Wat meer over BK Concept...

BK Concept

Wat meer over onszelf...

Als BK Concept Bocholt zijn wij ondertussen al bijna 10 jaar actief op de nieuwbouw- en renovatiemarkt. 

Doch schuilt er achter deze naam meer dan 20 jaar ervaring door het samengaan van 2 bedrijven in 2014. 

Op het moment van de samensmelting hebben wij er bewust voor gekozen om BK Concept Bocholt uit te bouwen tot een sterk kwalitatief merk. Dit verdienen onze klanten.

Daarom starten we ieder project vanuit onze vooropgestelde normen, visie en waarden. 

Deze normen, visie en waarden leven wij als persoon na, maar ook als bedrijf. Wij willen ieder project pro-actief aanpakken en opleveren met een superieure afwerking. Steeds willen wij onze processen verbeteren. Hiervoor communiceren wij open en transparant met onze samenwerkers en leveranciers. Maar ook met onze klanten want zij zijn onze belangrijkste ambassadeurs.

Oprichters BK Concept

BK Concept Bocholt

Waarmee kunnen we u helpen? 

De meeste onder u zullen BK Concept Bocholt kennen van onze expertise op de renovatiemarkt. Doordat wij bouwen op een netwerk van 20 jaar kennis zijn er maar weinig onontgonnen gebieden in het renovatieproces dat uw project doormaakt. U kan bij BK Concept Bocholt terecht voor uw badkamerrenovatie, keukenrenovatie of totaalrenovatie. Natuurlijk kunnen wij de expertise die wij in deze soms toch uitdagende omstandigheden hebben opgedaan, op een vlotte manier vertalen om tevens uw nieuwbouwproject te begeleiden en uit te voeren. 

BK Concept Bocholt

BK Concept 2.0

Eind juni 2019 hebben we ons 3e filiaal geopend te Geel. Ook hier hebben we onze toonzaal op een zodanige manier ingericht dat we onze klanten een groot assortiment aan badkamerartikelen kunnen laten beleven. Tevens hebben we ons gamma uitgebreid met state-of-the-art wellness producten. Onze klanten verdienen de ervaring waarnaar ze op zoek zijn. Daar de technische expertise en know-how voor de installatie van deze producten al aanwezig was binnen BK Concept Bocholt was het een logische stap om onze klanten deze wellness-ervaring aan te bieden met onze vertrouwde aanpak. Om uw wellness-ervaring op een niveau te brengen zodat het enkel goed genoeg is voor u, hebben wij een testruimte gecreëerd waarbij u onze spa’s, whirlpoolbaden en sauna’s kunt ervaren en op die manier uw wellness kunt samenstellen naar uw wensen en noden. Op deze manier kunt u uw investering weloverwogen en goed geïnformeerd maken.

Op weg naar BK Concept 3.0

Zoals vermeld willen we onze aanpak en uw BK-ervaring steeds verbeteren en onze service naar een hoger niveau en een betere beleving brengen. Met deze blogs willen u al geïnformeerd aan de start van uw nieuwbouw- of renovatieproject laten beginnen. Maar wanneer we gerichte vragen of suggesties kunnen behandelen, kunnen we samen het verschil maken.

Bij deze nodigen we u dus graag uit om uw uitdagingen of zorgen met ons te delen. Op die manier kunnen we u, maar ook andere mensen verder helpen en dat is toch nog steeds waarvoor we het doen.

nieuwsbrief@bkconcept.be

We hebben er alleszins héél veel zin in !!!

Tot binnenkort.
BK CONCEPT #1teamOnderhoudsvriendelijke badkamer: Tips voor DE juiste keuze in materialen

Ontwerp een badkamer die zowel stijlvol als onderhoudsvriendelijk is. Kies voor weerbestendige materialen, voegloze oppervlakken en waterbestendige verf. Houd het simpel met eenvoudig te reinigen sanitaire voorzieningen en slimme opslagoplossingen. Vereenvoudig uw schoonmaakroutine en geniet van een frisse en georganiseerde badkamer.

Waarom is goed ventileren in de badkamer belangrijk?

Goed ventileren in de badkamer is belangrijk om schimmelvorming, mede geurtjes en problemen met condensatie in de woning te voorkomen. Een slechte ventilatie kan leiden tot vochtige lucht, wat gezondheidsproblemen en structurele schade aan de woning kan veroorzaken. Een goede ventilatie kan ervoor zorgen dat de lucht in de badkamer fris blijft en ieder geurtje wordt afgevoerd.

De voor- en nadelen van een eigen spa in uw achtertuin.

Gaat u ook wel eens naar de sauna of een privé wellness? Dan bent u er waarschijnlijk al vertrouwd mee. Maar tegenwoordig hoeft u daar niet meer naartoe te gaan om te genieten en kan het gemakkelijker als u thuis uw eigen spa of sauna installeert. Want het is toch geweldig om uw eigen spa in uw tuin te hebben? Maar wat zijn de voor- en nadelen? We leggen het haarfijn uit in deze blog! Veel leesplezier!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x