Kinedo Spa A600

Kinedo-spa A600:

Relax/Relax Design/Relax Turbo/Relax Turbo Design

 • Afmetingen: 228 x 228 x 94 cm
 • Aantal personen: 6
 • Aantal ligplaatsen: 2  
 • Aantal zitplaatsen: 4 
 • Inhoud: 1100 liter
 • Massagepomp: 1 x 1500 W
 • Aantal jets: 33
 • Kleur binnenschaal: Alba, Blanc, Sterling (Relax en Relax Turbo tevens verkrijgbaar in kleur Winter Soltice)
 • Omkasting: Houtlook, Lichte houtlook met verlichting, Donkere houtlook met verlichting, rotan, grijs
 • Garantie op het systeem: 3 jaar
 • Garantie op de kuip: 10 jaar

Kinedo-spa A600:

In deze XXL-spa, de A600 van Kinedo is er plaats en comfort voor iedereen. 
Geniet samen met uw gezin of uw vrienden van een gepersonaliseerde massage. 
Deze prachtige Kinedo spa A600 is een vierkante spa, voorzien van vier zitplaatsen en twee ligplaatsen die voorzien zijn van elk een specifieke massage.

Kuip Kinedo spa A600:
Kuip A600

Massagestanden Kinedo spa A600:

 • Liggend relaxen: Brede jets zorgen voor uw rug terwijl andere jets zich op uw benen, uw bilspieren en de onderkant van uw voeten richten. 
 • Dynamisch: Heeft u last van lage rugpijn? Dan gaat u zeker genieten van deze massage die speciaal ontwikkeld is om uw rug te ontspannen. 
 • Ontspanning: Neem even de tijd en laat alle spanning van het dagelijkse leven van u glijden met een energieke rug- en beenmassage. 
 • Opwekkend: U zult zich onmiddellijk ontspannen voelen met deze massage die ideaal gericht is op uw rug, uw wervels en uw benen. 
 • Zacht: Ga wat rechter zitten en genieten van een zachte en aangename rug- en beenmassage. 
 • Omhullend: Ervaar het gevoel van een zachte massage, dit van de nek tot aan uw voeten. 

Kinedo A600

Kleuren omkasting spa Kinedo A600:Jacuzzi Kinedo

Kleuren kuip spa Kinedo A600:

Alba

Binnenschaal Alba

Blanc/Wit

Binnenschaal Wit

Sterling

Binnenschaal Sterling

Winterzonnewende

Binnenschaal Winter Soltice

Video-spa Kinedo:

In onderstaande video kunt u een kijkje nemen achter de schermen bij Kinedo in Marseille.

Graag onze spa's eens getest in onze showroom in Geel? 

Neem zeker eens gebruik van onze voorziene testruimte in onze showroom in Geel. In deze ruimte kunt u voelen en beleven welke spa het beste past bij uw wensen en behoeften. 
U kunt hier telefonisch een afspraak maken voor het maken van het nummer 089/70 00 04 of via het onderstaande contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Kinedo Spa A600

Kinedo Spa A700

De horizon gaat open voor u, verruimt uw gezichtsveld zonder beperkingen en biedt u nieuwe perspectieven. Deze spa is het eerste met het wateroverloopprincipe. Het zal uw woonomgeving verfraaien en voor unieke sensaties zorgen. Bijna onwerkelijk!

Lees meer

Kinedo Spa A500

Deze spa is zo ontworpen dat het subtiel aangepast is aan ieders rondingen, en iedereen zal doen openbloeien. De ergonomische knowhow van de Kinedo-experts in dienst van het welzijn. Wat wil u nog meer?

Lees meer

Kinedo Spa A400

Deze spa is een bestseller van Kinedo en combineert op een slimme manier ruimte voor iedereen met volledige functionaliteit. Kinderen hebben ruimte om te spelen, terwijl de ouders genieten. Gewoonweg perfect!

Lees meer

Kinedo Spa A300

Deze spa van Kinedo A300 is een echt juweeltje van vernuft. Het past zich aan de gebruikers aan en biedt verschillende oplossingen volgens ieders wensen. Of u nu met 2 of met 3 bent, u past deze jacuzzi volledig aan naar uw wensen.

Lees meer

Kinedo Spa A200

Zowel binnen als buiten biedt dit uiterst compacte spa twee mooie plaatsen tegenover elkaar aan, om te praten, plannen te maken of elkaar gewoon te bewonderen. Een buitengewoon concept!

Lees meer

Kinedo Magic Spa

Steeds meer Belgen kiezen voor wellness in eigen tuin om te bekomen van de dagelijkse drukte en stress. Geen tuin, maar toch interesse in een jacuzzi voor de nodige ontspanning? Dan is deze Magic Spa perfect wat u zoekt! Dit formaat is uitermate geschikt voor op uw balkon of terras!

Lees meer

Kinedo Happy Spa 6

Het is dan ook niet voor niets dat er in onze spa’s ruimte te over is! Iedereen vindt er een plaats en kan naar wens zitten of liggen. Installeer de spa en het genieten kan meteen beginnen!

Lees meer

Kinedo Happy Spa 5

Met vrienden is het zo fijn om de tijd te nemen om te genieten, de aangename momenten te laten voortduren en eindeloos van gedachten te wisselen. Deze spa zal uw nieuwe bondgenoot zijn, waar u altijd op kunt rekenen.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 4

Dit is dé perfecte spa voor een doorsnee gezin! Ook voor kinderen is een jacuzzi rustgevend en ontspannend, wat het slaapcomfort alleen maar verbeterd. Ook kinderen hebben nood aan me-time, vooral in deze speciale tijden, bovendien zijn ze even afgesloten van de online wereld.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 3

Op zoek naar een gepaste compacte jacuzzi voor drie personen om te plaatsen op uw terras of in uw gezellige tuin? Dan is deze Kinedo Happy Spa 3 de juiste keuze.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 2

Dankzij deze perfecte afmetingen kunnen ook mensen met een klein terras of kleine tuin genieten van een eigen jacuzzi. Het is een vlot verplaatsbare metgezel voor zowel zonovergoten namiddagen als koele winteravonden.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x