Spa kopen België

Wil u uw eigen spa kopen in de buurt van België? BK Concept heeft een ruim aanbod buitenspa's van Villeroy & Boch en Kinedo.

spa kopen België

Spa kopen voor buiten

Wil u een spa kopen in de buurt van België? BK Concept heeft een ruim aanbod buitenspa's van Villeroy & Boch en Kinedo. Haal uw eigen wellness in huis en geniet het hele jaar door van pure ontspanning. Een spa in de tuin zorgt voor een echt vakantiegevoel, het hele jaar door. Ontvang een vrijblijvende offerte of kom langs in onze showroom!

Openingsuren

Ma - za: open op afspraak
Zondag: gesloten

Plan uw afspraak

spa kopen België

Bekijk onze realisaties

Begeleiding van A tot Z bij iedere buitenspa

Topkwaliteit en puur vakmanschap

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen

spa kopen België

Buitenspa 2 personen

Op zoek naar een spa voor 2 personen? BK Concept heeft een ruim aanbod buitenspa's voor 2 personen. Ontdek ze hieronder allemaal:

Buitenspa 3 personen

Wil u een spa kopen voor 3 personen? Kies uit onze selectie buitenspa's voor 3 personen van Villeroy & Boch en Kinedo:

Op zoek naar een wellness specialist in de buurt van België?

BK Concept heeft tientallen spa's voor 2 tot zelfs 8 personen. Kom langs in onze showroom in Geel of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

buitenspa 3 personen

Foto: Kinedo Happy Spa 3

Buitenspa 4 personen

Met 4 personen genieten van een ontspannend moment in de buitenspa? Villeroy & Boch heeft twee fantastische modellen die u kan komen uittesten bij BK Concept:

Buitenspa 5 personen

Op zoek naar een spa voor maar liefst 5 personen? BK Concept heeft een ruim aanbod buitenspa's voor 5 personen. Ontdek ze hieronder allemaal:

Spa kopen bij BK Concept?

Vraag uw vrijblijvende offerte en wij bezorgen u een aantal mogelijkheden op basis van het aantal personen en uw voorkeur voor één van onze merken.

buitenspa 5 personen

Foto: Villeroy & Boch Comfort Line R6L Black & White 

Buitenspa 6 personen

Liever een spa kopen voor 6 personen? BK Concept heeft een ruim aanbod buitenspa's voor 6 personen. U kan de volgende modellen van Villeroy & Boch en Kinedo komen uittesten in onze showroom in Geel:

Buitenspa 7 personen

Bent u op zoek naar een buitenspa voor 7 personen? Villeroy & Boch heeft twee prachtige modellen op de markt. Vertrouw op BK Concept voor de aankoop en installatie van de volgende spa's:

Buitenspa 8 personen

Een grote spa kopen voor maar liefst 8 personen? BK Concept heeft twee fantastische modellen van Villeroy & Boch waaruit u kan kiezen:

Spa kopen voor buiten?

BK Concept heeft een ruim aanbod buitenspa's van Villeroy & Boch en Kinedo. Haal uw eigen wellness in huis en geniet het hele jaar door van pure ontspanning in België.

buitenspa 7 personen

Foto: Villeroy & Boch Premium Line A9L

Spa showroom

In onze showroom in Geel kan u eveneens gebruiken maken van onze testruimte, waar u de spa's van Villeroy & Boch en Kinedo uitgebreid kan testen.

Openingsuren

Ma - za: open op afspraak
Zondag: gesloten

Plan uw afspraak

spa kopen België

Onze merken


Een tevreden klant aan het woord...

We hebben onze Villeroy & Boch spa nu iets langer dan een jaar en zijn er super tevreden mee. Na een lange werkdag is het de perfecte plaats om even tot rust te komen... En dat allemaal dankzij BK Concept! Dankjewel!

Olivier uit Hervé

Ontdek onze andere specialisaties

Badkamerrenovaties

BK Concept is gespecialiseerd in badkamerrenovaties. Vanaf het opmaken van de offerte tot het 3D design en de uitvoering kan u rekenen op één projectleider die alle werken tot in de puntjes opvolgt en de vooropgestelde planning naleeft.

Totaalrenovaties

U kan bij BK Concept ook terecht voor de totaalrenovatie van uw woning, nieuwbouwproject en bedrijfspand. Omdat wij zowel de technieken als afwerking in eigen huis hebben, kunnen wij ieder project persoonlijk afwerken. Met eigen vakmannen en één aanspreekpunt krijgt u gegarandeerd een ijzersterke service en kwaliteit, zonder zorgen.

Over BK Concept

BK Concept

De merknaam BK Concept ontstond in 2014 na de fusie van twee andere bedrijven. Met meer dan twintig jaar ervaring in de nieuwbouw- en renovatiemarkt is BK Concept de geschikte partner voor uw totaalrenovatie in de buurt van België. 

Een superieure afwerking, een pro-actieve aanpak en een transparante manier van communiceren, dat is wat iedere klant mag verwachten bij een totaalrenovatie of nieuwbouwproject. Onze klanten zijn niet alleen onze beste ambassadeurs, ze inspireerden ons ook om de volgende stap te zetten.

In 2019 hebben we ons gamma namelijk uitgebreid met state-of-the-art wellness producten. Sinds dan kan u in onze showroom in Geel tal van spa's van Villeroy & Boch en Kinedo komen bewonderen.

Kortom, BK Concept is uw partner voor renovatiewerken, badkamers én buitenspa's!

spa kopen België

Spa kopen België

Een spa wellness of buitenspa kopen in de buurt van België? BK Concept heeft een ruim aanbod buitenspa's van Villeroy & Boch en Kinedo. Kom langs in onze showroom!

BK Concept Geel

De-Billemontstraat 68
2440 Geel

089 70 00 04
info@bkconcept.be

Spa kopen voor buiten?
Zonder zorgen en met één aanspreekpunt.

Volg BK Concept ook op Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Pinterest en TikTok.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x