Wat is de kost van een badkamer?

Wat is de kost van een badkamer?

Maak een plan voor je badkamer!

Voor je aan je badkamerproject begint is het best om een plan op te stellen. Of het nu gaat om een renovatie van een bestaande badkamer of een volledige nieuwbouw-badkamer. Aan de hand van dit plan krijg je een beeld van wat er moet gebeuren en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Uiteraard hoef je dit niet zelf te doen. Onze badkamerspecialisten komen ter plaatse opmeten en maken dit plan op naar jouw wensen en behoeften. 

Maak een afspraak in onze showroom in Bocholt of Geel voor een vrijblijvende offerte op maat! 

Plan badkamer

Rekening houden met je wensen en behoeften.

Voor je start met je plan kan je best eerst bekijken aan welke vereisten jouw badkamer moet voldoen?
- Hoeveel mensen gebruiken de badkamer?
- Heb je veel opbergruimte nodig?
- Heb je voldoende met 1 wasbak of is een dubbele praktischer?
- Verkies je een bad of douche of beiden?
- Moet er een toilet op de badkamer?
- Voor welke verwarming kies je?
- Moet er een nieuwe vloer voorzien worden en waar gaat je voorkeur naartoe?
- Welke materialen hebben jouw voorkeur?
- Heb je al een idee over de inrichting van je badkamer?

Ook met de volgende argumenten moet je rekening houden..
- Zijn de leidingen (sanitaire- en elektrische leidingen)
nog in goede staat of moeten deze ook vervangen? Of moeten er leidingen verlegd worden?
- Hoe groot is je badkamer? (want hoe groter je badkamer, hoe duurder je verbouwing)
- Kan je of wil je een deel van het werk zelf doen?

Indien je met BK Concept Bocholt of Geel in zee gaat hoef je hier minder rekening mee te houden. Onze badkamerspecialisten zorgen ervoor dat ieder detail klopt, dat ieder detail besproken wordt en je je nergens zorgen over hoeft te maken. 

Breng zeker eens een bezoekje aan onze showroom in Bocholt of in Geel!


Tekening badkamer

Materiaalkeuze

Ook de keuze van de materialen bepaalt een groot deel van de prijs. In bekleding van vloeren en wanden is de materiaalkeuze enorm groot en kan je hier en daar veel geld besparen door de juiste keuzes te maken. Neem zeker alle mogelijkheden door, maar hou niet alleen rekening met de prijs, bekijk ook zeker goed of de materialen wel zeker onderhoudsvriendelijk zijn.

Onze badkamerspecialisten helpen graag bij de juiste keuze van je materialen. In onze showrooms is Bocholt en Geel kan je een uitgebreid assortiment aan materialen terugvinden. 

Prijs badkamer

Badkamerinrichting

Vergeet zeker ook niet naar het praktisch aspect te kijken. Niks zo vervelend als achteraf blijkt dat er onvoldoende plaats is voor handdoeken of verzorgingsproducten. Probeer je materiaalkeuze te combineren met zeker voldoende opbergruimte en hou rekening met onderhoudsvriendelijke materialen.

Neem zeker ook eens een kijkje op onze pagina met realisaties. Altijd leuk om ideeën op te doen!

Kost badkamer

Jouw wensen en budget.

Of het nu om een renovatie of nieuwbouw gaat, richt je zeker om je budget. Besteedt jouw geld aan wat voor jou het belangrijkste is. Je badkamer moet voldoen aan jouw dagelijkse behoeften zodat je een ruimte krijgt waar je ontspannen de dag kan beginnen en eindigen.

whirlpoolbad

Badkamerspecialisten.

Bij BK Concept helpen we je graag op weg. Onze specialisten maken voor jou een offerte en 3D tekening naar jouw wensen en behoeften, rekening houdend met je budget.

Breng zeker eens een bezoekje aan onze showroom in Bocholt en Geel! 

3D tekening badkamer

Resultaat badkamer:Onderhoudsvriendelijke badkamer: Tips voor DE juiste keuze in materialen

Ontwerp een badkamer die zowel stijlvol als onderhoudsvriendelijk is. Kies voor weerbestendige materialen, voegloze oppervlakken en waterbestendige verf. Houd het simpel met eenvoudig te reinigen sanitaire voorzieningen en slimme opslagoplossingen. Vereenvoudig uw schoonmaakroutine en geniet van een frisse en georganiseerde badkamer.

Waarom is goed ventileren in de badkamer belangrijk?

Goed ventileren in de badkamer is belangrijk om schimmelvorming, mede geurtjes en problemen met condensatie in de woning te voorkomen. Een slechte ventilatie kan leiden tot vochtige lucht, wat gezondheidsproblemen en structurele schade aan de woning kan veroorzaken. Een goede ventilatie kan ervoor zorgen dat de lucht in de badkamer fris blijft en ieder geurtje wordt afgevoerd.

De voor- en nadelen van een eigen spa in uw achtertuin.

Gaat u ook wel eens naar de sauna of een privé wellness? Dan bent u er waarschijnlijk al vertrouwd mee. Maar tegenwoordig hoeft u daar niet meer naartoe te gaan om te genieten en kan het gemakkelijker als u thuis uw eigen spa of sauna installeert. Want het is toch geweldig om uw eigen spa in uw tuin te hebben? Maar wat zijn de voor- en nadelen? We leggen het haarfijn uit in deze blog! Veel leesplezier!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x