Graag een afspraak om uw project te bespreken? Bel of vul het contactformulier in op onze website!

De Villeroy & BochX-series.

De X-series, bestaande uit vijf verschillende modellen, onderscheiden zich van andere whirlpools met een zeer uitgebreide standaarduitvoering. Want al in de instapklasse hebben ze standaard eigenschappen en extraatjes die normaal gesproken slechts voorbehouden zijn aan het topsegment.

Perfectievoor een introductieprijs.

De outdoor whirlpoolbaden van Villeroy & Boch staan voor comfort, design en innovatie. Waarin verschillen de X-series van de andere? Ze hebben de beproefde traditionele technologie nog verder ontwikkeld. Zo hebben ze alles in huis wat de spabaden van Villeroy & Boch op andere whirlpools voor hebben.

Alles klopt tot in de puntjeshet totaalpakket.

Met hun groot aantal verschillende jets bieden de X-series optimale voorwaarden voor een afwisselende hydrotherapie. In elk opzicht garanderen ze het maximum aan betaalbare prestaties: van design tot en met afwerking, van bedieningsgemak tot en met energie-efficiëntie. Precies wat ‘starters’ zoeken die wellness net voor zichzelf hebben ontdekt. Of meer ervaren wellnessliefhebbers die zeer veel kwaliteit voor hun geld verwachten. En individualisten, die per definitie oog hebben voor het exclusieve. Bovendien bieden de X-series u de mogelijkheid om optioneel een audiosysteem met bluetooth te integreren. Uw smartphone met uw favoriete tunes bergt u op in de waterbestendige box. En de luidsprekers voor de beste sound en volume? Die zijn perfect verwerkt in de belijning van uw buitenspa.
Productoverzicht Villeroy & Boch X-series
Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende modellen van de Villeroy & Boch X-series. U kan ieder model apart bekijken door op één van onderstaande producten te klikken.