Graag een afspraak om uw project te bespreken? Bel of vul het contactformulier in op onze website!

De Villeroy & BochComfort Line.

Met de Comfort Line heeft Villeroy & Boch een unieke designline gecreëerd met een volkomen nieuwe uitstraling. Door de strakke lijnvoering past het design van de buitenspa’s probleemloos binnen elke moderne woonstijl. Dankzij de verwisselbare en achteraf monteerbare JetPaks kan uw spa bovendien geheel naar eigen voorkeur aan uw behoeften worden aangepast.

Een zaligehydromassage.

Elk model van de Comfort Line biedt veel massagemogelijkheden met een combinatie van vaste jets, bijvoorbeeld bij de enkels en kuiten. Zo kunt u samen met uw familie en vrienden, met uw partner of helemaal in uw eentje, genieten van de weldaad van warm bruisend water. Van een krachtige sportmassage tot zachte ontspanning, de keuze is aan u.

Genieten van een whirlpool,het hele jaar door.

Zowel op een zwoele zomeravond als een regenachtige herstnamiddag tot een ijskoude winternacht. U kan het hele jaar door genieten van uw jacuzzi. Dankzij de robuuste constructie krijgt vocht geen kans en is uw whirlpool extreem duurzaam. Zo kan u het hele jaar door zorgeloos genieten van uw eigen wellnessplekje aan huis.