Renovatie keuken

Renovatie keuken? BK Concept heeft meer dan 20 jaar ervaring in totaalrenovaties. Ontvang een vrijblijvende offerte op maat of bel ons voor een bezoek aan onze toonzaal!


Renovatie keuken

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor renovatie keuken? BK Concept is gespecialiseerd in totaalrenovaties. Omdat wij zowel de technieken als afwerking in eigen huis hebben, kunnen wij ieder project persoonlijk afwerken. Met eigen vakmannen en één aanspreekpunt krijgt u gegarandeerd een ijzersterke service en kwaliteit, zonder zorgen.

renovatie keuken


Alle vakmannen onder één dak

U kan bij BK Concept terecht voor de volledige renovatie van A tot Z. Renovatie keuken? Dan kunnen wij u helpen met alle onderstaande werken:

1 | Sanitairwerken

Op zoek naar goede loodgieters voor uw renovatieproject? Wij adviseren u al vanaf het eerste gesprek zodat u kiest voor duurzaam sanitair.

2 | Elektriciteitswerken renovatie keuken

Wij denken tijdens de renovatie met u mee en zoeken een geschikte elektriciteitsoplossing. U kan bij ons terecht voor de elektriciteitswerken in woningen, rijwoningen en appartementen.

3 | Ventilatiesystemen

Bij het plaatsen van een nieuwbouw is het intussen verplicht om een ventilatiesysteem te hebben. Ventilatie maakt uw omgeving gezonder en comfortabeler.

renovatie keuken

4 | Verwarmingssystemen op maat

70% van uw energiekosten gaat naar het verwarmen van uw woning. Verstandig bouwen of renovatie keuken met BK Concept betekent daarom ook uw rendement verhogen.

Wij hebben toonzalen in Bocholt, Geel, Bree en Maaseik.

5 | Gyproc- en pleisterwerken

Wenst u uw verbouwing met gipsplaten af te werken? Ons ervaren team helpt u graag verder. Ook voor pleisterwerken kan u bij ons op het nodige vakmanschap rekenen.

6 | Chape- en tegelwerken

Onze vakmannen voeren zowel de tegelwerken als kleine chapewerken zelf uit. Voor grotere werken doen wij beroep op onze vaste leverancier.

7 | Schilderwerken renovatie keuken

Op zoek naar een schilder voor uw renovatie? BK Concept heeft vakbekwame schilders met oog voor detail. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid bij de totaalrenovatie van uw keuken.

renovatie keuken


Locaties en toonzalen

BK Concept heeft twee showrooms in Bocholt en Geel en twee pop-up stores in Bree en Maaseik. Wij ontvangen u met veel plezier indien u interesse heeft in renovatie keuken.

BK Concept Bocholt

Kaulillerweg 68B
3950 Bocholt

BK Concept Bree

Opitterstraat 9
3960 Bree

BK Concept Geel

De-Billemontstraat 68
2440 Geel

BK Concept Maaseik

Eikerstraat 57
3680 Maaseik

Renovatie keuken? Kom langs in één van onze showrooms of contacteer ons via de onderstaande gegevens.

info@bkconcept.be✆ 089 70 00 04


Openingsuren

De showrooms in Geel, Bree en Maaseik zijn enkel open op afspraak. Bij BK Concept in Bocholt bent u welkom tijdens de onderstaande openingsuren.

BK Concept Bocholt

Maandag: 08u30 - 16u00
Dinsdag: 08u30 - 16u00
Woensdag: 08u30 - 16u00
Donderdag: 08u30 - 16u00
Vrijdag: 08u30 - 16u00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten

BK Concept Geel, Bree en Maaseik

De showrooms in Geel, Bree en Maaseik zijn enkel open op afspraak. Aarzel niet om contact op te nemen en uw afspraak vast te leggen.

renovatie keuken


Renovatie keuken prijs

De prijs van renovatie keuken varieert naargelang de oppervlakte, alle werken die uitgevoerd moeten worden, de materialen die u wenst te gebruiken, etc. Gelieve ons te contacteren voor meer informatie. Wij maken met veel plezier een vrijblijvende offerte voor uw renovatie!

Renovatie keuken prijsaanvraag


Onze klanten aan het woord

Zeer tevreden over het volledige verloop van de renovatie. Goed contact, proper gewerkt, service en kwaliteit is top!

Carine uit Genk


Vorig jaar een renovatie laten doen door BK Concept. Alles heel goed verlopen en perfect volgens planning. Alle vrijheid in keuze, goede opvolging tijdens de werken en ook goede na service. Wij hebben alleen maar goede ervaringen en kunnen BK Concept dan ook alleen maar aanraden!

Frank uit Bree

Ontzettend fijne begeleiding vanaf de tekentafel tot aan de afwerking. Afspraak is hier afspraak. Wij zijn superblij met onze totaalrenovatie.

Sandra uit Susteren


Realisaties

renovatie keuken

renovatie keuken

renovatie keuken

renovatie keuken


Interessante artikels

Renovatie keuken? Dan kan het interessant zijn om u eerst goed te informeren. Neem zeker ook eens een kijkje op onze blog of lees de onderstaande artikels:


Over BK Concept

De merknaam BK Concept ontstond in 2014 na de fusie van twee andere bedrijven. Met meer dan twintig jaar ervaring in de nieuwbouw- en renovatiemarkt is BK Concept de geschikte partner voor uw totaalrenovatie in de buurt van Limburg. 

Een superieure afwerking, een pro-actieve aanpak en een transparante manier van communiceren, dat is wat iedere klant mag verwachten bij een totaalrenovatie of nieuwbouwproject. Onze klanten zijn niet alleen onze beste ambassadeurs, ze inspireerden ons ook om de volgende stap te zetten.

In 2019 hebben we ons gamma namelijk uitgebreid met state-of-the-art wellness producten. Sinds dan kan u in onze showroom in Geel tal van jacuzzi's en spa's van Villeroy & Boch en Kinedo komen bewonderen.

Kortom, BK Concept is uw partner voor renovatiewerken, badkamers én wellness!

renovatie keuken


Renovatie keuken? Contacteer BK Concept!

BK Concept heeft meer dan 20 jaar ervaring in totaalrenovaties. Ontvang een vrijblijvende offerte op maat of bel ons voor een bezoek aan onze toonzaal.

info@bkconcept.be✆ 089 70 00 04

BK Concept Bocholt

Kaulillerweg 68B
3950 Bocholt

BK Concept Bree

Opitterstraat 9
3960 Bree

BK Concept Geel

De-Billemontstraat 68
2440 Geel

BK Concept Maaseik

Eikerstraat 57
3680 Maaseik

Renovatie keuken? Volg BK Concept ook op Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Pinterest en TikTok.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x