Graag een afspraak om uw project te bespreken? Bel of vul het contactformulier in op onze website!

De Villeroy & BochPremium Line.

De Premium Line biedt ons zeven verschillende modellen spa’s aan, geschikt voor 1-8 personen. Verschillend in formaat, vormgeving en functionaliteit. Deze jacuzzi’s zijn volledig naar wens samen te stellen. De zit- en ligplaatsen bieden ruimte voor de comfortabele JetPaks, naar keuze in combinatie met geïntegreerde jets. Zo geniet u van een weldadige hydromassage.

Luxe met volledige uitrustingin alle formaat.

Luxe, ergonomisch zitcomfort en zeer uitgebreide massagemogelijkheden, dat zijn de standaard ingrediënten van de Premium Line. Met hoeveel personen u daarvan wil genieten, dat bepaalt u zelf. Voor drie personen hebben we een compacte jacuzzi, geschikt voor kleinere buitenruimte zoals een dakterras of balkon. Maar ook een royale jacuzzi met 8 zitplekken is beschikbaar in dit assortiment. Samen of alleen relaxen of genieten, alles is mogelijk.

Hoogwaardigjetdesign.

Bij een premium spa hoort ook een hoogwaardige uitrusting. Daarom beschikken onze buitenspa’s over een hoogwaardig jetdesign van roestvrij staal, binnen- en buitenverlichting, een verlichte waterval en talloze jets aan de binnenkant voor voeten, benen en heupen.