Ontspanning op maat met de whirlpools van Villeroy&Boch

Outdoor whirlpool Villeroy & Boch 

JetPaks – individualiteit op maat

Sport, gezondheid, diepte-ontspanning- u bepaalt op welke van de drie mogelijke flow-therapieën u uw persoonlijke nadruk legt. De ervaring leert dat een combinatie van verschillende massagesoorten de beste resultaten biedt. Kies geheel afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur uw favoriete type uit het grote aantal beschikbare, achteraf uitbreidbare JetPaks.

Alle JetPaks passen op elke zitting. Door het verwisselen van de JetPaks kunnen steeds weer nieuwe zit- en massageconstellaties worden gecreëerd, hetgeen zorgt voor veel afwisseling.
Sport Flow-therapie

Afhankelijk van plaatsing, combinaties en intensiteit van de roterende, pulserende, masserende of kledende jets worden de spieren losgemaakt of versterkt. En wel precies daar waar het goed doet: in de nek, de schouders, het bovenste of middelste deel van de wervelkolom of de lendenwervels.

Graag een afspraak om uw wellness-wensen eens te bespreken of onze spa's eens graag geprobeerd in onze testruimte? 

Maak dan een afspraak in onze showroom in Geel! 

Video JetPaks Villeroy & Boch


JetPaks Villeroy & Boch

Wellness Flow-therapie

De wellness flow-therapie ontspant lichaam en geest – van een lichte en zachte massage tot een krachtige kneding met dieptewerking. Snel worden de dagelijkse spanningen opgelost in een gevoel van welbevinden. Maximale ontspanning met dieptewerking voor de onderrug in combinatie met licht kneden van de schouderbladen, ontspant lichaam en geest.

Jacuzzi Villeroy & Boch

Relax Flow-therapie

Genieten van het moment, de weldadige warmte van uw spa, het zachte tintelen van een verkwikkende massage – bij de Relax Flow-therapie wordt mentale stress helemaal vanzelf afgebouwd. De innovatieve JetPak tecnnologie zorgt voor nog meer comfort: met één druk op de knop kunnen met name de 2-traps pompen van de powermassage op een zachte relax- massage worden ingesteld. Een verdere fijnafstelling is bij elke JetPak mogelijk.

Graag meer info over onze JetPaks? Of had je graag bepaalde JetPaks eens getest in onze showroom? 

Maak dan een afspraak in onze showroom in Geel!


Whirlpool Villeroy & Boch

Verbruik outdoor whirlpool

Daar energie te kostbaar is om te verspillen zijn de whirlpool baden van Villeroy & Boch ontworpen voor een economisch en efficiënt gebruik van hulpbronnen. Uiteraard komt dit door de volledige schuimisolatie en ook door de tot 90% kortere leidingen. Daar de meeste leidingen door het water lopen en op deze manier door het warme water beschermd zijn koelen ze niet af. Ook de cover die voorzien is zorgt voor weinig warmteverlies, en dan niet alleen op koude winterdagen. 

De whirlpool van Villeroy & Boch behoren aantoonbaar tot de meest energie-efficiënte in hun klasse. Ze onderscheiden zich door het gepatenteerde JetPak-systeem. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de elektriciteitsrekening. 

Meer info over dit verbruik kan u terugvinden op de website van Villeroy & Boch. 

Uiteraard kan u ook altijd terecht in onze showroom in Geel voor meer informatie. 

Jacuzzi kopen

We kunnen u natuurlijk alles in theorie vertellen over de JetPak technologie en de effecten hiervan op uw lichaam, maar die effecten zelf ondervinden is natuurlijk veel overtuigender. Daarom hebben we een deel van onze toonzaal ingericht als testruimte, zodat u onze wellness producten en ook alle JetPaks en hun voordelen zelf kan komen testen!

Maak een afspraak in onze showroom in de Billemontstraat 68 in Geel! 


BK Concept Geel


Onderhoudsvriendelijke badkamer: Tips voor DE juiste keuze in materialen

Ontwerp een badkamer die zowel stijlvol als onderhoudsvriendelijk is. Kies voor weerbestendige materialen, voegloze oppervlakken en waterbestendige verf. Houd het simpel met eenvoudig te reinigen sanitaire voorzieningen en slimme opslagoplossingen. Vereenvoudig uw schoonmaakroutine en geniet van een frisse en georganiseerde badkamer.

Waarom is goed ventileren in de badkamer belangrijk?

Goed ventileren in de badkamer is belangrijk om schimmelvorming, mede geurtjes en problemen met condensatie in de woning te voorkomen. Een slechte ventilatie kan leiden tot vochtige lucht, wat gezondheidsproblemen en structurele schade aan de woning kan veroorzaken. Een goede ventilatie kan ervoor zorgen dat de lucht in de badkamer fris blijft en ieder geurtje wordt afgevoerd.

De voor- en nadelen van een eigen spa in uw achtertuin.

Gaat u ook wel eens naar de sauna of een privé wellness? Dan bent u er waarschijnlijk al vertrouwd mee. Maar tegenwoordig hoeft u daar niet meer naartoe te gaan om te genieten en kan het gemakkelijker als u thuis uw eigen spa of sauna installeert. Want het is toch geweldig om uw eigen spa in uw tuin te hebben? Maar wat zijn de voor- en nadelen? We leggen het haarfijn uit in deze blog! Veel leesplezier!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x