Renoveren van A tot Z

U kan bij ons terecht voor een totale renovatie van uw woning, nieuwbouwproject en bedrijfspand. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maatSanitairwerken

Sanitairwerken

Op zoek naar goede loodgieters voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Wij adviseren u al vanaf het 1e gesprek zodat u kiest voor duurzaam sanitair

Elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken

Wij denken tijdens de renovatie of nieuwbouw met u mee, dit voor de elektriciteitswerken in zowel woningen als industriële gebouwen.

Bijgebouw/Poolhouse

Bijgebouw/Poolhouse

Ook voor de bouw van een bijgebouw of poolhouse voor uw wellnessproject kan u terecht bij BK Concept, zowel voor de afwerking als de inrichting.

Ventilatiesystemen

Ventilatiesystemen

Bij nieuwbouw is het door de strenge normen verplicht om een ventilatiesysteem te hebben. Ventilatie maakt uw omgeving gezonder en comfortabeler.

Verwarmingssystemen op maat

Verwarmingssystemen op maat

70% van uw energiekosten gaat naar het verwarmen van uw woning/gebouw. Verstandig bouwen met BK Concept betekent daarom ook uw rendement verhogen.

Gyprocwerken

Gyprocwerken

Wenst u uw verbouwing met gipsplaten af te werken? Ons ervaren team helpt u graag verder met al uw gyprocwerken.

Pleisterwerken

Pleisterwerken

Ook voor pleisterwerken kan u bij ons op het nodige vakmanschap rekenen!

Chape- en tegelwerken

Chape- en tegelwerken

Onze vakmannen voeren zowel de tegelwerken als kleine chapewerken zelf uit. Voor grotere werken doen wij beroep op onze vaste leverancier.

Schilderwerken

Schilderwerken

Op zoek naar een schilder voor uw project? BK Concept heeft vakbekwame schilders met oog voor detail. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x