phone 089 70 00 04

Reviews

star
star
star
star
star

Echte vakmannen die weten waarmee ze bezig zijn en zeer respectvol omgaan met hun klanten. Bedankt voor de fijne samenwerking bij de verbouwing van ons kantoor.

Katlijn Voordeckers Heusden

star
star
star
star
star

Een jaar of 4-5 geleden, beroep gedaan op deze firma voor het plaatsen van een inbouwdouche, Kinemagic. Van begin tot einde perfect behandeld! Zowel door de toonzaalmedewerkers als de plaatsers zelf. Ik kan jullie deze firma alleen maar aanraden.

Joachim Vanderheyden

star
star
star
star
star

Zeer tevreden van onze mooie badkamer. We werden uitstekend geholpen in elke stap van het proces. Vlotte communicatie en zeer vriendelijk personeel. Kortom: goede service en een echte aanrader.

Wendy Wijnen Boorsem

star
star
star
star
star

BK Concept heeft een nieuwe badkamer geïnstalleerd: mooie materialen, kwaliteitsvol afgewerkt. Renovatie van de gang: nieuwe vloeren, bepleistering en openwerken van de doorsteek naar de zolderverdieping met fraaie trap. Alle werken werden netjes afgewerkt met professionele vakmensen.

Annemie Janssen uit Neerglabbeek

star
star
star
star
star

Je voulais juste vous dire que cela fait tout juste un an que nous avons notre jacuzzi V&B. Aprés an, nous en sommes vraiment contents, c'est bien agréable d'y aller aprés une grosse journée de travail, quand il fait fort chaud, pour se reposer un peu, ... C'est un peu grâce à vous. Merci!

Olivier uit Hervé

star
star
star
star
star

Héél fijne samenwerking, werken zijn goed opgevolgd. Eén verkeerde wastafelkraan geleverd, maar dat is onmiddellijk rechtgezet. Zéér tevreden van de geleverde service en het verkregen resultaat.

Joël en Katrien uit Tessenderlo

star
star
star
star
star

Ook voor onze tweede badkamer hebben we dienst gedaan op de goede service van BK Concept. Binnen de afgesproken periode opnieuw een prachtige badkamer. Uiterst vakkundig en proper afgewerkt. Top!

Eric uit Hasselt

star
star
star
star
star

Ontzettend fijne begeleiding vanaf de tekentafel tot aan de afwerking. Afspraak is hier afspraak. Wij zijn superblij met onze complete renovatie.

Sandra uit Susteren (NL)

star
star
star
star
star

Vorig jaar renovatie laten doen door BK Concept. Alles heel goed verlopen en perfect volgens planning. Alle vrijheid in keuze, goede opvolging tijdens de werken en ook goede na service! Wij hebben alleen maar goede ervaringen en kunnen BK Concept dan ook alleen maar aanraden!

Frank Hoydongs uit Bree

star
star
star
star
star

Zeer tevreden over het volledige verloop van de renovatiewerken hier! Goed contact, proper gewerkt, service en kwaliteit is top!

Fonny en Carine Genk

star
star
star
star
star

Wij zijn erg tevreden over de renovatie van de badkamer. Zowel wat betreft samenwerking als het resultaat krijgt deze firma een positieve beoordeling.

Marc en Linda Overpelt

star
star
star
star
star

Soms klopt alles? Vanaf het prettige informatiegesprek t.e.m. de oplevering hebben wij te maken gehad met vakmensen. Producten van hoge kwaliteit, een eerlijke offerte en realisatie die ieder zich wenst. BK Concept denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Wij kunnen iedereen BK Concept aanbevelen!

Luuk & Patty Beegden (NL)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x