De voor- en nadelen van een eigen spa in uw achtertuin.

De voor- en nadelen van een eigen spa in uw achtertuin.

Uiteraard gaan we positief beginnen met de grootste voordelen om een eigen spa in uw eigen huis/tuin te laten installeren. 

Want wereldwijd behoren wij, Belgen,  bij de top in het kopen van home-wellness. En vooral de spa is een topper in ons land. 

Ziet u ook zo'n bubbelbad wel zitten als de ultieme ontspanning in uw achtertuin?

Ja, dit zie ik wel zitten!

Villeroy & Boch Just Silence

Graag een afspraak in onze showroom in Geel?

Gemak

Duidelijk het eerste voordeel, het gemak van een eigen spa in uw achtertuin. U hoeft er niet eerst een half uur voor te rijden om naar het dichtstbijzijnde wellness-centrum te gaan, bovendien kan u er zolang in als u zelf wil!

Ook hoeft u geen rekening te houden met vervoer, (betaald) parkeren, inkomgeld, gesleep met spullen…

En staat hij dag en nacht voor u klaar.

Stel u voor, u bent om 6u wakker en kan niet meer goed slapen, heerlijk toch om in opkomende zon lekker warm te bubbelen tot u wakker bent? Na zo’n ontspannen begin kan u dag gewoon niet meer stuk!

Privacy

Een ander voordeel is de privacy die u heeft. Vaak zitten er in de wellness-centra nog andere mensen bij u in bad. Daar zit u niet altijd op te wachten, zeker niet als u net dat me-time momentje met uw partner wil beleven en u zeker niet bekeken wil worden.

In uw eigen achtertuin kan u in alle privacy genieten van uw eigen moment in uw eigen spa.

Hygiëne

Gaat u in een spa in een wellness-centrum, dan zitten er wel eens mensen in het bad waarbij u uw afvraagt hoe het zit met hun persoonlijke hygiëne. Dit is niet de prettigste gedachte, maar dat probleem heeft u niet meer met uw eigen spa. U bepaalt zelf wie er gebruikt maakt van de bubbels: alleen uw eigen gezin of laat U ook vrienden en familie toe om u te vergezellen?

Maar geen vieze mensen meer en volledige controle over uw waterkwaliteit.

jacuzzi kopen

Aroma

Wilt u graag uw spawater voorzien van een geurtje? Ook dit is één van de mogelijkheden als u kiest voor een eigen spa.

U kan bijvoorbeeld gebruik maken van Eucalyptus, dit is goed voor uw luchtwegen bij verkoudheden. Wilt u gewoon lekker ontspannen dan is er de keuze om te kiezen voor Lavendel. (dit kan u zeker nog doen nadromen van uw vakantie in Zuid-Frankrijk)

Ontspanning

Naast de gewone heerlijkheid van het warme water heeft het ook diverse mentale en fysieke voordelen.

De ontspanning die u erdoor krijgt is erg goed voor lichaam en geest.

Gewoon even helemaal tot rust komen!

Spa Kinedo

Commiting to a lifetime of wellness is not a luxury-it's a necessity. You'll never have enough time: you have to make the tome.

Oprah Winfrey Quote

Graag een afspraak in onze showroom in Geel?

De nadelen van een eigen spa:

Helaas zijn er bij de aankoop van een spa ook enkele nadelen aan verbonden.

Kosten

De prijs van een spa is het eerste nadeel. Wilt u een zuinige spa met de juiste kwaliteit van jets, dan betaalt u hier helaas ook de prijs voor.

Al komen er weliswaar steeds goedkopere spa’s op de markt. Maar die spa’s blijken achteraf niet zo goedkoop te zijn: het verbruik is véél hoger en als u achteraf een onderdeel moet vervangen hebben is dat onderdeel dikwijls niet meer verkrijgbaar.

Onderhoud

Een ander nadeel is het onderhoud. Maar ook hier is er de regel, dat als u zich aan de voorschriften houdt om het water zo proper mogelijk te houden en de juiste producten gebruikt, het al bij al best wel meevalt.

Zodra u uw water leert kennen wordt ook dit gemakkelijker.

Bij vragen hieromtrent kan u ook altijd rekenen op onze service!

Graag meer info over onze onderhoudsproducten?

Waarom een jacuzzi aankopen bij BK Concept Geel?

Om uw wellness-ervaring op het juiste niveau te brengen en zeker de juiste keuze te maken, hebben we in onze showroom in Geel een testruimte gecreëerd waar u onze spa’s kan proberen voor u overgaat tot aankoop. Op deze manier kan u de kwaliteit en functies van onze spa’s ervaren en kan u deze samenstellen naar uw wensen en noden. Op deze manier kan u deze investering weloverwogen en goed geïnformeerd maken.

Bovendien hebben we meer dan 20 jaar kennis op de bouw- en renovatiemarkt en kunnen we u verder helpen met het eventueel bouwen van een poolhouse, de nodige leidingen voorzien of eventueel een terras aanleggen. Op een vlotte manier kunnen we voor u de volledige wellness ervaring op niveau brengen.

Graag een afspraak in onze Showroom in Geel?

Testruimte Showroom Geel

Graag onze spa’s eens getest in onze showroom in Geel? Of eens een afspraak gemaakt in onze showroom in Geel om kennis te maken met onze wellness-producten?

Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Testruimte Showroom Geel

Contactformulier

Geniet van rust, geniet van elkaar, geniet van het leven…

Dit is waarom wij kiezen voor Villeroy & Boch, dit is waarom u ook best kiest voor een spa van Villeroy & Boch...


Graag een afspraak in onze Showroom

Onderhoudsvriendelijke badkamer: Tips voor DE juiste keuze in materialen

Ontwerp een badkamer die zowel stijlvol als onderhoudsvriendelijk is. Kies voor weerbestendige materialen, voegloze oppervlakken en waterbestendige verf. Houd het simpel met eenvoudig te reinigen sanitaire voorzieningen en slimme opslagoplossingen. Vereenvoudig uw schoonmaakroutine en geniet van een frisse en georganiseerde badkamer.

Waarom is goed ventileren in de badkamer belangrijk?

Goed ventileren in de badkamer is belangrijk om schimmelvorming, mede geurtjes en problemen met condensatie in de woning te voorkomen. Een slechte ventilatie kan leiden tot vochtige lucht, wat gezondheidsproblemen en structurele schade aan de woning kan veroorzaken. Een goede ventilatie kan ervoor zorgen dat de lucht in de badkamer fris blijft en ieder geurtje wordt afgevoerd.

Planten in de badkamer

Veel badkamers ogen soms wat saai omdat er weinig kleur wordt gebruikt. Gebruik kleur en voeg zo meer warmte en sfeer toe aan uw badkamer. Een gezonde en sfeervolle manier om dit te doen is om planten te plaatsen in de badkamer.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x