Ons filiaal in Bocholt is op zaterdag enkel open op afspraak!

TopklasseJacuzzi

Premium Line.

De Premium Line van Villeroy & Boch combineert een individueel kleurontwerp met diverse maten, modellen en een optimale ergonomie. U kunt kiezen uit een groot aantal kleuren voor de binnen- en buitenkant en daarnaast zijn er veel mogelijkheden in de soorten JetPaks. Premium Line staat bij Villeroy & Boch daadwerkelijk voor premium: topklasse dus. De spa's uit deze serie hebben een jetdesign van roestvrij staal, beschikken over zowel binnen- als buitenverlichting en een verlichte waterval. Daarnaast beschikt de Premium Line ook nog eens standaard over minimaal één JetPak meer wanneer het formaat whirlpool gelijk is aan een whirlpool uit een andere serie. Kortom, de jacuzzi's uit de Premium Line zijn volledig aan te passen aan uw wensen.

JetPaks.

Bij Villeroy & Boch kan u kiezen uit een waaier van JetPaks op maat van uw wensen en behoeften. U kiest de door u gewenste jetcombinatie en combineert deze met uw lievelingsplaats. U kiest uit een groot aantal JetPaks en plaatst deze in een handomdraai op de plek van uw keuze. Dankzij de gepatenteerde JetPak-technologie kunt u uw spabad op elk gewenst moment uitbreiden met JetPaks met de nieuwste jettechnologieën. Zo is het mogelijk om te kiezen voor JetPak DeepRelief. Dit is een massage met dieptewerking. De krachtige massage die doordringt tot in de onderste lagen van het weefsel, verlicht zelfs ernstige pijnen. De Neck Masseuse daarentegen is een unieke massage met talrijke nek- en schouderjets. Krachtige massage dringt diep door in het spierweefsel. Neemt spanningen weg en geeft een energieboost. De Rainshower is dan de JetPak die u een weldadige en zachte massage bezorgd om mentale stress te verminderen en iets goeds te doen voor uw huid. Geen enkele andere spa kan u iets vergelijkbaars bieden, omdat deze douchejets uitsluitend voorkomen in de JetPaks van een Villeroy & Boch spa. Ook de Fibro Therapie is verkrijgbaar in deze Premium Line. Deze JetPak geeft u een therapeutische hydromassage, ontwikkeld met therapeuten. Knedende jets maken uw onderrug los. Diepe en langdurige massage bij de borstwervel zorgt voor een optimale ontspanning.

Korte leidingen, meer power!

Terwijl de markt blijft vasthouden aan verouderde oplossingen , zorgen wij voor nieuwe overzichtelijkheid: nieuwe intelligente aansluitingen vervangen bij Villeroy & Boch de eindeloos lijkende leidingen van de op de markt gebruikelijke whirlpools van andere merken. Dankzij de JetPak-technologie kan bij deze spabaden tot maar liefst 90% van de buisleidingen worden weggelaten.

Hoge energie-efficiency.

Spa's van Villeroy & Boch zijn waarschijnlijk de zuinigste ter wereld. De volledige schuimisolatie zorgt ervoor dat er geen energie verloren gaat. De innovatieve JetPak-technologie benut de warmte van de whirlpool, omdat tot wel 90% van de leidingen door het warme whirlpoolwater worden geleid. Zo wordt de warmte van het water in de leidingen op energie-efficiënte wijze aan het whirlpoolwater afgegeven. De Villeroy & Boch whirlpools, spa's worden nog efficiënter omdat ze - anders dan gebruikelijke buitenwhirlpools geen gebruik maken van de koude buitenlucht, maar de warme lucht achter de JetPaks uit de warme pompkamer benutten.

Spa-audiosystemen.

Voor de spa's uit de Premium, Comfort en Design Line zijn er speciale audiosystemen leverbaar. Ze zijn allemaal even krachtig en volledig met de stereo luidsprekers in de spabaden geïntegreerd. De systemen worden geregeld via de desbetreffende spa-bedieningen. Dankzij de ingebouwde Bleuetooth-connectiviteit kunnen muziekbestanden of ook radio worden afgespeeld. Subwoofers ronden de rijke klankbeleving af.