Realisaties totaalconcepten

Renovatie authentieke woning

Als je de charme en stijl van een authentieke woning wil behouden, maar je wil ook het comfort van een modern huis, dan is renovatie de perfecte oplossing. De renovatie van een authentieke woning is een uitdagende taak om verschillende redenen, maar het kan zeer bevredigend zijn als je het proces goed aanpakt. Om te beginnen is het belangrijk om de authenticiteit en het karakter van de woning te behouden. Het is belangrijk om de oorspronkelijke stijl en architectuur te respecteren en te behouden. En ik denk dat we bij de renovatie van deze woning daar zeker in geslaagd zijn! Dankjewel #fijnatelier voor de aangename samenwerking!

Meer foto's

Dagdagelijkse organisatie

In samenwerking met Gebr.Verduyckt renoveerden we deze wasplaats in Bree. Een goed georganiseerde wasplaats maakt alles zoveel aangenamer om je dagdagelijkse klusjes aan te pakken. Door opbergruimte op maat te voorzien kan je ervoor zorgen dat je je rug, nek en schouders niet gaat belasten. Zo zijn zowel de gootsteen als de werktafel perfect op hoogte gemaakt. Ook met de hoogte van het wasmachine en de droogkast is er rekening gehouden. Ideaal voor de opberging van je strijkplank, poetsmaterialen, kleine elektrische apparaten of eventueel voor opbergruimte voor extra voedingsmiddelen? En zoveel meer... Een goed georganiseerde wasplaats/bijkeuken is goud waard!

Meer foto's

Een dressing om van te dromen!

In samenwerking met Gebr.Verduyckt toverden we deze "extra slaapkamer" om naar een prachtige en praktische dressing. Een slaapkamer die al verschillende jaren niet meer in gebruik is, is de ideale plaats voor het creëren van een nieuwe dressing. Op deze manier heb je niet alleen meer opbergruimte voor je kleding en accessoires, door deze investering stijgt je huis ook in waarde. Zo dachten ook deze klanten uit Bree en wat zijn ze uiteindelijk blij met het resultaat!

Meer foto's

Strippen en opbouwen woning

Bij deze klant in Maasmechelen hebben we de volledige woning gerenoveerd. Daar niet alleen een collega, maar ook de architect vol lof was over BK Concept moest ze niet verder zoeken naar een partner om haar woning te renoveren. Zeer tevreden over de samenwerking met Kurt, aangenaam in contact, professioneel, prachtige ontwerpen gemaakt en goede werkopvolging. Ze was ook vol lof over de samenwerking met onze vakmannen. Héél beleefde jongens die de kneepjes van het vak kennen. Heel goed en correct gewerkt! Zéér tevreden over het resultaat!

Meer foto's

Vergroten keuken en leefruimte

Bij deze klanten in Beringen hebben we de opening tussen de woonkamer en de oude keuken verder opengetrokken om zo meer ruimte en licht te creëren. Uw leefruimte uitbreiden zorgt niet alleen voor een beter wooncomfort, het verhoogt ook de waarde van uw pand. Bovendien is er nu een direct contact met het zonneterras en de tuin.

Meer foto's

Nieuwbouw van A tot Z

In deze nieuwbouwwoning in Gerdingen mochten we tal van werken uitvoeren, dit zowel voor de technieken als voor de afwerking. We zijn dan ook héél trots op het verkregen resultaat.

Meer foto's

Zoete ontvangst

Samen met deze prachtige en warme onderneemster mochten we haar droomproject realiseren. In dit project verzorgde BK Concept zowel de technieken alsook de chape- en vloerwerken, de pleister- en gyprocwerken en het plaatsen van de deuren.

Meer foto's

X-Factor in een nieuw jasje

Renovatie PXL Hasselt

Meer foto's

Praktisch Design

Totaalrenovatie Born

Meer foto's

Waardevolle renovatie

Totaalrenovatie woning in Hasselt.

Meer foto's

Tijdloos appartement

Afwerking nieuwbouw appartement in Hamont.

Meer foto's

Opmerkelijke Transformatie

Renovatie kantoor Beverlo

Meer foto's

Deticated Transport

Renovatie schuur naar bureelruimte in Paal.

Meer foto's

De Bal Raak Slaan

Renovatie Golf Houthalen: Geniet van jullie nieuwe kleedkamers Golf Houthalen! Prachtig resultaat!

Meer foto's

Moderne Verfrissing

Aanbouw Leopoldsburg: In deze woning in Leopoldsburg hebben we met een aanbouw extra ruimte gecreëerd. Bovendien hebben we meer daglicht binnen gehaald en het ruimtegevoel versterkt.

Meer foto's

Gezellig Tafelen

Panos Lier. Aan de Antwerpsesteenweg in Lier mochten we meewerken aan de realisatie van de nieuwe Panos , met dit als mooi eindresultaat.

Meer foto's

Stijlvol Chique

Totaalrenovatie Stevoort

Meer foto's

Rustieke Huiselijkheid

Totaalrenovatie in Geel

Meer foto's

Comfort voor het hele gezin

Totaalrenovatie Boorsem

Meer foto's

Hedendaagse Gezelligheid

Totaalrenovatie Overpelt

Meer foto's

Stijlvol Landelijk

Totaalrenovatie Neerpelt

Meer foto's

Nieuwbouw van A tot Z

Nieuwbouwproject Kessel-Lo

Meer foto's

Opvallend Licht

Totaalrenovatie Opitter

Meer foto's

Showroom in een hogere vitesse.

Renovatie Peugeot Garage in Dilsen/Bree/Peer.

Meer foto's

Hemels Interieur

Renovatie ontmoetingskerk in Valkenswaard.

Meer foto's

Alles bij de hand

Keuken en sanitair vernieuwen, nieuwe vloeren, nieuwe deuren, .. Kortom, een bijna volledige renovatie van het hele appartement in Hasselt. Zeer tevreden over het verloop van de werken en uiteraard ook heel tevreden van het verkregen resultaat!

Meer foto's

Extra Ruimte

Extra slaapkamers creëren door de zolder te renoveren. Dat was het idee van deze klanten uit Westerlo. En of ze tevreden zijn met het resultaat! Niet alleen beschikken ze nu over meer ruimte, ook is er extra isolatie voorzien wat hun energieverbruik alleen maar ten goede komt.

Meer foto's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x