Kantoorrenovatie Limburg

Op zoek naar een bedrijf voor uw kantoorrenovatie in Limburg? Contacteer BK Concept voor de renovatie van uw bedrijfspand. Met meer dan twintig jaar ervaring in de nieuwbouw- en renovatiemarkt is BK Concept de geschikte partner voor uw project.

Kantoorrenovatie van A tot Z

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor uw kantoorrenovatie in Limburg? U kan bij BK Concept terecht voor de totaalrenovatie van uw kantoor, bedrijfspand, handelspand, hotel, horecazaak, enzovoort. Omdat wij zowel de technieken als afwerking in eigen huis hebben, kunnen wij ieder project persoonlijk afwerken. Met eigen vakmannen en één aanspreekpunt krijgt u gegarandeerd een ijzersterke service en kwaliteit, zonder zorgen.

kantoorrenovatie Limburg

Alle vakmannen onder één dak

Er komt heel wat kijken bij een kantoorrenovatie of een bedrijfspand renoveren. Om u en uw bedrijf zoveel mogelijk te ontzorgen, hebben wij alle vakmannen onder één dak. Wanneer wij aan de slag gaan, kan u vertrouwen op BK Concept voor de uitvoering van alle onderstaande werken:

  • Sanitairwerken
  • Elektriciteitswerken
  • Ventilatiesystemen
  • Verwarmingssystemen op maat
  • Gyproc- en pleisterwerken
  • Chape- en tegelwerken
  • Schilderwerken

Kantoorrenovatie, renovatie bedrijfspand of renovatie horeca gepland in Limburg?

BK Concept heeft meer dan twintig jaar ervaring in de nieuwbouw- en renovatiemarkt voor professionele klanten. Kom langs in één van onze showrooms of neem contact op voor een vrijblijvende offerte of een vrijblijvend plaatsbezoek!

Vrijblijvende offerte✆ 089 70 00 04

Kantoorrenovatie van A - Z

kantoorrenovatie Limburg

Renovatie bedrijfspand

bedrijfspand renoveren Limburg

Hotel & horeca renovatie

hotel renovatie Limburg - horeca renovatie Limburg

Over BK Concept

De merknaam BK Concept ontstond in 2014 na de fusie van twee andere bedrijven. Met meer dan twintig jaar ervaring in de nieuwbouw- en renovatiemarkt is BK Concept de geschikte partner voor uw kantoorrenovatie in de buurt van Limburg.

Een superieure afwerking, een pro-actieve aanpak en een transparante manier van communiceren, dat is wat iedere klant mag verwachten bij een kantoorrenovatie of renovatie bedrijfspand. Onze klanten zijn niet alleen onze beste ambassadeurs, ze inspireerden ons ook om de volgende stap te zetten.

In 2019 hebben we ons gamma namelijk uitgebreid met state-of-the-art wellness producten. Sinds dan kan u in onze showroom in Geel tal van jacuzzi's en spa's van Villeroy & Boch en Kinedo komen bewonderen.

Kortom, BK Concept is uw partner voor renovatiewerken, badkamers én wellness!

kantoorrenovatie Limburg

Waarom kiezen voor BK Concept voor een kantoorrenovatie?Renovatiepremie handelspand

Al wie investeert in een bestaande woning, appartement, appartementsgebouw of een niet-woongebouw (bijvoorbeeld een bedrijfspand of kantoorgebouw), zal afhankelijk van de doelgroep waartoe hij of zij behoort financiële steun kunnen aanvragen voor investeringen in energie-efficiëntie (zoals dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, hoogrendementsglas, zonneboiler, warmtepomp, warmtepompboiler en gascondensatieketel) en investeringen in woningkwaliteit (elektriciteit en sanitair, binnenrenovatie, ramen en deuren).

Vanaf 1 oktober 2022 kunnen particulieren en bedrijven via één online loket een premie aanvragen voor renovatie én energiebesparende investeringen. Mijn VerbouwPremie geldt voor woningen, appartementen en alle andere gebouwen in het Vlaamse Gewest.

Mijn VerbouwPremie is sinds 1 juli 2022 de eengemaakte premie van de vroegere renovatiepremie en de meeste premies van Fluvius voor energiebesparende investeringen.

Werken die in aanmerking komen voor de renovatiepremie bij een kantoorrenovatie of renovatie bedrijfspand:

  • Het isoleren van een dak, muur of vloer.
  • Het plaatsen van hoogrendementsbeglazing.
  • Het installeren van een warmtepomp, zonneboiler of warmtepompboiler.

Bron i.v.m. de renovatiepremie handelspand:
Vlaanderen.be - Mijn Verbouwpremie

Onze klanten aan het woord

Zeer tevreden over het volledige verloop van de renovatiewerken. Goed contact, proper gewerkt, service en kwaliteit is top!

Vorig jaar een renovatie laten doen door BK Concept. Alles heel goed verlopen en perfect volgens planning. Alle vrijheid in keuze, goede opvolging tijdens de werken en ook goede na service. Wij hebben alleen maar goede ervaringen en kunnen BK Concept dan ook alleen maar aanraden!

Ontzettend fijne begeleiding vanaf de tekentafel tot aan de afwerking. Afspraak is hier afspraak. Wij zijn superblij met onze kantoorrenovatie.

kantoorrenovatie Limburg

Kantoorrenovatie Limburg

Op zoek naar een bedrijf voor uw kantoorrenovatie in Limburg? Contacteer BK Concept voor de renovatie van uw bedrijfspand. Kom langs in één van onze showrooms!

BK Concept Bocholt

Kaulillerweg 68b
3950 Bocholt

Openingsuren

Maandag: 08u30 - 16u00
Dinsdag: 08u30 - 16u00
Woensdag: 08u30 - 16u00
Donderdag: 08u30 - 16u00
Vrijdag: 08u30 - 16u00
Zaterdag: op afspraak
Zon- en feestdagen: gesloten

BK Concept Bree

Opitterstraat 9
3960 Bree

Openingsuren

Enkel op afspraak

BK Concept Geel

De-Billemontstraat 68
2440 Geel

Openingsuren

Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: op afspraak
Vrijdag: op afspraak
Zaterdag: op afspraak
Zon- en feestdagen: gesloten

BK Concept Maaseik

Eikerstraat 57
3680 Maaseik

Openingsuren

Enkel op afspraak

Renovatie bedrijfspand of kantoorrenovatie?
Zonder zorgen en met één aanspreekpunt.

Bedrijfspand renoveren? Volg BK Concept ook op Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Pinterest en TikTok.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x