Whirlpools van Kinedo

Whirlpools van Kinedo: wat meer over onszelf.

Als BK Concept zijn we ondertussen meer als 7 jaar actief op de nieuwbouw- en renovatiemarkt. Doch schuilt er achter deze naam meer dan 20 jaar ervaring door het samengaan van twee bedrijven in 2014. Op het moment van de samensmelting hebben we er bewust voor gekozen om BK Concept uit te bouwen tot een sterk kwalitatief merk. Dit verdienen onze klanten.

Daarom starten we ieder project vanuit onze vooropgestelde normen, visie en waarden. Deze normen, visie en waarden leven wij als persoon na, maar ook als bedrijf. We willen ieder project proactief aanpakken en opleveren met een superieure afwerking. Steeds willen wij onze processen verbeteren. Hiervoor communiceren we open en transparant met onze samenwerkers en leveranciers. Maar ook met onze klanten, want zij zijn onze belangrijkste ambassadeurs.

De meeste onder ons zullen ons kennen van onze expertise op de renovatiemarkt. Doordat wij bouwen op een netwerk van meer dan 20 jaar kennis zijn er maar weinig onontgonnen gebieden in het renovatieproces dat u doormaakt. U kan bij ons terecht voor uw badkamerrenovatie, keukenrenovatie of totaalrenovatie. Natuurlijk kunnen wij de expertise die wij in deze soms toch uitdagende omstandigheden hebben opgedaan, op een vlotte manier vertalen om tevens uw nieuwbouwproject te begeleiden en uit te voeren. 

Wellness op maat van uw wensen...

Twee jaar geleden openden we, naast onze afdeling met badkamerartikelen en onze tegelafdeling, onze wellness-afdeling in ons filiaal in Geel.

Het was een compleet nieuwe uitdaging, ook al beschikken we over de technische expertise en know-how voor de sanitaire installaties in huis.

Met trots mogen we vertellen dat we effectief geslaagd zijn in deze opzet en dat we daarom ook de stap genomen hebben om buiten onze Villeroy & Boch spa-baden een tweede merk aan te bieden.

Spa-baden van Europese makelij, geproduceerd in Frankrijk, kwaliteitsjacuzzi's van het merk Kinedo!

Whirlpools van Kinedo

Waarom hebben we gekozen voor Whirlpools Kinedo?

Het merk Kinedo staat al meer dan 50 jaar garant voor dagelijks douchegeluk. 

Reeds vanaf dag 1 zitten hun douchecabines, douchebakken, douchewanden, wandpanelen, badwanden, douchekolommen en accessoires in ons assortiment. 

Heel tevreden over de samenwerking met dit Europees product, vandaar dat we ook de whirlpools van Kinedo geïntegreerd hebben in ons assortiment. 

Graag een afspraak in onze showroom in Geel?

Whirlpools van Kinedo

Al meer dan 50 jaar kennis en ervaring.

Kinedo werd in 1968 opgericht. De twee productiebedrijven en research afdelingen bevinden zich in Frankrijk, namelijk in Chaumes-en-Retz (nabij Nantes) en in La Ciotat. Al hun producten zijn ontworpen aan de strenge Europese normen voor kwaliteit en veiligheid.

Achter elk Kinedo product staat een exellente know-how, kwaliteit, innovatie, design, comfort en veiligheid. Dit continue streven naar het produceren van top producten, heeft ervoor gezorgd dat Kinedo marktleider is in Frankrijk. Strak design, innovatieve systemen, wellness, de mooiste vormen en kleuren. Dit alles volgens de strengste kwaliteitseisen.

Kinedo is één van de topmerken van Groupe SFA, uitvinder van de beroemde WC-vermaler Sanibroyeur en mondiaal markleider op het gebied van sanitaire installaties.

Website Kinedo

Leuke momenten gegarandeerd.

Al van bij het ontwerp van de producten in hun werkplaatsen in La Ciotat in het zuiden van Frankrijk stellen hun teams zich in uw plaats, alsof ze zelf in de spa zitten.

Ergonomie, afwerkingen van hoge kwaliteit, comfort, ideaal geplaatste jets?

Over dit alles is nagedacht om van uw spa een uitzonderlijk product en een uitstekende investering te maken.

Whirlpools van Kinedo

In samenwerking met BK Concept

In 2019 hebben we reeds een bezoek gebracht aan hun fabriek in La Ciotat in Marseille.

Daar was héél duidelijk dat hun kwaliteitseisen héél hoog lagen en ons verlangen naar topkwaliteit werd onmiddellijk ingevuld.

Samenwerken met een partij die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, dat is hetgeen wij zochten bij onze nieuwe leverancier. 

Afspraken nakomen, de nodige service en kwaliteit leveren, trots kunnen zijn op uw merk!

Het overtrof onze stoutste verwachtingen!

Bubbelbad


Whirlpools van Kinedo

Wat hebben de whirlpools van Kinedo nog meer te bieden?

De spa's van Kinedo zijn technische hoogstandjes die zich perfect aanpassen aan uw behoeften en uw gemoedstoestand. De grootte, de afwerking van de omkasting, de kleur van de kuip, de opties, U bepaalt zelf hoe de spa van uw dromen eruitziet. Zo bent u er zeker van dat uw product perfect in uw woonomgeving past en perfect overeenstemt met uw gebruik. Na de installatie hoeft u alleen nog maar te genieten!

Contact

Video: Whirlpools van Kinedo


Beleef zelf de spa die het best bij u past.

Om de perfecte spa te kiezen, moet u vooruitkijken. Wilt u er een gastvrije ruimte van maken of wilt u er op een intiemere manier gebruik van maken? Als u zich de juiste vragen stelt, zorgt BK Concept voor de spa die het best bij u past.

Wilt u de whirlpools van Kinedo zelf beleven?

We kunnen u natuurlijk alles in theorie vertellen, maar die effecten zelf ondervinden is natuurlijk veel overtuigender.

Om uw wellness-ervaring op een niveau te brengen zodat het enkel goed genoeg is voor u, hebben wij een testruimte gecreëerd waarbij u onze spa's, whirpoolbaden en sauna's kunt ervaren en op die manier uw wellness kunt samenstellen naar uw wensen en noden. Op deze manier kunt u uw investering weloverwogen en goed geïnformeerd maken.

Bubbelbad

Jacuzzi kopen?

Een spa of jacuzzi kopen? Wie droomt er nu niet van om heerlijk te kunnen ontspannen in uw eigen jacuzzi? Lekker relaxen in het warme water in uw eigen wellnessplekje aan of in huis?

Bij BK Concept Geel hebben we de jacuzzi's van topmerken als Villeroy & Boch en Kinedo in huis. Deze twee toppers hebben een uitgebreid assortiment met voor ieder wat wils.

Graag een afspraak in onze toonzaal in Geel of een vrijblijvende offerte op maat voor uw wellnessproject?

Maak een afspraak in onze toonzaal in Geel via 089/70 00 04 of info@bkconcept.be.


Whirlpools van Kinedo

Waarom is goed ventileren in de badkamer belangrijk?

Goed ventileren in de badkamer is belangrijk om schimmelvorming, mede geurtjes en problemen met condensatie in de woning te voorkomen. Een slechte ventilatie kan leiden tot vochtige lucht, wat gezondheidsproblemen en structurele schade aan de woning kan veroorzaken. Een goede ventilatie kan ervoor zorgen dat de lucht in de badkamer fris blijft en ieder geurtje wordt afgevoerd.

Lees meer

De voor- en nadelen van een eigen spa in uw achtertuin.

Gaat u ook wel eens naar de sauna of een privé wellness? Dan bent u er waarschijnlijk al vertrouwd mee. Maar tegenwoordig hoeft u daar niet meer naartoe te gaan om te genieten en kan het gemakkelijker als u thuis uw eigen spa of sauna installeert. Want het is toch geweldig om uw eigen spa in uw tuin te hebben? Maar wat zijn de voor- en nadelen? We leggen het haarfijn uit in deze blog! Veel leesplezier!

Lees meer

Planten in de badkamer

Veel badkamers ogen soms wat saai omdat er weinig kleur wordt gebruikt. Gebruik kleur en voeg zo meer warmte en sfeer toe aan uw badkamer. Een gezonde en sfeervolle manier om dit te doen is om planten te plaatsen in de badkamer.

Lees meer

Toekomstbestendige badkamer

Is uw badkamer gedateerd en wil u deze graag renoveren naar een toekomstbestendige badkamer? Maar wil u niet inboeten op gezelligheid en sfeer in uw badkamer? Geen enkel probleem! BK Concept Bocholt maakt van uw badkamer een sfeervolle badkamer die tevens toekomstbestendig is.

Lees meer

Tegels kiezen voor uw woning

De look van uw nieuwe woning/ruimte wordt grotendeels bepaald door de keuze van uw tegels. Waarop kan u best letten bij het kiezen van de tegels voor uw woning? Wij helpen u graag op weg!

Lees meer

Het kiezen van de juiste douchewand.

Een douchewand, een onmisbaar gegeven in uw badkamer. Het zorgt niet alleen voor de nodige privacy, het zorgt er ook voor dat de rest van uw badkamer niet nat wordt terwijl uw doucht. Maar tegelijkertijd is het ook DE blikvanger in uw badkamer! Waarmee houdt u best rekening bij het kiezen van de juiste douchewand?

Lees meer

Hoe kies je de juiste kraan?

Niet gemakkelijk om de juiste wastafelkraan te vinden voor in de badkamer. Je hebt alles bepaald: de tegels/ wandbekleding gekozen, het perfecte meubel, het bad, de vloer, ... maar dan komen nog een paar details die gekozen moeten worden.. Eén van die details is het uitzoeken van een mooie en praktische wastafelkraan. Een kraan die niet alleen mooi oogt, maar die tevens functioneel en onderhoudsvriendelijk is. BK Concept Bocholt en Geel helpen je graag bij het kiezen van de kraan die het best past bij jouw wensen en behoeften.

Lees meer

Wat is de kost van een badkamer?

Droom jij ook van een nieuwe badkamer? Een badkamer die voldoet aan jouw wensen en behoeften? Waar moet je rekening mee houden en wat bepaalt de prijs van je badkamer? Onze jarenlange ervaring en vakmanschap is ondertussen een feit!

Lees meer

Hoe schimmel in uw badkamer verwijderen?

Goed ventileren in de badkamer is belangrijk om verschillende redenen. Ten eerste kan de lucht zich in de badkamer ophopen als gevolg van douchen of baden, en als deze lucht niet wordt afgevoerd kan dit leiden tot schimmelvorming, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen en structurele schade aan de woning.

Lees meer

Ontspanning op maat met de whirlpools van Villeroy&Boch

Heeft u rugklachten of last van verkrampte spieren en wilt u een individuele massage op de pijnlijke plek? De JetPak technologie van de spa’s van Villeroy&Boch biedt u een individuele massage van bepaalde rugzones en zorgt zo voor een effectieve verlichting. Mogelijkheid tot testen!

Lees meer

Waar en welk toilet, moeilijke keuze?

Het al dan niet plaatsen van een toilet in de badkamer.. Niet altijd de gemakkelijkste keuze. Maar wat zijn de voor- en nadelen?

Lees meer

Ervaar ontspanning met een buitenspa in uw tuin, het hele jaar door!

Krijg zonder uw koffers te pakken een vakantiegevoel in uw eigen tuin en geniet buitenshuis van de verwennerij en de stimulerende kracht van het bruisende water.

Lees meer

Bad of douche?

Eén van de moeilijkste beslissingen bij een badkamerrenovatie... De keuze voor een bad of douche. Welke beslissing is voor jou de juiste? Ontdek het in deze blog.

Lees meer

Wat meer over BK Concept...

In deze blog willen we graag wat meer over ons vertellen en wat ons drijft als bedrijf. We willen niet alleen mooie ruimtes creëren, maar ook functionele en duurzame oplossingen bieden die passen bij de levensstijl en behoeften van onze klanten.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x