Ontspanning op maat met de whirlpools van Villeroy&Boch

Outdoor whirlpool Villeroy & Boch 

JetPaks – individualiteit op maat

Sport, gezondheid, diepte-ontspanning- u bepaalt op welke van de drie mogelijke flow-therapieën u uw persoonlijke nadruk legt. De ervaring leert dat een combinatie van verschillende massagesoorten de beste resultaten biedt. Kies geheel afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur uw favoriete type uit het grote aantal beschikbare, achteraf uitbreidbare JetPaks.

Alle JetPaks passen op elke zitting. Door het verwisselen van de JetPaks kunnen steeds weer nieuwe zit- en massageconstellaties worden gecreëerd, hetgeen zorgt voor veel afwisseling.
Sport Flow-therapie

Afhankelijk van plaatsing, combinaties en intensiteit van de roterende, pulserende, masserende of kledende jets worden de spieren losgemaakt of versterkt. En wel precies daar waar het goed doet: in de nek, de schouders, het bovenste of middelste deel van de wervelkolom of de lendenwervels.

Graag een afspraak om uw wellness-wensen eens te bespreken of onze spa's eens graag geprobeerd in onze testruimte? 

Maak dan een afspraak in onze showroom in Geel! 

Video JetPaks Villeroy & Boch


JetPaks Villeroy & Boch

Wellness Flow-therapie

De wellness flow-therapie ontspant lichaam en geest – van een lichte en zachte massage tot een krachtige kneding met dieptewerking. Snel worden de dagelijkse spanningen opgelost in een gevoel van welbevinden. Maximale ontspanning met dieptewerking voor de onderrug in combinatie met licht kneden van de schouderbladen, ontspant lichaam en geest.

Jacuzzi Villeroy & Boch

Relax Flow-therapie

Genieten van het moment, de weldadige warmte van uw spa, het zachte tintelen van een verkwikkende massage – bij de Relax Flow-therapie wordt mentale stress helemaal vanzelf afgebouwd. De innovatieve JetPak tecnnologie zorgt voor nog meer comfort: met één druk op de knop kunnen met name de 2-traps pompen van de powermassage op een zachte relax- massage worden ingesteld. Een verdere fijnafstelling is bij elke JetPak mogelijk.

Graag meer info over onze JetPaks? Of had je graag bepaalde JetPaks eens getest in onze showroom? 

Maak dan een afspraak in onze showroom in Geel!


Whirlpool Villeroy & Boch

Verbruik outdoor whirlpool

Daar energie te kostbaar is om te verspillen zijn de whirlpool baden van Villeroy & Boch ontworpen voor een economisch en efficiënt gebruik van hulpbronnen. Uiteraard komt dit door de volledige schuimisolatie en ook door de tot 90% kortere leidingen. Daar de meeste leidingen door het water lopen en op deze manier door het warme water beschermd zijn koelen ze niet af. Ook de cover die voorzien is zorgt voor weinig warmteverlies, en dan niet alleen op koude winterdagen. 

De whirlpool van Villeroy & Boch behoren aantoonbaar tot de meest energie-efficiënte in hun klasse. Ze onderscheiden zich door het gepatenteerde JetPak-systeem. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de elektriciteitsrekening. 

Meer info over dit verbruik kan u terugvinden op de website van Villeroy & Boch. 

Uiteraard kan u ook altijd terecht in onze showroom in Geel voor meer informatie. 

Jacuzzi kopen

We kunnen u natuurlijk alles in theorie vertellen over de JetPak technologie en de effecten hiervan op uw lichaam, maar die effecten zelf ondervinden is natuurlijk veel overtuigender. Daarom hebben we een deel van onze toonzaal ingericht als testruimte, zodat u onze wellness producten en ook alle JetPaks en hun voordelen zelf kan komen testen!

Maak een afspraak in onze showroom in de Billemontstraat 68 in Geel! 


BK Concept Geel


Ontspanning op maat met de whirlpools van Villeroy&Boch

De voor- en nadelen van een eigen spa in uw achtertuin.

Gaat u ook wel eens naar de sauna of een privé wellness? Dan bent u er waarschijnlijk al vertrouwd mee. Maar tegenwoordig hoeft u daar niet meer naartoe te gaan om te genieten en kan het gemakkelijker als u thuis uw eigen spa of sauna installeert. Want het is toch geweldig om uw eigen spa in uw tuin te hebben? Maar wat zijn de voor- en nadelen? We leggen het haarfijn uit in deze blog! Veel leesplezier!

Lees meer

Planten in de badkamer

Veel badkamers ogen soms wat saai omdat er weinig kleur wordt gebruikt. Gebruik kleur en voeg zo meer warmte en sfeer toe aan uw badkamer. Een gezonde en sfeervolle manier om dit te doen is om planten te plaatsen in de badkamer.

Lees meer

Whirlpools van Kinedo

DE ideale manier om thuis te ontspannen na een drukke werkdag: baden in een heerlijk warme whirlpool van Kinedo. Ook uw droom om naar buiten te lopen en in uw eigen bubbelbad te stappen? Laat het geen droom blijven en bezoek zeker eens onze showroom in Geel voor meer informatie.

Lees meer

Toekomstbestendige badkamer

Is uw badkamer gedateerd en wil u deze graag renoveren naar een toekomstbestendige badkamer? Maar wil u niet inboeten op gezelligheid en sfeer in uw badkamer? Geen enkel probleem! BK Concept Bocholt maakt van uw badkamer een sfeervolle badkamer die tevens toekomstbestendig is.

Lees meer

Tegels kiezen voor uw woning

De look van uw nieuwe woning/ruimte wordt grotendeels bepaald door de keuze van uw tegels. Waarop kan u best letten bij het kiezen van de tegels voor uw woning? Wij helpen u graag op weg!

Lees meer

Het kiezen van de juiste douchewand.

Een douchewand, een onmisbaar gegeven in uw badkamer. Het zorgt niet alleen voor de nodige privacy, het zorgt er ook voor dat de rest van uw badkamer niet nat wordt terwijl uw doucht. Maar tegelijkertijd is het ook DE blikvanger in uw badkamer! Waarmee houdt u best rekening bij het kiezen van de juiste douchewand?

Lees meer

Hoe kies je de juiste kraan?

Niet gemakkelijk om de juiste wastafelkraan te vinden voor in de badkamer. Je hebt alles bepaald: de tegels/ wandbekleding gekozen, het perfecte meubel, het bad, de vloer, ... maar dan komen nog een paar details die gekozen moeten worden.. Eén van die details is het uitzoeken van een mooie en praktische wastafelkraan. Een kraan die niet alleen mooi oogt, maar die tevens functioneel en onderhoudsvriendelijk is. BK Concept Bocholt en Geel helpen je graag bij het kiezen van de kraan die het best past bij jouw wensen en behoeften.

Lees meer

Wat is de kost van een badkamer?

Droom jij ook van een nieuwe badkamer? Een badkamer die voldoet aan jouw wensen en behoeften? Waar moet je rekening mee houden en wat bepaalt de prijs van je badkamer? Onze jarenlange ervaring en vakmanschap is ondertussen een feit!

Lees meer

Hoe schimmel in je badkamer verwijderen?

Niet enkel schadelijk voor je gezondheid, maar proper uitzien doet het helemaal niet! Hoe kan je deze schimmel veilig verwijderen of nog beter... Hoe kan je deze schimmel voorkomen? Zeker eens lezen om erger te voorkomen!

Lees meer

Waar en welk toilet, moeilijke keuze?

Het al dan niet plaatsen van een toilet in de badkamer.. Niet altijd de gemakkelijkste keuze. Maar wat zijn de voor- en nadelen?

Lees meer

Ervaar ontspanning met een buitenspa in uw tuin, het hele jaar door!

Krijg zonder uw koffers te pakken een vakantiegevoel in uw eigen tuin en geniet buitenshuis van de verwennerij en de stimulerende kracht van het bruisende water.

Lees meer

Bad of douche?

Eén van de moeilijkste beslissingen bij een badkamerrenovatie... De keuze voor een bad of douche. Welke beslissing is voor jou de juiste? Ontdek het in deze blog.

Lees meer

Wat meer over onszelf...

Onder het mom van onbekend is onbemind willen we in onze eerste blog even de tijd nemen om onszelf voor te stellen.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x