Kinedo Magic Spa

Kinedo Magic Spa: 

 • Afmetingen:: 200 x 160 x 63,5 cm
 • Aantal personen: 2
 • Aantal ligplaatsen: 2 
 • Aantal zitplaatsen: 0 
 • Inhoud: 490 liter
 • Massagepomp: 1 x 1500 W
 • Aantal jets: 18
 • Kleur binnenschaal: Wit
 • Omkasting: Zwart glas, lichte houtlook, donkere houtlook
 • Garantie op het systeem: 2 jaar
 • Garantie op de kuip: 10 jaar

Kinedo Magic Spa:

Neemt u ook zo graag een bad om te ontspannen? Dan moet u zeker eens de heilzame werking van een masserende spa ontdekken!

Deze Magic Spa van Kinedo is instapklaar en verkrijgbaar met de hoofdeinden links of rechts.

Deze Magic Spa kan op een terras of balkon worden geïnstalleerd daar de belasting op de grond beperkt wordt tot 250 kg/m².

Hij is tevens voorzien van een geïntegreerde opbergruimte voor de thermische kap. Deze spa wordt geleverd met een stekker van 230 V/30 mA met automatische differentieelschakelaar. 

Voedingskabel mogelijk met een doorsnede van 2.5mm².

Foto's Kinedo Magic Spa:

Magic Spa

Magic Spa

Massagesysteem Kinedo Magic Spa: 
Magic Spa

Kleuren omkasting Kinedo Magic Spa:Magic SpaKleur kuip Magic Spa:


Een kijkje achter de schermen bij Kinedo in Frankrijk:

Kinedo, een merk dat al meer dan 50 jaar garant staat in de badkamerwereld en ook al van bij de start van BK Concept een vaste waarde in het assortiment heeft, vanaf nu ook bij ons in het assortiment met hun spabaden. 

Reeds van het begin van onze samenwerking kunnen we op dit merk rekenen en zijn we héél tevreden over de samenwerking met dit Europees product. De keuze om ook met hun in zee te gaan voor de verkoop van spa's was dan ook heel vanzelfsprekend. 

We geven u dan ook eens een blik achter de schermen bij Kinedo in Marseille, hier ziet u dat ook zij hoge eisen opleggen aan de kwaliteit en afwerking van hun spa's. Ook ontgaat er geen enkele spa aan een strenge kwaliteitscontrole. 

Mogelijkheid tot testen in onze showroom in Geel:

Om u te helpen de juiste keuze te maken bij het kiezen van een jacuzzi die aan uw wensen en behoeften voldoet, kan u in onze showroom in Geel terecht voor het proberen van onze spa's in onze voorziene tesruimte. 

U kan hiervoor telefonisch terecht op het nummer 089/70 00 04 of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier


Kinedo Spa A700

De horizon gaat open voor u, verruimt uw gezichtsveld zonder beperkingen en biedt u nieuwe perspectieven. Deze spa is het eerste met het wateroverloopprincipe. Het zal uw woonomgeving verfraaien en voor unieke sensaties zorgen. Bijna onwerkelijk!

Kinedo Spa A600

In XXL-formaat is er in deze spa plaats en comfort voor iedereen. Geniet samen met uw vrienden of uw gezin van een gepersonaliseerde massage in uw spa. Alleen maar mooie momenten in het vooruitzicht!

Kinedo Spa A500

Deze spa is zo ontworpen dat het subtiel aangepast is aan ieders rondingen, en iedereen zal doen openbloeien. De ergonomische knowhow van de Kinedo-experts in dienst van het welzijn. Wat wil u nog meer?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x