Wat is de kost van een badkamer?

Wat is de kost van een badkamer?

Maak een plan voor je badkamer!

Voor je aan je badkamerproject begint is het best om een plan op te stellen. Of het nu gaat om een renovatie van een bestaande badkamer of een volledige nieuwbouw-badkamer. Aan de hand van dit plan krijg je een beeld van wat er moet gebeuren en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Uiteraard hoef je dit niet zelf te doen. Onze badkamerspecialisten komen ter plaatse opmeten en maken dit plan op naar jouw wensen en behoeften. 

Maak een afspraak in onze showroom in Bocholt of Geel voor een vrijblijvende offerte op maat! 

Plan badkamer

Rekening houden met je wensen en behoeften.

Voor je start met je plan kan je best eerst bekijken aan welke vereisten jouw badkamer moet voldoen?
- Hoeveel mensen gebruiken de badkamer?
- Heb je veel opbergruimte nodig?
- Heb je voldoende met 1 wasbak of is een dubbele praktischer?
- Verkies je een bad of douche of beiden?
- Moet er een toilet op de badkamer?
- Voor welke verwarming kies je?
- Moet er een nieuwe vloer voorzien worden en waar gaat je voorkeur naartoe?
- Welke materialen hebben jouw voorkeur?
- Heb je al een idee over de inrichting van je badkamer?

Ook met de volgende argumenten moet je rekening houden..
- Zijn de leidingen (sanitaire- en elektrische leidingen)
nog in goede staat of moeten deze ook vervangen? Of moeten er leidingen verlegd worden?
- Hoe groot is je badkamer? (want hoe groter je badkamer, hoe duurder je verbouwing)
- Kan je of wil je een deel van het werk zelf doen?

Indien je met BK Concept Bocholt of Geel in zee gaat hoef je hier minder rekening mee te houden. Onze badkamerspecialisten zorgen ervoor dat ieder detail klopt, dat ieder detail besproken wordt en je je nergens zorgen over hoeft te maken. 

Breng zeker eens een bezoekje aan onze showroom in Bocholt of in Geel!


Tekening badkamer

Materiaalkeuze

Ook de keuze van de materialen bepaalt een groot deel van de prijs. In bekleding van vloeren en wanden is de materiaalkeuze enorm groot en kan je hier en daar veel geld besparen door de juiste keuzes te maken. Neem zeker alle mogelijkheden door, maar hou niet alleen rekening met de prijs, bekijk ook zeker goed of de materialen wel zeker onderhoudsvriendelijk zijn.

Onze badkamerspecialisten helpen graag bij de juiste keuze van je materialen. In onze showrooms is Bocholt en Geel kan je een uitgebreid assortiment aan materialen terugvinden. 

Prijs badkamer

Badkamerinrichting

Vergeet zeker ook niet naar het praktisch aspect te kijken. Niks zo vervelend als achteraf blijkt dat er onvoldoende plaats is voor handdoeken of verzorgingsproducten. Probeer je materiaalkeuze te combineren met zeker voldoende opbergruimte en hou rekening met onderhoudsvriendelijke materialen.

Neem zeker ook eens een kijkje op onze pagina met realisaties. Altijd leuk om ideeën op te doen!

Kost badkamer

Jouw wensen en budget.

Of het nu om een renovatie of nieuwbouw gaat, richt je zeker om je budget. Besteedt jouw geld aan wat voor jou het belangrijkste is. Je badkamer moet voldoen aan jouw dagelijkse behoeften zodat je een ruimte krijgt waar je ontspannen de dag kan beginnen en eindigen.

whirlpoolbad

Badkamerspecialisten.

Bij BK Concept helpen we je graag op weg. Onze specialisten maken voor jou een offerte en 3D tekening naar jouw wensen en behoeften, rekening houdend met je budget.

Breng zeker eens een bezoekje aan onze showroom in Bocholt en Geel! 

3D tekening badkamer

Resultaat badkamer:Wat is de kost van een badkamer?

De voor- en nadelen van een eigen spa in uw achtertuin.

Gaat u ook wel eens naar de sauna of een privé wellness? Dan bent u er waarschijnlijk al vertrouwd mee. Maar tegenwoordig hoeft u daar niet meer naartoe te gaan om te genieten en kan het gemakkelijker als u thuis uw eigen spa of sauna installeert. Want het is toch geweldig om uw eigen spa in uw tuin te hebben? Maar wat zijn de voor- en nadelen? We leggen het haarfijn uit in deze blog! Veel leesplezier!

Lees meer

Planten in de badkamer

Veel badkamers ogen soms wat saai omdat er weinig kleur wordt gebruikt. Gebruik kleur en voeg zo meer warmte en sfeer toe aan uw badkamer. Een gezonde en sfeervolle manier om dit te doen is om planten te plaatsen in de badkamer.

Lees meer

Whirlpools van Kinedo

DE ideale manier om thuis te ontspannen na een drukke werkdag: baden in een heerlijk warme whirlpool van Kinedo. Ook uw droom om naar buiten te lopen en in uw eigen bubbelbad te stappen? Laat het geen droom blijven en bezoek zeker eens onze showroom in Geel voor meer informatie.

Lees meer

Toekomstbestendige badkamer

Is uw badkamer gedateerd en wil u deze graag renoveren naar een toekomstbestendige badkamer? Maar wil u niet inboeten op gezelligheid en sfeer in uw badkamer? Geen enkel probleem! BK Concept Bocholt maakt van uw badkamer een sfeervolle badkamer die tevens toekomstbestendig is.

Lees meer

Tegels kiezen voor uw woning

De look van uw nieuwe woning/ruimte wordt grotendeels bepaald door de keuze van uw tegels. Waarop kan u best letten bij het kiezen van de tegels voor uw woning? Wij helpen u graag op weg!

Lees meer

Het kiezen van de juiste douchewand.

Een douchewand, een onmisbaar gegeven in uw badkamer. Het zorgt niet alleen voor de nodige privacy, het zorgt er ook voor dat de rest van uw badkamer niet nat wordt terwijl uw doucht. Maar tegelijkertijd is het ook DE blikvanger in uw badkamer! Waarmee houdt u best rekening bij het kiezen van de juiste douchewand?

Lees meer

Hoe kies je de juiste kraan?

Niet gemakkelijk om de juiste wastafelkraan te vinden voor in de badkamer. Je hebt alles bepaald: de tegels/ wandbekleding gekozen, het perfecte meubel, het bad, de vloer, ... maar dan komen nog een paar details die gekozen moeten worden.. Eén van die details is het uitzoeken van een mooie en praktische wastafelkraan. Een kraan die niet alleen mooi oogt, maar die tevens functioneel en onderhoudsvriendelijk is. BK Concept Bocholt en Geel helpen je graag bij het kiezen van de kraan die het best past bij jouw wensen en behoeften.

Lees meer

Hoe schimmel in je badkamer verwijderen?

Niet enkel schadelijk voor je gezondheid, maar proper uitzien doet het helemaal niet! Hoe kan je deze schimmel veilig verwijderen of nog beter... Hoe kan je deze schimmel voorkomen? Zeker eens lezen om erger te voorkomen!

Lees meer

Ontspanning op maat met de whirlpools van Villeroy&Boch

Heeft u rugklachten of last van verkrampte spieren en wilt u een individuele massage op de pijnlijke plek? De JetPak technologie van de spa’s van Villeroy&Boch biedt u een individuele massage van bepaalde rugzones en zorgt zo voor een effectieve verlichting. Mogelijkheid tot testen!

Lees meer

Waar en welk toilet, moeilijke keuze?

Het al dan niet plaatsen van een toilet in de badkamer.. Niet altijd de gemakkelijkste keuze. Maar wat zijn de voor- en nadelen?

Lees meer

Ervaar ontspanning met een buitenspa in uw tuin, het hele jaar door!

Krijg zonder uw koffers te pakken een vakantiegevoel in uw eigen tuin en geniet buitenshuis van de verwennerij en de stimulerende kracht van het bruisende water.

Lees meer

Bad of douche?

Eén van de moeilijkste beslissingen bij een badkamerrenovatie... De keuze voor een bad of douche. Welke beslissing is voor jou de juiste? Ontdek het in deze blog.

Lees meer

Wat meer over onszelf...

Onder het mom van onbekend is onbemind willen we in onze eerste blog even de tijd nemen om onszelf voor te stellen.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x