Comfort Line R6L Black & White

Comfort Line R6L Black & White:

 • Afmetingen: 203 x 224 x 86 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 1/4 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 3 stuks
 • Gewicht (droog): 261 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 1556 kg
 • Inhoud tot vullijn: 1295 liter
 • Inhoud max.: 1766 liter
 • Pompcapaciteit: 1 pomp, 2.5 pk
 • Kleur binnenschaal: Snow
 • Buitenpaneel: Stone Grey
 • Cover: Ash Grey
 • Jets: J05 Alleviate – J01 Oscillator – J13 RainShower

Comfort Line R6L Black & White:

Deze R6L Black & White uit de Comfort Line van Villeroy & Boch is een spa met een uniek ontwerp. Deze spa biedt met zijn bescheiden omvang plaats voor vijf personen. Deze spa is uitermate geschikt om in kleinere ruimtes te zetten of op terras of balkon. Bovendien is deze R6L  uitgerust met uitbreidbare massagemodules genaamd JetPak. Deze JetPaks zijn elke keer andere massages op andere plekken. Meer informatie over deze JetPaks ziet u hieronder. 
 

R6L Black & White

R6L Black & White

Comfort Line R6L Black & White JetPaks:

De JetPaks in de spabaden van Villeroy & Boch versterken of maken de spieren los afhankelijk van plaatsing, combinaties en intensiteit van de roterende, pulserende , masserende of knedende jets. En wel precies daar waar het goed doet: in de nek, de schouders, het bovenste of middelste deel van de wervelkolom of de lendenwervels. 
Het is puur genieten van het moment, de weldadige warmte van uw spa, et zachte tintelen van een verkwikkende massage, kortom de mentale stress wordt helemaal vanzelf afgebouwd. 
De innovatieve JetPak-technologie van Villeroy & Boch zorgt voor nog meer comfort: met één druk op de knop kunnen met name de 2-traps pompen van de powermassage op een zacht relaxmassage worden ingesteld. een verdere fijnafstelling is bij elke JetPak mogelijk.

JetPak Alleviate:

Deze JetPak van Villeroy & Boch bestaat uit acht doelgerichte therapiejets. Elk van deze jets van deze JetPak is gericht op een bepaalde uitwerking op speciale massagepunten en spierzones van uw lichaam. 

JetPak Alleviate

Video JetPak Alleviate:


JetPak RainShower: 

Deze JetPak zorgt voor een weldadige en zachte massage om de mentale stress te verminderen en iets goeds te doen voor uw huid. Geen andere outdoor whirlpool kan u iets vergelijkbaars aanbieden, dit omdat deze speciale JetPaks alleen voorkomen in de JetPaks van de spa's van Villeroy & Boch. 

JetPak Rainshower


Video JetPak RainShower:

JetPak Oscillator:

Deze JetPak is één van de meest populaire JetPaks. Deze JetPak kan worden getypeerd als uw persoonlijke masseur. Ongetwijfeld zal u genieten van de royale kneedmassage de alle belangrijke delen van uw rug heerlijk ontspant. 

JetPak Oscillator

Video JetPak Oscillator:


Mogelijkheid tot testen! 

In onze showroom in Geel is er de mogelijkheid om onze spa's en tevens de verschillende JetPaks uit te proberen in onze unieke testruimte. 
Op deze manier kan uzelf het best ondervinden welke JetPak het meest past bij uw wensen en behoeften. 
Wat moet u hiervoor doen? U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 089/70 00 04 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x