phone 089 70 00 04

Whirlpools van Kinedo

DE ideale manier om thuis te ontspannen na een drukke werkdag: baden in een heerlijk warme whirlpool van Kinedo. Ook jouw droom om naar buiten te lopen en in je eigen bubbelbad te stappen? Laat het geen droom blijven en bezoek zeker eens onze showroom in Geel voor meer informatie.

Whirlpools van Kinedo: wat meer over onszelf.

Als BK Concept zijn we ondertussen meer als 7 jaar actief op de nieuwbouw- en renovatiemarkt. Doch schuilt er achter deze naam meer dan 20 jaar ervaring door het samengaan van twee bedrijven in 2014. Op het moment van de samensmelting hebben we er bewust voor gekozen om BK Concept uit te bouwen tot een sterk kwalitatief merk. Dit verdienen onze klanten.

Daarom starten we ieder project vanuit onze vooropgestelde normen, visie en waarden. Deze normen, visie en waarden leven wij als persoon na, maar ook als bedrijf. We willen ieder project proactief aanpakken en opleveren met een superieure afwerking. Steeds willen wij onze processen verbeteren. Hiervoor communiceren we open en transparant met onze samenwerkers en leveranciers. Maar ook met onze klanten, want zij zijn onze belangrijkste ambassadeurs.

De meeste onder ons zullen ons kennen van onze expertise op de renovatiemarkt. Doordat wij bouwen op een netwerk van meer dan 20 jaar kennis zijn er maar weinig onontgonnen gebieden in het renovatieproces dat u doormaakt. U kan bij ons terecht voor uw badkamerrenovatie, keukenrenovatie of totaalrenovatie. Natuurlijk kunnen wij de expertise die wij in deze soms toch uitdagende omstandigheden hebben opgedaan, op een vlotte manier vertalen om tevens uw nieuwbouwproject te begeleiden en uit te voeren. 

Wellness op maat van uw wensen...

Twee jaar geleden openden we, naast onze afdeling met badkamerartikelen en onze tegelafdeling, onze wellness-afdeling in ons filiaal in Geel.

Het was een compleet nieuwe uitdaging, ook al beschikken we over de technische expertise en know-how voor de sanitaire installaties in huis.

Met trots mogen we vertellen dat we effectief geslaagd zijn in deze opzet en dat we daarom ook de stap genomen hebben om buiten onze Villeroy & Boch spa-baden een tweede merk aan te bieden.

Spa-baden van Europese makelij, geproduceerd in Frankrijk, kwaliteitsjacuzzi's van het merk Kinedo!

Whirlpools van Kinedo

Waarom hebben we gekozen voor Whirlpools Kinedo?

Het merk Kinedo staat al meer dan 50 jaar garant voor dagelijks douchegeluk. 

Reeds vanaf dag 1 zitten hun douchecabines, douchebakken, douchewanden, wandpanelen, badwanden, douchekolommen en accessoires in ons assortiment. 

Heel tevreden over de samenwerking met dit Europees product, vandaar dat we ook de whirlpools van Kinedo geïntegreerd hebben in ons assortiment. 

Whirlpools van Kinedo

Al meer dan 50 jaar kennis en ervaring.

Kinedo werd in 1968 opgericht. De twee productiebedrijven en research afdelingen bevinden zich in Frankrijk, namelijk in Chaumes-en-Retz (nabij Nantes) en in La Ciotat. Al hun producten zijn ontworpen aan de strenge Europese normen voor kwaliteit en veiligheid.

Achter elk Kinedo product staat een exellente know-how, kwaliteit, innovatie, design, comfort en veiligheid. Dit continue streven naar het produceren van top producten, heeft ervoor gezorgd dat Kinedo marktleider is in Frankrijk. Strak design, innovatieve systemen, wellness, de mooiste vormen en kleuren. Dit alles volgens de strengste kwaliteitseisen.

Kinedo is één van de topmerken van Groupe SFA, uitvinder van de beroemde WC-vermaler Sanibroyeur en mondiaal markleider op het gebied van sanitaire installaties.

Leuke momenten gegarandeerd.

Al van bij het ontwerp van de producten in hun werkplaatsen in La Ciotat in het zuiden van Frankrijk stellen hun teams zich in uw plaats, alsof ze zelf in de spa zitten.

Ergonomie, afwerkingen van hoge kwaliteit, comfort, ideaal geplaatste jets?

Over dit alles is nagedacht om van uw spa een uitzonderlijk product en een uitstekende investering te maken.

Whirlpools van Kinedo

In samenwerking met BK Concept

In 2019 hebben we reeds een bezoek gebracht aan hun fabriek in La Ciotat in Marseille.

Daar was héél duidelijk dat hun kwaliteitseisen héél hoog lagen en ons verlangen naar topkwaliteit werd onmiddellijk ingevuld.

Samenwerken met een partij die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, daar boek je tevreden klanten mee.

Afspraken nakomen, de nodige service en kwaliteit leveren, trots kunnen zijn op je merk!

Het overtrof onze stoutste verwachtingen!

Bubbelbad


Whirlpools van Kinedo

Wat hebben de whirlpools van Kinedo nog meer te bieden?

De spa's van Kinedo zijn technische hoogstandjes die zich perfect aanpassen aan uw behoeften en uw gemoedstoestand. De grootte, de afwerking van de omkasting, de kleur van de kuip, de opties, U bepaalt zelf hoe de spa van uw dromen eruitziet. Zo bent u er zeker van dat uw product perfect in uw woonomgeving past en perfect overeenstemt met uw gebruik. Na de installatie hoeft u alleen nog maar te genieten!

Video: Whirlpools van Kinedo

Beleef zelf de spa die het best bij u past.

Om de perfecte spa te kiezen, moet u vooruitkijken. Wilt u er een gastvrije ruimte van maken of wilt u er op een intiemere manier gebruik van maken? Als u zich de juiste vragen stelt, zorgt BK Concept voor de spa die het best bij u past.

Wilt u de whirlpools van Kinedo zelf beleven?

We kunnen u natuurlijk alles in theorie vertellen, maar die effecten zelf ondervinden is natuurlijk veel overtuigender.

Om uw wellness-ervaring op een niveau te brengen zodat het enkel goed genoeg is voor u, hebben wij een testruimte gecreëerd waarbij u onze spa's, whirpoolbaden en sauna's kunt ervaren en op die manier uw wellness kunt samenstellen naar uw wensen en noden. Op deze manier kunt u uw investering weloverwogen en goed geïnformeerd maken.

Bubbelbad

Jacuzzi kopen?

Een spa of jacuzzi kopen? Wie droomt er nu niet van om heerlijk te kunnen ontspannen in uw eigen jacuzzi? Lekker relaxen in het warme water in uw eigen wellnessplekje aan of in huis?

Bij BK Concept Geel hebben we de jacuzzi's van topmerken als Villeroy & Boch en Kinedo in huis. Deze twee toppers hebben een uitgebreid assortiment met voor ieder wat wils.

Graag een afspraak in onze toonzaal in Geel of een vrijblijvende offerte op maat voor uw wellnessproject?

Maak een afspraak in onze toonzaal in Geel via 089/70 00 04 of info@bkconcept.be.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x