Fris & Natuurlijk

Mega badkamertransformatie

Dankzij Google kwamen we bij BK Concept in Bocholt terecht. De vriendelijke verkoper luisterde echt naar onze wensen, leverde eerlijk advies en zorgde voor een vlekkeloze uitvoering van het project – we zijn ontzettend blij met het resultaat!

Nieuwbouw luxe

Stap binnen in de weelde van nieuwbouw luxe met deze adembenemende badkamer. De masterbadkamer is een oase van ontspanning, compleet met bad, verfijnde douche, dubbele wastafels en een prachtige ronde spiegel. Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en elegantie in deze stijlvolle ruimtes, waar comfort en esthetiek samenkomen voor een ongeëvenaarde badkamerervaring.

Tijd voor een frisse start!

Na 40 jaar vond Lilianne uit Kaulille dat het hoog tijd was voor een frisse start in haar badkamer. Zonder enige overweging besloot ze met ons in zee te gaan, en dat had ze goed gezien! Vanaf het moment dat ze onze toonzaal binnenstapte, voelde het gewoon goed. De samenwerking met Lilianne was echt een feestje, en het resultaat mag er zijn: een prachtige nieuwe badkamer waar ze nog vele jaren van kan genieten. Lieve Lilianne, namens het hele BK Conceot-team willen we u hartelijk danken voor deze fijne samenwerking. We hopen dat u elke dag opnieuw kan genieten van uw nieuwe badkamer!

Bijzondere badkamer

In de drukte van ons moderne leven is de badkamer meer dan alleen een functionele ruimte geworden. Het is een toevluchtsoord van rust en ontspanning, een plek waar we de hectiek van de dag achter ons kunnen laten. Maar laten we eerlijk zijn, de keuze aan materialen voor uw badkamer lijkt eindeloos en betovert bijna de verbeelding. Bij deze klanten in Hechtel hebben we een magische badkamer gerealiseerd. Hun badkamer was een ware tijdcapsule met een overvloed aan bruine materialen die echt wel gedateerd waren. Maar dit is verleden tijd. We hebben niet alleen een frisse wind laten waaien, maar ook rust en verfijning toegevoegd. Trots, want we zijn erin geslaagd om hun visie tot leven te brengen! Nu is het alleen nog maar genieten in hun compleet vernieuwde badkamer, een plek waar stijl en comfort samenkomen.

Badkamer in microtopping

Een badkamer in microtopping biedt een unieke esthetische uitstraling. Met zijn moderne uitstraling geeft microtopping de badkamer een eigentijdse en luxe sfeer die niet kan worden bereikt met traditionele materialen. Microtopping is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Het materiaal is bestand tegen slijtage, vlekken en krassen, waardoor het perfect is voor gebruik in een vochtige omgeving zoals de badkamer. Microtopping is tevens een uitstekende keuze voor kleine badkamers. Het dunne materiaal neemt een minimale ruimte in beslag, waardoor het perfect is voor compacte ruimtes. Bovendien kan microtopping eenvoudig worden toegevoegd, waardoor de badkamer groter en ruimtelijker lijkt. Microtopping beschermt de onderliggende oppervlakken tegen vocht en voorkomt schimmelvorming. Dit zorgt voor een hygiënische omgeving en bevordert de duurzaamheid van de badkamer. Last but not least, microtopping is een investering in de waarde van uw huis. Door te kiezen voor een badkamer in microtopping voegt u luxe en eigentijdse uitstraling toe aan uw huis, waardoor de totale waarde en de aantrekkelijkheid toenemen. Het is een upgrade die zowel u als uw toekomstige kopers zal plezieren.

Inspirerende badkamer

We zijn trots op de realisatie van deze nieuwbouw badkamer in Genk, die perfect aansluit bij de tweede slaapkamer in huis. De inloopdouche met microtopping op de muren geeft de ruimte een moderne en stijlvolle uitstraling. Het toilet is handig in de badkamer, wat zorgt voor extra gemak. Het meubeltje met opzetkom voegt een vleugje elegantie toe aan de ruimte en biedt tegelijkertijd voldoende opbergruimte. Het geheel beschreven in een praktische en functionele badkamer, perfect geschikt voor het comfort van de bewoners.

Primary Bathroom

In deze nieuwbouwwoning in Genk creëerden we een badkamer aangrenzend aan de primary bedroom. De badkamer is naadloos verbonden met de aangrenzende slaapkamer, waardoor er een gevoel van harmonie en luxe ontstaat. De muren zijn afgewerkt met microtopping, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. In de douche hebben we gekozen voor een luxe Hansgrohe Axor douchesysteem, zodat de klanten kunnen genieten van een gecontroleerde en comfortabele douche-ervaring. Het halfvrijstaande bad vormt een eyecatcher in de ruimte en biedt een plek van ontspanning en rust. Tot slot hebben we een dubbele lavabo voorzien in de scheiding tussen de slaapkamer en de badkamer, waardoor er voldoende ruimte is voor beide gebruikers om zich comfortabel klaar te maken. Het resultaat is een badkamer die zowel functioneel als esthetisch indrukwekkend is.

Aangepaste badkamer uit noodzaak

Helaas zijn we soms genoodzaakt om woningaanpassingen uit te voeren om het leven gemakkelijker en aangenamer te maken. Zo ook bij deze klanten in Opoeteren. Door plotse omstandigheden moest de woning en ook de badkamer aangepast worden daar de heer des huizes plots minder mobiel was en de huidige toestand moeilijk leefbaar was. Samen hebben we gezocht naar oplossingen voor alle mogelijke problemen die zich nu en in de toekomst nog kunnen voordoen. Blij dat we in ons opzet geslaagd zijn om toch al bepaalde handelingen gemakkelijker te maken. Bedankt Jan en Nadja voor het vertrouwen! Hopelijk nu terug wat meer rust...

Zelfverwennerij, rust en verzorging.

Een badkamer, plaatsen in het verlengde van de slaapkamer, dit levert toch wat voordelen op! Samenvattend zorgt het voor een praktische indeling waarbij de slaapkamer en de badkamer met elkaar verbonden zijn. Dit betekent dat u gemakkelijk toegang heeft tot de badkamer zonder door andere kamers te hoeven gaan, wat vooral 's nachts erg handig is. U geniet op deze manier van een gevoel van privacy en gemak, omdat u niet door de hele woning hoeft te lopen om de badkamer te bereiken. Daarnaast is het verbinden van de slaapkamer en de badkamer een gevoel van luxe en comfort. Het zorgt ervoor dat u een soort privé spa krijgt . U kan gemakkelijk ontspannen en tot rust komen in uw eigen privéruimte, zonder gestoord te worden door andere huisgenoten. Kortom, het plaatsen van de badkamer in het verlengde van de slaapkamer zorgt voor gemak, privacy, luxe en een gevoel van harmonie in de ruimte. Het biedt een functionele en minimalistische oplossing die uw dagelijkse routine vereenvoudigt en tegelijkertijd een gevoel van comfort en ontspanning toevoegt aan uw slaapomgeving.

Compact en functioneel

Bij deze klanten in Overpelt hebben we onlangs een badkamerrenovatie voltooid. Hier was ons doel om de ruimte zo functioneel mogelijk te maken. Het was een uitdaging om ook een plek te creëren voor zowel het wasmachine als de droogkast, maar we zijn hier met volle overtuiging in geslaagd! Alles heeft nu een mooi plekje gekregen en de badkamer is nu zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk. Onze klanten kunnen nu dagelijks genieten van een goed georganiseerde en stijlvolle ruimte. Het vernieuwde ontwerp zorgt ervoor dat ze optimaal gebruik kunnen maken van de beschikbare ruimte zonder concessies te doen aan de esthetiek. We zijn blij dat we aan de verwachtingen van onze klanten hebben voldaan en hen hebben voorzien van een badkamer waar ze trots op kunnen zijn.

Walnoot in uw badkamer

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw badkamerrenovatie? Dan hebben we een project dat u zeker zal inspireren! Bij deze klanten in Peer hebben we de wensen van hun badkamer weten te vertalen naar een prachtige badkamer. Onze klanten wilden een badkamer die niet alleen comfortabel is, maar ook een warme en uitnodigende uitstraling heeft. Daarom hebben we gekozen voor een meubel van Detremmerie in de kleur walnoot. Het warme en kenmerkende hout geeft de badkamer een grafische uitstraling en zorgt voor een gezellige sfeer. Maar natuurlijk is functionaliteit ook belangrijk, en daarom hebben we enkele slimme keuzes gemaakt. Zo hebben we het toilet (van O Plus) verplaatst naar de hoek van de ruimte, zodat er meer privacy ontstaat. Daarnaast hebben we de douche verplaatst naar de andere hoek van de ruimte zodat er meer bewegingsruimte is en om zo meer te genieten van de douche-ervaring. Voor de douchebak hebben we gekozen voor een verzaagbare bak van het merk Kinedo, die perfect past bij de rest van de badkamer. Voor de glazen douchewand werd er gekozen voor model Giada van Novellini. Ook het kraanwerk hebben we zorgvuldig uitgekozen: hier hebben we gekozen voor de kwaliteit van Hansgrohe. Op deze manier hebben we een comfortabele badkamer gerealiseerd die voldoet aan de wensen van onze klanten.

Duurzaam en Onderhoudsvriendelijk

Het kiezen van onderhoudsvriendelijke materialen voor uw badkamer is een belangrijke stap bij het renoveren van uw badkamer. U wil materialen die niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk schoon te maken zijn. Daarom dat deze klanten uit Opglabbeek kozen voor een douche in solid surface. Solid surface is tot in de kern gekleurd, robuust, krasvast en tegelijk een zacht en warm materiaal met oneindig veel mogelijkheden. Bovendien is het bestand tegen verschillende fysische invloeden en zijn oppervlak is volledig ondoordringbaar. Dit maakt het materiaal uitermate geschikt voor interieurs waar hygiëne en strak design belangrijk zijn. Ook werd er gekozen voor voldoende kastruimte in de badkamer. Kiezen voor meer kastruimte heeft het voordeel dat uw badkamer er altijd opgeruimd en netjes uitziet. Het vermindert het aantal items in de badkamer waardoor deze ook gemakkelijker schoon te maken is. Voor het zwart kraanwerk werd er gekozen voor materialen van O-Plus. En nee hoor! De kleur van de kraan heeft geen invloed op de onderhoudsvriendelijkheid ervan. De onderhoudsvriendelijkheid van een kraan wordt bepaald door factoren zoals de kwaliteit van de materialen, de dichtingsmethoden en de duurzaamheid van de bewegende onderdelen. Het is belangrijk om de aanbevelingen van de fabrikant op te volgen voor het onderhoud van de kraan, ongeacht de kleur. Uiteraard bieden we enkel kwaliteitskraanwerk aan en geven we bij de oplevering ook het nodige advies over het onderhoud van uw badkamer. Een grote dank u wel aan Guy en Sylvia voor het vertrouwen in BK Concept. Geniet nog vele jaren van jullie prachtige badkamer!

Slijtvast en waterdicht

Op Woonestetika in Genk hebben we jullie voor het eerst ontmoet. We hadden toen onmiddellijk een goed gevoel bij jullie en hebben dan ook geen seconde getwijfeld om met jullie in zee te gaan. Het vertrouwen was er en dat gaf uiteindelijk ook de doorslag. Tussentijds waren we wel al eens bij enkele groothandels geweest om wat ideeën op te doen, maar toch kregen we bij hun in de toonzaal niet dat "WAW" gevoel. Stond er te veel? Combinaties niet goed? Geen idee… Maar dit hadden we bij jullie wel, mede ook wel dat jullie goed naar ons geluisterd hebben en ons ook van de eerste keer de materialen voorstelden die wij voor ogen hadden. Ook tijdens de werken is alles vrij goed verlopen. Een renovatie of verbouwing gaat niet altijd zonder slag of stoot, maar de issues die zich voordeden zijn goed aangepakt en opgelost. Zoals onder andere een klein beetje vertraging omwille van de levering van de douchewand, maar dit werd tussentijds opgelost zodat we toch al gebruik konden maken van onze douche. Jullie collega’s zijn allemaal correcte mensen, beleefd en vriendelijk. Ook tevreden van Jan die de microtopping geplaatst heeft. Ook de projectleider zorgde ervoor dat we iedere keer een update kregen van de werkzaamheden. We zijn zeker tevreden over BK Concept en over het uiteindelijke resultaat. Nu is het alleen nog genieten van onze nieuwe badkamer…

Marmer voor een elegante look.

Marmerlook in de badkamer. Het is u vast niet ontgaan dat marmer al jaren een erg populair materiaal is in zowel keukens als badkamers. Is ook wel logisch, want het is écht prachtig! Bovendien kan u deze tegels in marmer héél gemakkelijk combineren met andere materialen. Ook oogt de ruimte veel opener en eleganter, maar verliest het zeker zijn luxueuze stijl niet. Daar de echte marmer bijna niet te onderscheiden is van kunststof of keramische tegels, kiezen meer en meer mensen hiervoor daar deze betaalbaarder is én gemakkelijker in onderhoud. Combineert u de marmerlook tegels met zwart sanitair, dan zorgt u voor een extra mooi contrast en een elegante uitstraling. BK Concept kan perfect uw marmerlook badkamer samenstellen die past bij uw smaak.

Luxueuze badkamer met sierlijke zwarte Tulip tegel

Iedereen is uniek en zo zijn uw wensen en dromen ook onze belangrijkste inspiratiebron. Uw persoonlijke wensen en stijl vormen de basis van onze ontwerpen. Ook houden we onze focus op de kleinste details, om op deze manier dat creatieve resultaat te bekomen dat helemaal bij u past. Deze klanten uit Houthalen waren op zoek naar een stijlvolle, zwarte badkamer met een uniek accentje… Daarom hebben we het zwarte sanitair, accessoires en meubel gecombineerd met zwart-witte sierlijke Tulip tegeltjes. Zo creëert u niet alleen een stijlvol interieur, maar krijgt u een unieke uitstraling.

Badkamer in marmerlook

Iedereen houdt ergens wel van exclusiviteit, maar liefst betaalbare exclusiviteit. Daarom kozen deze klanten uit Hamont voor een marmerlook tegel in de badkamer. Deze tegel heeft de prachtige uitstraling van een marmeren tegel zonder dat u de prijs van een marmeren tegel betaald. Door zwarte details te gebruiken, zoals zwarte kranen in combinatie met een witte wastafel, krijgt u meteen een bijzonder effect. De marmerlook tegels kunnen in verschillende badkamerstijlen geplaatst worden, dit zowel voor een moderne als een rustieke badkamer. Leuke badkameraccessoires maken de badkamerinrichting volledig af!

Ruime badkamer met microtopping

Een ruime badkamer met ruimte voor een bad, toilet en een riant meubel, dat wil iedereen wel! Bij een ruime badkamer is het soms de kunst om met veel ruimte tussen de verschillende functies toch één geheel te laten blijven. Vandaar dat er hier gekozen is voor microtopping, welke in elke functie terugkomt. Het witte meubel breekt het geheel en houdt het fris. De ruime badkamer is tevens voorzien van een nis boven het bad, hierdoor heeft u veel ruimte om uw badkamerproducten op te bergen.

Ontspannend beginnen...

Het bad is terug helemaal in! Een halfvrijstaand bad is DE perfecte oplossing als er voor een vrijstaand bad niet voldoende ruimte is, bovendien verliest u niet aan comfort. De ideale oplossing dus om iets meer speelruimte te krijgen in uw badkamer. Dit in combinatie met een onderhoudsvriendelijke douche die, net zoals het bad, voorzien is van kraanwerk van Hansgrohe zorgt alleen maar voor extra comfort. De anti-slip douchebak van Kinedo maakt de douche dan weer helemaal af! Voor het meubel werd er gekozen voor een kwalitatief exemplaar van O Plus, waar ook geopteerd werd voor een wastafel met werkblad, dat écht héél handig is in gebruik. Een onderhoudsvriendelijke vinylvloer van Vivafloors mocht hier dus ook niet ontbreken!

Microtopping in combi met Portugese tegel

Portugese tegels zijn handgemaakt, kleurrijk en staan prachtig in elke badkamer. Portugese tegels roepen onmiddellijk een mediterrane sfeer op. De toplaag van deze Portugese geeft de tegel haar eigen karakter en maakt van je badkamer een unieke badkamer. Dit in combinatie met de microtopping op de wanden geeft de badkamer net dat beetje meer. Microtopping is een cementgebonden, waterdichte bepleistering dat perfect te gebruiken is in uw badkamer. En de ronde spiegel boven het functioneel meubel zorgt voor de finishing touch! Opnieuw een unieke badkamer opgeleverd!

Solide Badkamer

Solid surface is niet hetzelfde als kunststof. Het is materiaal van hoge kwaliteit en heeft een solide oppervlakte. Het bevat geen poriën en naden en is beter beschermt tegen schimmels en bacteriën. Ook is het bestendiger tegen krassen vanwege de kristaldeeltjes die zich bevinden in de grondstoffen. Vanwege alle voordelen is het materiaal ook duurder, maar het is zijn investering waard.

Helder Contrast

Het is niet zomaar dat grijze badkamers populair zijn! Grijs is namelijk de ideale kleur om te combineren. De Combinatie van grijs en wit zorgen dan weer voor een mooi en helder contrast. Met enkele gekleurde accessoires en/of planten creëert u zelf de sfeer die u zelf wil. Maak ze stoerder door meer zwarte accessoires te gebruiken, landelijker door elementen met hout toe te voegen of levendiger door meer kleur in uw badkamer te brengen!

Liefde voor walnoot

Deze klanten uit Beverlo wilden héél graag hun gedateerde badkamer renoveren. Ze hadden 1 duidelijke wens: Er moest een bad voorzien worden in de badkamer. Voor het bad hebben we gekozen voor het Rethink Cubic bad van Riho, gemaakt van acryl. Dit bad heeft een lage badrand van slechts 2cm, waardoor het een moderne en strakke uitstraling heeft. De overloop en plug zijn beide in de kleur van het bad, wat zorgt voor een mooie esthetische afwerking. Het badkamermeubel is afkomstig van het Belgische merk Detremmerie. Dit merk staat bekend om zijn moderne design en gevoel van luxe in de badkamer. Er werd gekozen voor een meubel in de kleur walnoot, dat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer in de badkamer. We willen hierbij Bart dan ook van harte bedanken voor het vertrouwen in ons team! Het is geweldig om te zien hoe deze gedateerde badkamer is getransformeerd naar een moderne en luxe ruimte waar ze nu volop van kunnen genieten.

Luxueus en ruim

Deze klanten uit Zonhoven hadden een duidelijke wens: veel opbergruimte in hun badkamer. We hebben aan deze vereiste voldaan door te kiezen voor een ruim badkamermeubel. Naast de opbergruimte wilden de klanten ook genieten van een luxe ervaring in hun badkamer. Daarom werd er gekozen voor een whirlpoolbad van Villeroy&Boch. Dit bad zorgt voor ultieme ontspanning en biedt een heerlijke manier om te genieten van een "spa"-ervaring in het comfort van hun eigen huis. Het verschil tussen de voor- en na-foto's van de badkamer is werkelijk adembenemend. De transformatie is de moeite waard en laat zien hoe een goed ontworpen badkamer de ruimte optimaal kan vergroten en een totaal nieuwe sfeer kan creëren. Met de toevoeging van de opbergruimte en het luxe whirlpoolbad heeft de badkamer een complete transformatie ondergaan. Het is nu niet alleen functioneel, maar ook een plek van rust, comfort en verwennen. We willen onze klanten dan ook bedanken voor hun vertrouwen en samenwerking tijdens dit project. Het is geweldig om te zien hoe ze nu optimaal gebruik kunnen maken van hun vernieuwde badkamer.

Stoere Luxe Op Maat

In Hamont realiseerde we deze badkamer met microtopping. Industriële badkamers blijven populair vanwege hun robuuste en luxe uitstraling. De combinatie van de juiste materialen en kleuren zorgt voor deze industriële look. In deze badkamerrenovatie hebben we gekozen voor microtopping, een minimale afwerking die de ruimte een moderne en industriële uitstraling geeft. Om de ruimte tot leven te brengen hebben we gekozen voor een metalen houder voor de spiegel, metalen handdoekdragers, zwart kraanwerk en stoere opzetkommen. Deze accessoires zorgen voor karakter aan deze ruimte. Bij het ontwerpen van een industriële badkamer is het belangrijk om de ruimte te balanceren met de juiste materialen en kleuren om zo te zorgen voor een robuuste maar ook inspirerende en rustgevende sfeer. We willen onze klanten hierbij ook bedanken voor het vertrouwen in BK Concept en de fijne samenwerking tijdens dit project. We hopen dat ze veel plezier zullen beleven aan hun vernieuwde badkamer, waarin de industriële esthetiek volledig tot zijn recht komt.

Mooie Combi: Zwart en Houtlook

Met trots presenteren we deze gerealiseerde badkamer in Opoeteren. Deze badkamer heeft een perfecte combinatie van houtlook en zwarte kleuren. Het kraanwerk en de douchewand voegen een eigentijdse touch toe aan de ruimte. Een absolute eyecatcher in de ruimte is de prachtige ronde spiegel, die de ruimte net dat beetje meer allure geeft. De keuze voor houtlook is een warme en gezellige sfeer creëren, terwijl de zwarte accenten een vleugje moderniteit en elegantie toevoegen. De harmonie tussen deze elementen zorgen voor een tijdloze en stijlvolle uitstraling. De ronde spiegel is niet alleen een functioneel element, maar dient ook als een artistiek statement. Het vergroot de zachtheid en speelsheid aan de ruimte, terwijl het ook een gevoel van ruimtelijkheid en balans opsplitst. Deze badkamer in Opoeteren is opnieuw zorgvuldig ontworpen en uitgevoerd met aandacht voor elk detail. De combinatie van houtlook en zwarte kleuren in een eigentijdse uitstraling die perfect passen bij de persoonlijke smaak van de eigenaars. We willen hen dan ook van harte bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking tijdens deze renovatie. We hopen dat ze veel verfrissende momenten zullen beleven in hun nieuwe badkamer, omringd door de unieke en gedetailleerde esthetiek van de ruimte.

Mooi Accent

Deze klanten uit Maaseik kwamen bij ons nadat ze het prachtige werk hadden gezien dat we hadden afgeleverd bij hun vrienden. Het vertrouwen van onze klanten is een waardevol compliment voor ons vakmanschap. We hebben er alles aan gedaan om hun verwachtingen te overtreffen en een badkamer te creëren die aan al hun wensen voldoet. Tijdens de renovatie hebben we nauw contact met de klanten om hun visie en stijlvoorkeuren te begrijpen. We hebben zorgvuldig hun behoeften en ideeën besproken en deze vertaald naar een prachtig ontwerp dat perfect past bij hun levensstijl. De badkamerrenovatie heeft als resultaat dat ze zowel functioneel als aantrekkelijk is. We hebben hoogwaardige materialen en moderne afwerkingen gebruikt om een eigentijdse en luxe uitstraling te creëren. Het is altijd ons doel om kwaliteitswerk te leveren en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat ze in ons hebben gesteld en hopen dat ze nog vele jaren van hun prachtig gerenoveerde badkamer mogen genieten. Ook een dank aan onze klanten voor hun vertrouwen en de vriendelijke aanbeveling. Het is een genoegen om te zien dat onze prestatie worden gewaardeerd en dat we een positieve impact kunnen hebben op het leven van onze klanten door middel van ons vakmanschap.

Ruim en Licht

Deze prachtige en ruime badkamer hebben we gerealiseerd in Opglabbeek. (Oudsbergen) De combinatie van de houtlook met de zwarte accessoires geeft de badkamer een moderne en stijlvolle uitstraling. Het middelpunt van de badkamer is het mooie, half vrijstaande bad, dat een gevoel van luxe en comfort samenvoegt met de ruimte Het is een perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen na een lange dag. In de douche hebben we een Looox box voorzien, deze is erg handig om doucheproducten op de juiste hoogte te plaatsen. Dit zorgt voor een georganiseerde en rugvriendelijke douche-ervaring. Deze klanten hebben dan de badkamer prachtig afgewerkt door planten toe te voegen. Deze groene accenten brengen natuurlijke schoonheid en een vleugje frisheid in de ruimte, waardoor een ontspannen serene sfeer ontstaat. De ruimte is héél goed benut met aandacht voor details en kwalitatieve materialen. We willen hierbij Lorreen en John dan ook bedanken voor hun vertrouwen in BK Concept, geniet nog van jullie badkamer.

Vinylvoer Heruitgevonden

Met trots presenteren we deze mooie badkamer in Opglabbeek. (Oudsbergen) Een gevoel van luxe en ontspanning zullen ze zeker ondervinden in het door hun gekozen half vrijstaand bad. Daarnaast hebben ze gekozen voor een dubbele lavabo, dit met grote lades waardoor er voldoende opbergruimte is voor een gezin van vier. Om een beetje meer opbergruimte te creëren werd er gekozen voor een dubbele kolomkast in dezelfde kleur als het badkamermeubel. Altijd handig voor extra plaats voor toiletartikelen en/of handdoeken. De materialen en afwerkingen die gekozen zijn voor deze badkamer dragen bij aan pure elegantie. Hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaamheid en een luxe uitstraling, terwijl de aandacht voor detail zorgt dat alles naadloos op elkaar aansluit. Voor de vloer werd er gekozen voor een vinylvloer. Vinylvloeren zijn bekend om hun waterbestendigheid, wat ze ideaal maakt voor badkamers. Deze badkamer in Opglabbeek is een perfect voorbeeld van ons vakmanschap en onze toewijding aan het leveren van betrouwbare badkameroplossingen. We zijn overtuigd dat we aan de wensen van onze klanten kunnen voldoen en hun de badkamer van hun leven kunnen bezorgen. Dankjewel Dianne voor het vertrouwen in ons team, het was een héél prettige samenwerking! Geniet nog van jullie prachtige badkamer!

Zwart is tijdloze luxe.

Daar het vertrouwen in Mark héél groot was en hij ons goed geholpen heeft in de keuze van de materialen, heeft dit ook de doorslag gegeven om een samenwerking met BK Concept aan te gaan. Jullie vakmannen hebben hier, volgens schema, prima werk afgeleverd! Ook de opvolging van het project was tot op de puntjes in orde! Uiteraard ga ik jullie aanbevelen bij vrienden! Heb zelf nog plannen om de zolder verder te renoveren, ik geef zeker een seintje als we zover zijn

Vintage Design

In Bree realiseerde we deze grote badkamer. Het is niet altijd gemakkelijk om een grote badkamer opnieuw in te delen, maar dankzij onze expertise is het gelukt om deze grote badkamer mooi in vorm te gieten. We hebben dan ook een ruime inloopdouche kunnen plaatsen die zorgt voor comfort en gemak voor de vier gezinsleden. Naast de inloopdouche hebben we ook een ruim bad kunnen toevoegen, waardoor deze klanten kunnen genieten van ontspannende badmomenten. Een dubbele lavabo zorgt voor, zeker met twee tieners in huis, praktische gemakken en het maakt het mogelijk dat er twee personen gelijkertijd gebruik kunnen maken van de badkamerfaciliteiten. Een speciaal badkamer(wand)tegeltje werd gekozen om een uniek en opvallend element aan de badkamer toe te voegen. Dit past ook uitstekend bij de muren die afgewerkt zijn met microtopping. Met microtopping wordt het ontwerp van de badkamer naar een hoger niveau getild, het is zeer geschikt voor gebruik in de badkamer. We willen hierbij Sylvie nog eens extra bedanken voor het vertrouwen in BK Concept en voor de fijne samenwerking. Het was een genoegen om deze badkamer voor haar en haar gezin te realiseren.

Uniek & Exclusief

Via Google ben ik op zoek gegaan naar firma’s die microtopping konden voorzien in onze badkamer. We hadden al een paar realisaties met microtopping gezien en vonden dit prachtig! Geen naden, makkelijk in onderhoud en zowel mooi in een modern als in een rustiek interieur. Ook op jullie site kwamen we enkele mooie realisaties tegen, vandaar dat we dan ook onmiddellijk met jullie contact opgenomen hebben. Toegekomen in jullie showroom in Bocholt zijn we dan ook héél goed onthaald door Mark. Hij heeft goed naar onze noden en wensen geluisterd en heeft dit ook op de juiste manier weergegeven in het ontwerp. De afbraak en opbouw van onze badkamer zijn volgens planning verlopen. Helaas had de douchewand wat vertraging, maar hier hadden jullie ons uit de nood geholpen, dus hebben hier eigenlijk weinig hinder van ondervonden. Ook tevreden van Remco, die alle werken in goed opgevolgd heeft. Een heel duidelijke communicatie gaf ons ook de geruststelling dat alles in orde kwam. We gaan jullie dan ook zeker aanbevelen bij familie en vrienden. En mochten we andere ruimtes gaan renoveren, gaan jullie zeker nog van ons horen! Dank aan het hele BK-team!

Praktisch & Mooi

Bij deze klanten moesten we een extra douche en lavabo plaatsen in de slaapkamer. Meer en meer mensen kiezen voor de functionaliteit van een extra douche en lavabo en plaatsen deze maar al te graag dicht bij hun slaapplek. Dit omdat het plaatsen van een douche en lavabo in de slaapkamer toch wel enkele voordelen heeft. Onder andere het gemak en toegankelijkheid. Handig voor mensen die zich 's ochtends snel willen opfrissen of die 's avonds voor het slapengaan nog een douche willen nemen zonder de kamer te moeten verlaten. Ook tijdens de drukke ochtendroutines is dit gemakkelijk, de file in de badkamer zal minder lang zijn. Of het kan een gevoel van privacy en comfort bieden daar je de kamer niet hoeft te verlaten en je onmiddellijk in de douche kan springen. Indien je kiest voor hoogwaardige materialen creëer je een gevoel van luxe en stijl aan de ruimte, net zoals een slaapkamer op hotel. Kortom, een douche en lavabo zijn belangrijke elementen in een slaapkamer, omdat ze bijdragen aan hygiëne, comfort en tijdsbesparing. We willen hierbij Lode ook bedanken voor het vertrouwen in BK Concept.

Aangepaste badkamer

Daar deze mevrouw plots in een rolstoel belandde, moest haar badkamer worden aangepast zodat ze zich ook daar goed kon verplaatsen en behelpen. We hebben dus voor haar een volledig aangepaste badkamer bezorgd met een toegankelijke douche, toilet en meubel waar ze zich met de rolstoel kon behelpen. Ook het kraanwerk hebben we aangepast om haar gebruiksgemak te vergroten. Daarnaast is de spiegel op een hoogte geplaatst zodat ook zij gebruik kan maken zonder zich te moeten strekken. Het doel was om haar zelfstandigheid en comfort in de badkamer te vergroten. Wat we met deze aanpassingen zeker bereikt hebben. We zijn ook heel trots op dit resultaat en wensen haar veel gemak en tevredenheid in haar vernieuwde badkamer.

Ruimtebesparend Comfort

Deze klanten uit Hechtel wisten al vanaf het eerste gesprek precies wat ze wilden voor hun badkamer. Ze kozen voor een hoekbad en een douche in solid surface en dit vormde de basis voor de verdere inrichting van hun badkamer. Met het oog op functionaliteit werd de rest van de ruimte aangepast, zodat het zowel geschikt was voor de ouders als voor de twee tieners in huis. De badkamer is ontworpen om aan de behoeften van het hele gezin te voldoen. Elk element, van het hoekbad tot de douche, werd zorgvuldig gekozen om een praktische ruimte te creëren. Met héél veel plezier hebben we aan deze badkamer gewerkt en het gezin veel gemak bezorgd bij het gebruik van hun vernieuwde badkamer.

Ruimte Optimaliseren

In Genk hebben we onlangs deze prachtige badkamer gerenoveerd die alle wensen van onze klanten vervulde. Deze ruime badkamer bood voldoende ruimte voor een grote inloopdouche, een comfortabel bad en een stijlvolle dubbele lavabo. .Om de vloer een moderne uitstraling te geven, hebben we gekozen voor een vinylvloer die duurzaam en makkelijk te onderhouden is. We willen dan ook onze klanten bedanken voor de prettige samenwerking en zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van hun droombadkamer. Het resultaat is een prachtige en functionele ruimte waar ze kunnen ontspannen en genieten van hun dagelijkse routines.

Duurzaam Solid Surface

Trots op deze badkamerrenovatie die we gecreëerd hebben in Genk. Hier hebben we een inloopdouche geplaatst uit solid surface. Daarnaast hebben we ook gezorgd voor een toilet in de badkamer, een functioneel groot meubel met twee lavabo's om aan de behoefte van het hele gezin te voldoen Om extra opbergruimte te bieden, hebben we ook gezorgd voor een extra grote dubbele kolomkast. Een bijzonder effect van deze badkamer is het gebruik van een infraroodpaneel voor verwarming, wat zorgt voor een comfortabele en energiezuinige oplossing. We zijn zeer tevreden over het resultaat en willen onze klanten bedanken voor het vertrouwen in BK Concept. Het was een genoegen om samen te werken en hun wensen te verwezenlijken.

De Trend van het Moment

Nadat deze doe-het-zelver zijn materialen bij ons aankocht, realiseerde hij zijn droombadkamer aan de hand van ons ontwerp. Bent u ook een doe-het-zelver en wenst u ook een offerte met render op maat van uw droombadkamer?

Ordelijk en Ontspannend

In Genk realiseerden we deze mooie badkamer met een ruime inloopdouche, een meubel met spiegelkast met veel opbergruimte en een apart toilet in dezelfde stijl.

Stijlvol Zwart

Een industriële look bekomen kan met de subtiele kleurnuances van microtopping. Grote oppervlakten zijn bekleedbaar in één stuk waardoor u naadloze overgangen krijgt. Microtopping is slijtvast en waterdicht, bovendien ook zeer praktisch in onderhoud! Verschillende stijlen zijn hierin mogelijk, van modern tot rustiek, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Modern en Strak

Deze klanten zijn vijftigers en dachten ruim op tijd aan de volgende fase in hun leven. Daarom besloten ze opnieuw te bouwen om een zorgeloze oude dag tegemoet te gaan. Het project werd dan ook ruim op tijd aangevat en héél doordacht tot het kleinste detail samen besproken.

Slim Ontwerp

Een badkamer volledig aangepast aan de wensen van onze klanten, deze keer in gemeente Bocholt. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, waarin we een handige looox box hebben geplaatst om doucheproducten op de juiste hoogte te zetten. Daarnaast hebben we ook een waterbesparend douchesysteem geplaatst waarmee onze klanten zowel comfort als duurzaamheid ervaren tijdens het douchen. Een unieke uitdaging was de spiegel boven het meubel, die op maat moest worden gemaakt vanwege de helling van het dak. We hebben ervoor gezorgd dat de spiegel perfect verleden tijd is en de ruimte optimaal benut wordt. Het resultaat is een badkamer die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Heel trots op deze realisatie en willen hierbij onze klanten ook bedanken voor het vertrouwen in ons vakmanschap!

Opgeruimd staat Netjes!

Bij deze klanten in Zonhoven plaatsten we wel een héél groot lavabomeubel! Dit was uiteraard op vraag van de klant zodat ze al haar spulletjes die ze nodig had op de badkamer, allemaal bij de hand had. De wastafel van het lavabomeubel is gemaakt van hoogwaardig kunstmarmer, dat heel gemakkelijk is in onderhoud. Voor de douche hebben we gekozen voor een opstelling van 90 op 90cm, dit was voor deze klanten voldoende en zo was er ook meer plaats voor de kastruimte. Maar natuurlijk mocht een comfortabel bad ook niet ontbreken in deze badkamer, waar ontspanning en comfort centraal staan. We zijn blij dat we aan de verwachtingen van onze klanten hebben kunnen voldoen en zijn uiteraard trots op deze prachtige en functionele badkamer.

Klein & Aantrekkelijk

Deze badkamer in Born is zeker één van de kleinste projecten die we ooit hebben gerealiseerd! Ondanks onze beperkte ruimte zijn we erin geslaagd om een indeling te creëren die bestaat uit een ruime douche, een functioneel badkamermeubel en een toilet. We zijn erg tevreden met dit experiment en de samenwerking met deze klanten. Hoewel de afmetingen een uitdaging vormden, hebben we ervoor gezorgd dat elke centimeter optimaal benut werd om een comfortabele en stijlvolle badkamer te kunnen realiseren. We zijn blij dat we aan de wensen van onze klanten hebben kunnen voldoen en hen hebben voorzien van een praktische en esthetische badkamer, ondanks de beperkte ruimte. Het is een mooi voorbeeld van hoe zelfs de kleinste badkamers kunnen worden omgevormd tot mooie en functionele ruimtes.

Een Warme Look

Ondanks de beperkte oppervlakte hebben we in Oudsbergen toch aan de wensen van de klant kunnen voldoen. Een verkwikkende douche of een ontspannend bad zijn allebei mogelijk in deze badkamer. Daarnaast hebben we de badkamer voorzien van een dubbele lavabo, waardoor er voldoende ruimte is voor twee personen om zich klaar te maken. Het slanke ontwerp en de doordachte indeling hebben ervoor gezorgd dat zelfs in een kleine ruimte alle essentiële elementen aanwezig zijn. Het resultaat is een functionele en esthetisch aantrekkelijke badkamer waar onze klanten trots op kunnen zijn.

Duurzaam Ontwerp

Onze vakmannen weer een mooie badkamer afgeleverd in Dilsen-Stokkem. Deze klanten zochten naar een onderhoudsvriendelijke douche, vandaar dat hun keuze uitging naar solid surface. Solid surface is robuust en krasvast, maar heeft toch een zeer zachte structuur die oneindig maatwerk en ontwerpmogelijkheden biedt. Deze matte look garandeert een stijlvolle afwerking en laat u toe om eenheid te creëren in uw badkamer.

Duurzaam & Sterk

Een opvallend kenmerk bij deze badkamerrenovatie in Bree is de douche, die gemaakt is uit solid surface. Solid surface biedt verschillende voordelen, inclusief duurzaamheid, veelzijdigheid en een naadloos ontwerp. Het materiaal is bestand tegen vlekken en beschadigingen, waardoor de douche er altijd als nieuw zal blijven uitzien. Bovendien kan een solide oppervlak gemakkelijk worden aangepast en gevormd, waardoor unieke ontwerpen mogelijk zijn. De ontwerpconstructie zorgt voor een strak en hygiënisch oppervlak, dat gemakkelijk schoon te houden is. Kortom, de keuze voor solid surface in deze badkamerrenovatie heet gezorgd voor een prachtige, duurzame en onderhoudsvriendelijke badkamer.

Elegant & Tijdloos

Zwart/wit blijft elegant en tijdloos. Deze klanten kozen tevens voor een bad/douche combinatie, voorzien van een plooibare badwand die gemakkelijk ingeklapt kan worden zodat men meer ruimte krijgt. Op deze manier kan er spatvrij gedoucht worden. Voor de afwerking boven het bad zijn er matte acrylpanelen gebruikt, deze zijn stijlvol en bovendien onderhoudsvriendelijk. Dit maakt alles een stuk comfortabeler. Voor de vloer werd een vinylvoer gekozen. Deze is waterafstotend en slijtvast. Bovendien zeer onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur. (25 jaar fabrieksgarantie)

Elegant Grijs

Met trots presenteren we deze prachtige badkamer in grijstinten die we hebben gerealiseerd in Turnhout. De keuze voor grijstinten zorgt voor een tijdloze en moderne uitstraling. Het samenspel van verschillende nuances van grijs bevat een subtiel en harmonieus kleurenpalet. De grijze tinten komen terug in de vloer, de wanden en het wit sanitair, zorgt voor een uniforme en aansluitende look. Dankzij de grijze kleuren straalt de badkamer rust en sereniteit uit, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen. Het resultaat is een prachtige badkamer waarin de grijstinten een stijlvol en tijdloos karakter geven aan de ruimte.

Stijlvol Wit

Graag presenteren we deze prachtige witte badkamer die we hebben gerealiseerd in Bree. De keuze voor een wit kleurenschema zorgt voor een frisse en tijdloze uitstraling. De witte muren en grijze vloer creëren een ruimtelijk effect en laten de badkamer groter lijken. Het witte sanitair, zoals de wastafel, het meubel en het toilet, vormen een harmonieus geheel met de rest van de badkamer. De witte badkamer straalt een gevoel van zuiverheid en rust uit, waardoor het een plek is waar je heerlijk kunt ontspannen. Het resultaat is een prachtige badkamer waarin de hoofdrol speelt en zorgt voor een tijdloze en serene sfeer.

Lang en Smal

Een lange, smalle badkamer, dat is de beste omschrijving voor deze ruimte. Ondanks de beperkte afmetingen hebben we toch een functionele indeling kunnen maken. De badkamer is voorzien van een toilet, een bad en een meubel met veel opbergruimte. Ondanks de kleine vormgeving is de badkamer functioneel en praktisch ingericht, zodat de klant optimaal gebruik kan maken van de beschikbare ruimte. Het resultaat is een badkamer die zowel esthetisch als functioneel voldoet aan de wensen en behoeften van de klant. Dankjewel Fonny en Carine voor de fijne samenwerking! Geniet nog van jullie mooie badkamer!

Gezelligheid Troef

Met trots presenteren we deze prachtige en knusse badkamer die we hebben gerenoveerd in Leopoldsburg. We hebben de oude, de kleine douche vervangen door een mooie inbouwkast, waardoor er meer opbergruimte is opgenomen. Aan de andere kant van de badkamer hebben we een ruime inloopdouche beschikbaar voor extra comfort. De combinatie van functionaliteit en esthetiek zorgt voor een prettige sfeer in de badkamer. We willen Carla bedanken voor de leuke samenwerking tijdens dit renovatieproject. Het resultaat is een prachtige badkamer waarin knusheid en praktisch gebruik hand in hand gaan.

Puur & Original

Elke badkamer is net zo uniek als de persoon die hem gebruikt, en dat geldt zeker voor dit exemplaar. De klanten hebben een bijzondere keuze gemaakt door te kiezen voor een meubel van multiplex den, wat een warme en natuurlijke uitstraling geeft. Ze wilden ook enkele authentieke elementen van het huis behouden, waardoor de badkamer een charmante mix van oud en nieuw werd. Als kers op de taart is er gekozen voor een vrijstaand bad, wat de badkamer een echt statementstuk maakt. We zijn trots op het resultaat en blij dat we hebben kunnen bijdragen aan deze unieke en persoonlijke badkamer.

Modern Comfort

Deze klanten kwamen bij ons terecht nadat ze onze pop-up store hadden opgemerkt in de Opitterstraat in Bree. Daar zij zelf handelaar zijn in Bree vonden ze het heel belangrijk om lokaal te kopen. Ze waren héél tevreden over de ontvangst in onze toonzaal. Het contact met de verkoper zat onmiddellijk goed. Het voelde vertrouwd en hij gaf een mooie uitleg bij de keuze van hun materialen. De planning is dan ook redelijk volgens schema verlopen. En ze waren héél tevreden van onze vakmannen! Dankjewel aan het hele team!

Inspirerende Ideeën

Bij deze klanten in Hasselt renoveerden we enkele jaren geleden de eerste badkamer, nu was de tweede badkamer van de dochter aan de beurt. Een aparte badkamer biedt de dochter meer privacy, vooral als er meerdere mensen in huis wonen. Op deze manier kan ze de badkamer naar eigen wens gebruiken zonder zich zorgen te maken over het delen van de ruimte met anderen. Er ishier gekozen voor een bad, daar de dochter toch wel de nood had om te ontspannen en tot rust te komen na een lange dag. Er is ook een aparte make-up tafel voorzien in de badkamer zodat de dochter een handige en georganiseerde ruimte heeft om haar make-up producten en tools bij de hand te hebben. Op deze manier is het gemakkelijker om zich klaar te maken en kan ze tijd besparen omdat alles op één plek georganiseerd is. Héél tevreden is ze met het resultaat! Nu kan ze haar eigen organisatiesysteem creëren, haar favoriete producten uitstallen en de badkamer is altijd vrij wanneer ze ze nodig heeft. Dat is toch niet onbelangrijk, wel?

Rustgevend Grijs

Deze prachtige badkamer straalt rust en sereniteit uit met zijn gekozen rustgevende grijstinten. Van de vloer tot het badkamermeubel en zelfs in de douche, de harmonie van de kleuren brengt een kalme sfeer naar de ruimte. We willen hierbij Kristina dan ook bedanken voor de geweldige samenwerking en vertrouwen in BK Concept en we hopen dat ze nog vele jaren ontspannende momenten mag beleven in haar nieuwe badkamer.

Veelzijdig Grijs

Deze klanten uit Nieuwerkerken besloten hun ruimte, waar nu zowel de verwarmingsketel, schoenenkast, extra douche, … stond om te bouwen naar twee ruimtes: een tweede badkamer en een ruimte voor de verwarmingsketel en hun schoenenkast. Met deze frisse en praktische badkamer als eindresultaat!

Perfect Naadloos met microtopping

Bij deze badkamerrenovatie in Leopoldsburg plaatsten we zowel op de muren als op de vloer een perfecte naadloze microtopping. De perfecte oplossing voor diegenen die een continu, innovatief en tactiel oppervlak willen dat elke ruimte uniek kan maken. Dit zowel voor een moderne badkamer als een klassieke, meer rustieke of vintage badkamer. U kan microtopping aanpassen door tinten en glanzende, bewolkte of zuurbevlekte effecten te kiezen. Op deze manier kan u het precies laten maken hoe u zelf wil.

Robuust en krasbestendig

Deze douchepanelen uit Solid Surface zijn tot in de kern gekleurd. Het materiaal van deze panelen is robuust, krasbestendig en is toch een warm aanvoelend materiaal met oneindig veel mogelijkheden. Deze unieke product samenstelling zorgt voor een luxe, matte look en feel. Door de toevoeging van natuurlijke pigmenten is Solid Surface in verschillende kleuren en tinten verkrijgbaar. De panelen zijn bestand tegen verschillende fysische invloeden en zijn oppervlak is volledig ondoordringbaar, wat het materiaal uitermate geschikt maakt voor interieurs waar hygiëne en strak design belangrijk zijn.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x