraan van GROHE ontdek je een minimalistische stijl met warme uitstraling. De slanke, architecturale vorm is versterkt met organische designelementen. Keuze uit twee modellen, uitgerust met draaibare uitloop of voorzien van stevige metalen uittrekbare handdouche, eenvoudig switchen tussen mousseur en handdouche. Verkrijgbaar met twee prachtige en duurzame afwerkingen, fantastisch design zonder dat functionaliteit erbij inschiet.

Floorify vinylvoer Terrazzo Look/Ceppo.

Floorify rigide vinyl vloeren zijn schok- en vlekbestendig. Mét extra dikke beschermlaag, een innovatieve toplaag met anti-vlektechnologie en de unieke Floorify Rigid Core voor een stabiele, sterke en stevige kern. Floorify rigide vinyl vloeren zijn waterbestendig. Niet een beetje, maar helemaal. Laat je leefruimte, badkamer en slaapkamer naadloos in elkaar vloeien: Floorify is overal thuis. De slimme combinatie van de geluidsabsorberende Floorify rigide vinyl vloer en Comfort-ondervloer creëert een heerlijk zacht loopvlak én een akoestische laag.

Ook renovatieplannen?

Ook bouw- of verbouwingsplannen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.