Kinedo Magic Spa

Kinedo Magic Spa: 

 • Afmetingen:: 200 x 160 x 63,5 cm
 • Aantal personen: 2
 • Aantal ligplaatsen: 2 
 • Aantal zitplaatsen: 0 
 • Inhoud: 490 liter
 • Massagepomp: 1 x 1500 W
 • Aantal jets: 18
 • Kleur binnenschaal: Wit
 • Omkasting: Zwart glas, lichte houtlook, donkere houtlook
 • Garantie op het systeem: 2 jaar
 • Garantie op de kuip: 10 jaar

Kinedo Magic Spa:

Neemt u ook zo graag een bad om te ontspannen? Dan moet u zeker eens de heilzame werking van een masserende spa ontdekken!

Deze Magic Spa van Kinedo is instapklaar en verkrijgbaar met de hoofdeinden links of rechts.

Deze Magic Spa kan op een terras of balkon worden geïnstalleerd daar de belasting op de grond beperkt wordt tot 250 kg/m².

Hij is tevens voorzien van een geïntegreerde opbergruimte voor de thermische kap. Deze spa wordt geleverd met een stekker van 230 V/30 mA met automatische differentieelschakelaar. 

Voedingskabel mogelijk met een doorsnede van 2.5mm².

Foto's Kinedo Magic Spa:

Magic Spa

Magic Spa

Massagesysteem Kinedo Magic Spa: 
Magic Spa

Kleuren omkasting Kinedo Magic Spa:Magic SpaKleur kuip Magic Spa:


Een kijkje achter de schermen bij Kinedo in Frankrijk:

Kinedo, een merk dat al meer dan 50 jaar garant staat in de badkamerwereld en ook al van bij de start van BK Concept een vaste waarde in het assortiment heeft, vanaf nu ook bij ons in het assortiment met hun spabaden. 

Reeds van het begin van onze samenwerking kunnen we op dit merk rekenen en zijn we héél tevreden over de samenwerking met dit Europees product. De keuze om ook met hun in zee te gaan voor de verkoop van spa's was dan ook heel vanzelfsprekend. 

We geven u dan ook eens een blik achter de schermen bij Kinedo in Marseille, hier ziet u dat ook zij hoge eisen opleggen aan de kwaliteit en afwerking van hun spa's. Ook ontgaat er geen enkele spa aan een strenge kwaliteitscontrole. 

Mogelijkheid tot testen in onze showroom in Geel:

Om u te helpen de juiste keuze te maken bij het kiezen van een jacuzzi die aan uw wensen en behoeften voldoet, kan u in onze showroom in Geel terecht voor het proberen van onze spa's in onze voorziene tesruimte. 

U kan hiervoor telefonisch terecht op het nummer 089/70 00 04 of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier


Kinedo Magic Spa

Kinedo Spa A700

De horizon gaat open voor u, verruimt uw gezichtsveld zonder beperkingen en biedt u nieuwe perspectieven. Deze spa is het eerste met het wateroverloopprincipe. Het zal uw woonomgeving verfraaien en voor unieke sensaties zorgen. Bijna onwerkelijk!

Lees meer

Kinedo Spa A600

In XXL-formaat is er in deze spa plaats en comfort voor iedereen. Geniet samen met uw vrienden of uw gezin van een gepersonaliseerde massage in uw spa. Alleen maar mooie momenten in het vooruitzicht!

Lees meer

Kinedo Spa A500

Deze spa is zo ontworpen dat het subtiel aangepast is aan ieders rondingen, en iedereen zal doen openbloeien. De ergonomische knowhow van de Kinedo-experts in dienst van het welzijn. Wat wil u nog meer?

Lees meer

Kinedo Spa A400

Deze spa is een bestseller van Kinedo en combineert op een slimme manier ruimte voor iedereen met volledige functionaliteit. Kinderen hebben ruimte om te spelen, terwijl de ouders genieten. Gewoonweg perfect!

Lees meer

Kinedo Spa A300

Deze spa van Kinedo A300 is een echt juweeltje van vernuft. Het past zich aan de gebruikers aan en biedt verschillende oplossingen volgens ieders wensen. Of u nu met 2 of met 3 bent, u past deze jacuzzi volledig aan naar uw wensen.

Lees meer

Kinedo Spa A200

Zowel binnen als buiten biedt dit uiterst compacte spa twee mooie plaatsen tegenover elkaar aan, om te praten, plannen te maken of elkaar gewoon te bewonderen. Een buitengewoon concept!

Lees meer

Kinedo Happy Spa 6

Het is dan ook niet voor niets dat er in onze spa’s ruimte te over is! Iedereen vindt er een plaats en kan naar wens zitten of liggen. Installeer de spa en het genieten kan meteen beginnen!

Lees meer

Kinedo Happy Spa 5

Met vrienden is het zo fijn om de tijd te nemen om te genieten, de aangename momenten te laten voortduren en eindeloos van gedachten te wisselen. Deze spa zal uw nieuwe bondgenoot zijn, waar u altijd op kunt rekenen.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 4

Dit is dé perfecte spa voor een doorsnee gezin! Ook voor kinderen is een jacuzzi rustgevend en ontspannend, wat het slaapcomfort alleen maar verbeterd. Ook kinderen hebben nood aan me-time, vooral in deze speciale tijden, bovendien zijn ze even afgesloten van de online wereld.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 3

Op zoek naar een gepaste compacte jacuzzi voor drie personen om te plaatsen op uw terras of in uw gezellige tuin? Dan is deze Kinedo Happy Spa 3 de juiste keuze.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 2

Dankzij deze perfecte afmetingen kunnen ook mensen met een klein terras of kleine tuin genieten van een eigen jacuzzi. Het is een vlot verplaatsbare metgezel voor zowel zonovergoten namiddagen als koele winteravonden.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x