Jacuzzi vier personen Villeroy & Boch

Jacuzzi Villeroy & Boch R6L Black&White

Te bezichtigen in onze showroom in Geel.

Catalogusprijs incl. plaatsing: € 20 582.10 

Actieprijs: € 16 647.18 inclusief 20% korting, plaatsing en BTW 


Jacuzzi Villeroy & Boch R6L voor vier à vijf personen.

 Deze R6L Black & White uit de Comfort Line van Villeroy & Boch is een spa met een uniek ontwerp. Deze spa biedt met zijn bescheiden omvang plaats voor vijf personen. Deze spa is uitermate geschikt om in kleinere ruimtes te zetten of op terras of balkon. Bovendien is deze R6L  uitgerust met uitbreidbare massagemodules genaamd JetPak. Deze JetPaks zijn elke keer andere massages op andere plekken. Meer informatie over deze JetPaks kan u terugvinden op volgende pagina: Villeroy & Boch R6L 

Jacuzzi R6L

Jacuzzi R6L

Comfort Line R6L Black & White:

 • Afmetingen: 203 x 224 x 86 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 1/4 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 3 stuks
 • Gewicht (droog): 261 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 1556 kg
 • Inhoud tot vullijn: 1295 liter
 • Inhoud max.: 1766 liter
 • Pompcapaciteit: 1 pomp, 2.5 pk
 • Kleur binnenschaal: Snow
 • Buitenpaneel: Stone Grey
 • Cover: Ash Grey
 • Jets: J05 Alleviate – J01 Oscillator – J13 RainShower
 • Prijs: € 16 647.18 inclusief 20% korting, plaatsing en BTW

Comfort Line R6L Black & White JetPaks:

De JetPaks in de spabaden van Villeroy & Boch versterken of maken de spieren los afhankelijk van plaatsing, combinaties en intensiteit van de roterende, pulserende , masserende of knedende jets. En wel precies daar waar het goed doet: in de nek, de schouders, het bovenste of middelste deel van de wervelkolom of de lendenwervels. 

Het is puur genieten van het moment, de weldadige warmte van uw spa, et zachte tintelen van een verkwikkende massage, kortom de mentale stress wordt helemaal vanzelf afgebouwd. 

De innovatieve JetPak-technologie van Villeroy & Boch zorgt voor nog meer comfort: met één druk op de knop kunnen met name de 2-traps pompen van de powermassage op een zacht relaxmassage worden ingesteld. een verdere fijnafstelling is bij elke JetPak mogelijk.

JetPak Alleviate:

Deze JetPak van Villeroy & Boch bestaat uit acht doelgerichte therapiejets. Elk van deze jets van deze JetPak is gericht op een bepaalde uitwerking op speciale massagepunten en spierzones van uw lichaam.

Alleviate

JetPak Rainshower: 

Deze JetPak zorgt voor een weldadige en zachte massage om de mentale stress te verminderen en iets goeds te doen voor uw huid. Geen andere outdoor whirlpool kan u iets vergelijkbaars aanbieden, dit omdat deze speciale JetPaks alleen voorkomen in de JetPaks van de spa's van Villeroy & Boch.

Rainshower


JetPak Oscillator:

Deze JetPak is één van de meest populaire JetPaks. Deze JetPak kan worden getypeerd als uw persoonlijke masseur. Ongetwijfeld zal u genieten van de royale kneedmassage de alle belangrijke delen van uw rug heerlijk ontspant.

Oscillator


Jacuzzi of spa kopen

Wil u een jacuzzi of spa kopen in de buurt van Geel? BK Concept heeft een ruim aanbod jacuzzi's van Villeroy & Boch en Kinedo. Haal uw eigen wellness in huis en geniet het hele jaar door van pure ontspanning. Een jacuzzi in de tuin zorgt voor een echt vakantiegevoel, het hele jaar door. Ontvang een vrijblijvende offerte of kom langs in onze showroom!

Adres   

De Billemontstraat 68
2440 Geel

Contactgegevens

089 70 00 04
info@bkconcept.be

Openingsuren

Ma - za: open op afspraak
Zondag: gesloten

Plan uw afspraakCommiting to a lifetime of wellness is not a luxury-it's a necessity. You'll never have enough time: you have to make the tome.

Oprah Winfrey Quote


Jacuzzi kopen in Geel
 

Jacuzzi vier personen Villeroy & Boch

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x