Reviews

star
star
star
star
star

Vanaf de eerste kennismaking tot aan de oplevering, héél tevreden van de werking van BK Concept. Tijdens het verkoopproces waren we al héél op ons gemak. Mark die goed luisterde en inspeelde op onze wensen en behoeften. Een planning die klopte zoals beloofd. En héél bekwame en vriendelijke vakmannen over de vloer gehad. Een paar kleine isseus, maar die zijn rechtgezet zoals het hoort te zijn. Heel tevreden, een dikke 10 op 10 over de hele lijn voor het hele team!

fam. Swennen Peer

star
star
star
star
star

Als ik een punt moet geven op het totaalpakketje: resultaat + het verloop van de werken, geef ik het hele BK team een 9.5 op 10. Héél goed geholpen vanaf de verkoop tot de oplevering. Zeer vakkundige plaatsing én opvolging van de werken. We gaan jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden!

Rik en Josee Bocholt

star
star
star
star
star

Via mijn zus en Debora van No Nonsense design zijn we bij jullie terechtgekomen. Daar zij beiden een goed gevoel hadden bij jullie firma, hebben we dan ook geen moment getwijfeld! We hadden een vrij kleine (donkere) keuken, dus een aanbouw zodat we de keuken volledig konden opengooien, was echt wel nodig. Zowel Kurt, als Debora hebben ons héél goed geholpen met het tekenen van het ontwerp. Ook de planning, daar verschillende aannemers elkaar goed moesten opvolgen zodat we niet te lang zonder keuken zaten, is vrij goed verlopen. De vakmannen van BK hebben hier héél goed werk afgeleverd, zeer tevreden over het hele verloop van de werken en het resultaat, het mag zeker gezien worden! We hebben eindelijk de mooie open keuken die we graag wilden, dankjewel aan het hele BK team!

Kaat en Ilse uit Beringen

star
star
star
star
star

Héél tevreden van het eerste contact tot het laatste. Mark gaf ons onmiddellijk een goed gevoel. Hij is geen typische verkoper, pusht niet, zeer aangenaam. Vakmannen waren ook héél gedienstig en hebben perfect werk afgeleverd. Ook de samenwerking met Jo, de projectleider, was top! Heel goede communicatie en opvolging van de werking. Trots op mijn aangepaste badkamer!

Danny en Annemie uit Peer

star
star
star
star
star

Héél fijne samenwerking met BK Concept. Dit van bij de verkoop tot de realisatie van de badkamer. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij vrienden.

Carine uit Helchteren

star
star
star
star
star

We gaan jullie zeker aanbevelen bij vrienden. Er is hier héél goed werk afgeleverd, héél content over de samenwerking startend vanaf het verkoopsgesprek met Kurt tot aan de oplevering! We zijn héél tevreden over het gehele verloop en het resultaat!

Roger en Lizette uit Maasmechelen

star
star
star
star
star

Een dikke 10 op 10 voor het hele BK Concept-team! Zijn zo trots op het resultaat en iedereen mag dit zien en weten.

Andy en Geert Houthalen

star
star
star
star
star

Echte vakmannen die weten waarmee ze bezig zijn en zeer respectvol omgaan met hun klanten. Bedankt voor de fijne samenwerking bij de verbouwing van ons kantoor.

Katlijn Voordeckers Heusden

star
star
star
star
star

Een jaar of 4-5 geleden, beroep gedaan op deze firma voor het plaatsen van een inbouwdouche, Kinemagic. Van begin tot einde perfect behandeld! Zowel door de toonzaalmedewerkers als de plaatsers zelf. Ik kan jullie deze firma alleen maar aanraden.

Joachim Vanderheyden

star
star
star
star
star

Zeer tevreden van onze mooie badkamer. We werden uitstekend geholpen in elke stap van het proces. Vlotte communicatie en zeer vriendelijk personeel. Kortom: goede service en een echte aanrader.

Wendy Wijnen Boorsem

star
star
star
star
star

BK Concept heeft een nieuwe badkamer geïnstalleerd: mooie materialen, kwaliteitsvol afgewerkt. Renovatie van de gang: nieuwe vloeren, bepleistering en openwerken van de doorsteek naar de zolderverdieping met fraaie trap. Alle werken werden netjes afgewerkt met professionele vakmensen.

Annemie Janssen uit Neerglabbeek

star
star
star
star
star

Je voulais juste vous dire que cela fait tout juste un an que nous avons notre jacuzzi V&B. Aprés an, nous en sommes vraiment contents, c'est bien agréable d'y aller aprés une grosse journée de travail, quand il fait fort chaud, pour se reposer un peu, ... C'est un peu grâce à vous. Merci!

Olivier uit Hervé

star
star
star
star
star

Héél fijne samenwerking, werken zijn goed opgevolgd. Eén verkeerde wastafelkraan geleverd, maar dat is onmiddellijk rechtgezet. Zéér tevreden van de geleverde service en het verkregen resultaat.

Joël en Katrien uit Tessenderlo

star
star
star
star
star

Ook voor onze tweede badkamer hebben we dienst gedaan op de goede service van BK Concept. Binnen de afgesproken periode opnieuw een prachtige badkamer. Uiterst vakkundig en proper afgewerkt. Top!

Eric uit Hasselt

star
star
star
star
star

Ontzettend fijne begeleiding vanaf de tekentafel tot aan de afwerking. Afspraak is hier afspraak. Wij zijn superblij met onze complete renovatie.

Sandra uit Susteren (NL)

star
star
star
star
star

Vorig jaar renovatie laten doen door BK Concept. Alles heel goed verlopen en perfect volgens planning. Alle vrijheid in keuze, goede opvolging tijdens de werken en ook goede na service! Wij hebben alleen maar goede ervaringen en kunnen BK Concept dan ook alleen maar aanraden!

Frank Hoydongs uit Bree

star
star
star
star
star

Zeer tevreden over het volledige verloop van de renovatiewerken hier! Goed contact, proper gewerkt, service en kwaliteit is top!

Fonny en Carine Genk

star
star
star
star
star

Wij zijn erg tevreden over de renovatie van de badkamer. Zowel wat betreft samenwerking als het resultaat krijgt deze firma een positieve beoordeling.

Marc en Linda Overpelt

star
star
star
star
star

Soms klopt alles? Vanaf het prettige informatiegesprek t.e.m. de oplevering hebben wij te maken gehad met vakmensen. Producten van hoge kwaliteit, een eerlijke offerte en realisatie die ieder zich wenst. BK Concept denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Wij kunnen iedereen BK Concept aanbevelen!

Luuk & Patty Beegden (NL)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x