De voor- en nadelen van een eigen spa in uw achtertuin.

De voor- en nadelen van een eigen spa in uw achtertuin.

Uiteraard gaan we positief beginnen met de grootste voordelen om een eigen spa in uw eigen huis/tuin te laten installeren. 

Want wereldwijd behoren wij, Belgen,  bij de top in het kopen van home-wellness. En vooral de spa is een topper in ons land. 

Ziet u ook zo'n bubbelbad wel zitten als de ultieme ontspanning in uw achtertuin?

Ja, dit zie ik wel zitten!

Villeroy & Boch Just Silence

Graag een afspraak in onze showroom in Geel?

Gemak

Duidelijk het eerste voordeel, het gemak van een eigen spa in uw achtertuin. U hoeft er niet eerst een half uur voor te rijden om naar het dichtstbijzijnde wellness-centrum te gaan, bovendien kan u er zolang in als u zelf wil!

Ook hoeft u geen rekening te houden met vervoer, (betaald) parkeren, inkomgeld, gesleep met spullen…

En staat hij dag en nacht voor u klaar.

Stel u voor, u bent om 6u wakker en kan niet meer goed slapen, heerlijk toch om in opkomende zon lekker warm te bubbelen tot u wakker bent? Na zo’n ontspannen begin kan u dag gewoon niet meer stuk!

Privacy

Een ander voordeel is de privacy die u heeft. Vaak zitten er in de wellness-centra nog andere mensen bij u in bad. Daar zit u niet altijd op te wachten, zeker niet als u net dat me-time momentje met uw partner wil beleven en u zeker niet bekeken wil worden.

In uw eigen achtertuin kan u in alle privacy genieten van uw eigen moment in uw eigen spa.

Hygiëne

Gaat u in een spa in een wellness-centrum, dan zitten er wel eens mensen in het bad waarbij u uw afvraagt hoe het zit met hun persoonlijke hygiëne. Dit is niet de prettigste gedachte, maar dat probleem heeft u niet meer met uw eigen spa. U bepaalt zelf wie er gebruikt maakt van de bubbels: alleen uw eigen gezin of laat U ook vrienden en familie toe om u te vergezellen?

Maar geen vieze mensen meer en volledige controle over uw waterkwaliteit.

jacuzzi kopen

Aroma

Wilt u graag uw spawater voorzien van een geurtje? Ook dit is één van de mogelijkheden als u kiest voor een eigen spa.

U kan bijvoorbeeld gebruik maken van Eucalyptus, dit is goed voor uw luchtwegen bij verkoudheden. Wilt u gewoon lekker ontspannen dan is er de keuze om te kiezen voor Lavendel. (dit kan u zeker nog doen nadromen van uw vakantie in Zuid-Frankrijk)

Ontspanning

Naast de gewone heerlijkheid van het warme water heeft het ook diverse mentale en fysieke voordelen.

De ontspanning die u erdoor krijgt is erg goed voor lichaam en geest.

Gewoon even helemaal tot rust komen!

Spa Kinedo

Commiting to a lifetime of wellness is not a luxury-it's a necessity. You'll never have enough time: you have to make the tome.

Oprah Winfrey Quote

Graag een afspraak in onze showroom in Geel?

De nadelen van een eigen spa:

Helaas zijn er bij de aankoop van een spa ook enkele nadelen aan verbonden.

Kosten

De prijs van een spa is het eerste nadeel. Wilt u een zuinige spa met de juiste kwaliteit van jets, dan betaalt u hier helaas ook de prijs voor.

Al komen er weliswaar steeds goedkopere spa’s op de markt. Maar die spa’s blijken achteraf niet zo goedkoop te zijn: het verbruik is véél hoger en als u achteraf een onderdeel moet vervangen hebben is dat onderdeel dikwijls niet meer verkrijgbaar.

Onderhoud

Een ander nadeel is het onderhoud. Maar ook hier is er de regel, dat als u zich aan de voorschriften houdt om het water zo proper mogelijk te houden en de juiste producten gebruikt, het al bij al best wel meevalt.

Zodra u uw water leert kennen wordt ook dit gemakkelijker.

Bij vragen hieromtrent kan u ook altijd rekenen op onze service!

Graag meer info over onze onderhoudsproducten?

Waarom een jacuzzi aankopen bij BK Concept Geel?

Om uw wellness-ervaring op het juiste niveau te brengen en zeker de juiste keuze te maken, hebben we in onze showroom in Geel een testruimte gecreëerd waar u onze spa’s kan proberen voor u overgaat tot aankoop. Op deze manier kan u de kwaliteit en functies van onze spa’s ervaren en kan u deze samenstellen naar uw wensen en noden. Op deze manier kan u deze investering weloverwogen en goed geïnformeerd maken.

Bovendien hebben we meer dan 20 jaar kennis op de bouw- en renovatiemarkt en kunnen we u verder helpen met het eventueel bouwen van een poolhouse, de nodige leidingen voorzien of eventueel een terras aanleggen. Op een vlotte manier kunnen we voor u de volledige wellness ervaring op niveau brengen.

Graag een afspraak in onze Showroom in Geel?

Testruimte Showroom Geel

Graag onze spa’s eens getest in onze showroom in Geel? Of eens een afspraak gemaakt in onze showroom in Geel om kennis te maken met onze wellness-producten?

Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Testruimte Showroom Geel

Contactformulier

Geniet van rust, geniet van elkaar, geniet van het leven…

Dit is waarom wij kiezen voor Villeroy & Boch, dit is waarom u ook best kiest voor een spa van Villeroy & Boch...


Graag een afspraak in onze Showroom

De voor- en nadelen van een eigen spa in uw achtertuin.

Planten in de badkamer

Veel badkamers ogen soms wat saai omdat er weinig kleur wordt gebruikt. Gebruik kleur en voeg zo meer warmte en sfeer toe aan uw badkamer. Een gezonde en sfeervolle manier om dit te doen is om planten te plaatsen in de badkamer.

Lees meer

Whirlpools van Kinedo

DE ideale manier om thuis te ontspannen na een drukke werkdag: baden in een heerlijk warme whirlpool van Kinedo. Ook uw droom om naar buiten te lopen en in uw eigen bubbelbad te stappen? Laat het geen droom blijven en bezoek zeker eens onze showroom in Geel voor meer informatie.

Lees meer

Toekomstbestendige badkamer

Is uw badkamer gedateerd en wil u deze graag renoveren naar een toekomstbestendige badkamer? Maar wil u niet inboeten op gezelligheid en sfeer in uw badkamer? Geen enkel probleem! BK Concept Bocholt maakt van uw badkamer een sfeervolle badkamer die tevens toekomstbestendig is.

Lees meer

Tegels kiezen voor uw woning

De look van uw nieuwe woning/ruimte wordt grotendeels bepaald door de keuze van uw tegels. Waarop kan u best letten bij het kiezen van de tegels voor uw woning? Wij helpen u graag op weg!

Lees meer

Het kiezen van de juiste douchewand.

Een douchewand, een onmisbaar gegeven in uw badkamer. Het zorgt niet alleen voor de nodige privacy, het zorgt er ook voor dat de rest van uw badkamer niet nat wordt terwijl uw doucht. Maar tegelijkertijd is het ook DE blikvanger in uw badkamer! Waarmee houdt u best rekening bij het kiezen van de juiste douchewand?

Lees meer

Hoe kies je de juiste kraan?

Niet gemakkelijk om de juiste wastafelkraan te vinden voor in de badkamer. Je hebt alles bepaald: de tegels/ wandbekleding gekozen, het perfecte meubel, het bad, de vloer, ... maar dan komen nog een paar details die gekozen moeten worden.. Eén van die details is het uitzoeken van een mooie en praktische wastafelkraan. Een kraan die niet alleen mooi oogt, maar die tevens functioneel en onderhoudsvriendelijk is. BK Concept Bocholt en Geel helpen je graag bij het kiezen van de kraan die het best past bij jouw wensen en behoeften.

Lees meer

Wat is de kost van een badkamer?

Droom jij ook van een nieuwe badkamer? Een badkamer die voldoet aan jouw wensen en behoeften? Waar moet je rekening mee houden en wat bepaalt de prijs van je badkamer? Onze jarenlange ervaring en vakmanschap is ondertussen een feit!

Lees meer

Hoe schimmel in je badkamer verwijderen?

Niet enkel schadelijk voor je gezondheid, maar proper uitzien doet het helemaal niet! Hoe kan je deze schimmel veilig verwijderen of nog beter... Hoe kan je deze schimmel voorkomen? Zeker eens lezen om erger te voorkomen!

Lees meer

Ontspanning op maat met de whirlpools van Villeroy&Boch

Heeft u rugklachten of last van verkrampte spieren en wilt u een individuele massage op de pijnlijke plek? De JetPak technologie van de spa’s van Villeroy&Boch biedt u een individuele massage van bepaalde rugzones en zorgt zo voor een effectieve verlichting. Mogelijkheid tot testen!

Lees meer

Waar en welk toilet, moeilijke keuze?

Het al dan niet plaatsen van een toilet in de badkamer.. Niet altijd de gemakkelijkste keuze. Maar wat zijn de voor- en nadelen?

Lees meer

Ervaar ontspanning met een buitenspa in uw tuin, het hele jaar door!

Krijg zonder uw koffers te pakken een vakantiegevoel in uw eigen tuin en geniet buitenshuis van de verwennerij en de stimulerende kracht van het bruisende water.

Lees meer

Bad of douche?

Eén van de moeilijkste beslissingen bij een badkamerrenovatie... De keuze voor een bad of douche. Welke beslissing is voor jou de juiste? Ontdek het in deze blog.

Lees meer

Wat meer over onszelf...

Onder het mom van onbekend is onbemind willen we in onze eerste blog even de tijd nemen om onszelf voor te stellen.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x