X-Factor in een nieuw jasje

Totaalrenovatie Mol

In Mol hebben we deze prachtige woning volledig gerenoveerd. We hebben niet alleen de technieken vernieuwd, maar ook de afwerking: vloeren, airconditioning, muren en plafonds, badkamers, keuken, ... Het resultaat is een schitterend huis dat volledig voldoet aan de moderne standaarden en comfort biedt in elke ruimte.

Renovatie authentieke woning

Als u de charme en stijl van een authentieke woning wil behouden, maar u wil ook het comfort van een modern huis, dan is renovatie de perfecte oplossing. De renovatie van een authentieke woning is een uitdagende taak om verschillende redenen, maar het kan zeer bevredigend zijn als u het proces goed aanpakt. Om te beginnen is het belangrijk om de authenticiteit en het karakter van de woning te behouden. Het is belangrijk om de oorspronkelijke stijl en architectuur te respecteren en te behouden. En ik denk dat we bij de renovatie van deze woning daar zeker in geslaagd zijn! Dank u wel #fijnatelier voor de aangename samenwerking!

Dagdagelijkse organisatie

In samenwerking met Gebr.Verduyckt renoveerden we deze wasplaats in Bree. Een goed georganiseerde wasplaats maakt alles zoveel aangenamer om uw dagdagelijkse klusjes aan te pakken. Door opbergruimte op maat te voorzien kan u ervoor zorgen dat u uw rug, nek en schouders niet gaat belasten. Zo zijn zowel de gootsteen als de werktafel perfect op hoogte gemaakt. Ook met de hoogte van het wasmachine en de droogkast is er rekening gehouden. Ideaal voor de opberging van uw strijkplank, poetsmaterialen, kleine elektrische apparaten of eventueel voor opbergruimte voor extra voedingsmiddelen? En zoveel meer... Een goed georganiseerde wasplaats/bijkeuken is goud waard!

Een dressing om van te dromen!

In samenwerking met Gebr.Verduyckt toverden we deze "extra slaapkamer" om naar een prachtige en praktische dressing. Een slaapkamer die al verschillende jaren niet meer in gebruik is, is de ideale plaats voor het creëren van een nieuwe dressing. Op deze manier heeft u niet alleen meer opbergruimte voor uw kleding en accessoires, door deze investering stijgt uw huis ook in waarde. Zo dachten ook deze klanten uit Bree en wat zijn ze uiteindelijk blij met het resultaat!

Strippen en opbouwen woning

Bij deze klant in Maasmechelen hebben we de volledige woning gerenoveerd. Daar niet alleen een collega, maar ook de architect vol lof was over BK Concept moest ze niet verder zoeken naar een partner om haar woning te renoveren. Zeer tevreden over de samenwerking met Kurt, aangenaam in contact, professioneel, prachtige ontwerpen gemaakt en goede werkopvolging. Ze was ook vol lof over de samenwerking met onze vakmannen. Héél beleefde jongens die de kneepjes van het vak kennen. Heel goed en correct gewerkt! Zéér tevreden over het resultaat!

Vergroten keuken en leefruimte

Bij deze klanten in Beringen hebben we de opening tussen de woonkamer en de oude keuken verder opengetrokken om zo meer ruimte en licht te creëren. Uw leefruimte uitbreiden zorgt niet alleen voor een beter wooncomfort, het verhoogt ook de waarde van uw pand. Bovendien is er nu een direct contact met het zonneterras en de tuin.

Nieuwbouw van A tot Z

In deze nieuwbouwwoning in Gerdingen mochten we tal van werken uitvoeren, dit zowel voor de technieken als voor de afwerking. We zijn dan ook héél trots op het verkregen resultaat.

Zoete ontvangst

Samen met deze prachtige en warme onderneemster mochten we haar droomproject realiseren. In dit project verzorgde BK Concept zowel de technieken alsook de chape- en vloerwerken, de pleister- en gyprocwerken en het plaatsen van de deuren.

Praktisch Design

Totaalrenovatie Born

Waardevolle renovatie

Tijdloos appartement

Opmerkelijke Transformatie

Deticated Transport

De Bal Raak Slaan

Moderne Verfrissing

Gezellig Tafelen

Stijlvol Chique

Rustieke Huiselijkheid

Comfort voor het hele gezin

Hedendaagse Gezelligheid

Stijlvol Landelijk

Nieuwbouw van A tot Z

Opvallend Licht

Showroom in een hogere vitesse.

Hemels Interieur

Alles bij de hand

Keuken en sanitair vernieuwen, nieuwe vloeren, nieuwe deuren, .. Kortom, een bijna volledige renovatie van het hele appartement in Hasselt. Zeer tevreden over het verloop van de werken en uiteraard ook heel tevreden van het verkregen resultaat!

Extra Ruimte

Extra slaapkamers creëren door de zolder te renoveren. Dat was het idee van deze klanten uit Westerlo. En of ze tevreden zijn met het resultaat! Niet alleen beschikken ze nu over meer ruimte, ook is er extra isolatie voorzien wat hun energieverbruik alleen maar ten goede komt.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x