Kinedo Spa A500

Kinedo spa A500:
Relax/Relax-design/Relax Turbo/Relax Turbo-design

 • Afmetingen: 215 x 215 x 94 cm
 • Aantal personen: 6
 • Aantal ligplaatsen: 1 
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Inhoud: 1200 liter
 • Massagepomp: 1 x 1500 W
 • Aantal jets: 33 tot 57 (afhankelijk van het model) 
 • Kleur binnenschaal: Wit, Alba, Sterling
 • Omkasting: Houtlook, Lichte houtlook met verlichting, donkere houtlook met verlichting, rotan, grijs
 • Garantie op het systeem: 3 jaar
 • Garantie op de kuip: 10 jaar
Meer informatie?

Kinedo-spa A500:

Wilt u ook graag ontspannen tussen duizenden kleine bubbels?
Als u dan ook nog zoekt naar een jacuzzi van 6 personen, dan is dit de ideale spa voor u! 
Deze spa is voorzien van twee massagepompen, van 33 tot 57 jets (afhankelijk van het model).
Bovendien kan u zowel de kleur van de kuip als de kleur van de omkasting zelf kiezen. Op deze manier kunt u zelf uw spa samenstellen op maat van uw wensen. 
Bovendien is deze spa een Europees product, gefabriceerd in Marseille, Frankrijk. 
Graag een afspraak in onze showroom in Geel?

Sproeiers Kinedo spa A500:

Afhankelijk van het gekozen model kunt u kiezen uit het aantal jets: van 33 tot 57 sproeiers.

Massagestanden Kinedo spa A500:

 • Liggend relaxen: Brede sproeiers zorgen voor uw tapijt, terwijl andere sproeiers zich op uw benen, uw bilspieren en de onderkant van uw voeten gericht. 
 • Zacht: Ga wat rechter zitten en genieten van een zachte en comfortabele rug- en beenmassage. 
 • Omhuld: Ervaar het gevoel van een zachte massage. Van uw nek tot aan uw voeten. 
 • Opwekkend: U zult zich onmiddellijk energieker voelen met deze massage die ideaal gericht is op uw rug, uw wervels en uw benen. 
 • Ontspanning: Neem de tijd en laat alle spanning van het dagelijks leven van uw af glijden met een energieke rug- en beenmassage. 
 • Dynamisch: Heeft u het last van uw lage onderrug? Dan zult u deze massage op prijs stellen, deze is speciaal ontwikkeld om uw wervels te ontspannen. 

Kleuren kuip Kinedo A500:

Alba

Binnenschaal Alba

Blanc/Wit

Binnenschaal Wit

Sterling

Binnenschaal Sterling

Kleuren omkasting Kinedo A500:

Omkasting A500

Spa's van Kinedo: een kijkje achter de schermen. 

Mogelijkheid tot testen in onze showroom in Geel:

Om u nog beter van dienst te zijn is er een mogelijkheid om onze spa's te testen in onze voorziene testruimte in onze showroom in Geel. 
Een afspraak kan telefonisch op het nummer 089/70 00 04 of kan via onderstaand contactformulier.


Kinedo Spa A500

Kinedo Spa A700

De horizon gaat open voor u, verruimt uw gezichtsveld zonder beperkingen en biedt u nieuwe perspectieven. Deze spa is het eerste met het wateroverloopprincipe. Het zal uw woonomgeving verfraaien en voor unieke sensaties zorgen. Bijna onwerkelijk!

Lees meer

Kinedo Spa A600

In XXL-formaat is er in deze spa plaats en comfort voor iedereen. Geniet samen met uw vrienden of uw gezin van een gepersonaliseerde massage in uw spa. Alleen maar mooie momenten in het vooruitzicht!

Lees meer

Kinedo Spa A400

Deze spa is een bestseller van Kinedo en combineert op een slimme manier ruimte voor iedereen met volledige functionaliteit. Kinderen hebben ruimte om te spelen, terwijl de ouders genieten. Gewoonweg perfect!

Lees meer

Kinedo Spa A300

Deze spa van Kinedo A300 is een echt juweeltje van vernuft. Het past zich aan de gebruikers aan en biedt verschillende oplossingen volgens ieders wensen. Of u nu met 2 of met 3 bent, u past deze jacuzzi volledig aan naar uw wensen.

Lees meer

Kinedo Spa A200

Zowel binnen als buiten biedt dit uiterst compacte spa twee mooie plaatsen tegenover elkaar aan, om te praten, plannen te maken of elkaar gewoon te bewonderen. Een buitengewoon concept!

Lees meer

Kinedo Magic Spa

Steeds meer Belgen kiezen voor wellness in eigen tuin om te bekomen van de dagelijkse drukte en stress. Geen tuin, maar toch interesse in een jacuzzi voor de nodige ontspanning? Dan is deze Magic Spa perfect wat u zoekt! Dit formaat is uitermate geschikt voor op uw balkon of terras!

Lees meer

Kinedo Happy Spa 6

Het is dan ook niet voor niets dat er in onze spa’s ruimte te over is! Iedereen vindt er een plaats en kan naar wens zitten of liggen. Installeer de spa en het genieten kan meteen beginnen!

Lees meer

Kinedo Happy Spa 5

Met vrienden is het zo fijn om de tijd te nemen om te genieten, de aangename momenten te laten voortduren en eindeloos van gedachten te wisselen. Deze spa zal uw nieuwe bondgenoot zijn, waar u altijd op kunt rekenen.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 4

Dit is dé perfecte spa voor een doorsnee gezin! Ook voor kinderen is een jacuzzi rustgevend en ontspannend, wat het slaapcomfort alleen maar verbeterd. Ook kinderen hebben nood aan me-time, vooral in deze speciale tijden, bovendien zijn ze even afgesloten van de online wereld.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 3

Op zoek naar een gepaste compacte jacuzzi voor drie personen om te plaatsen op uw terras of in uw gezellige tuin? Dan is deze Kinedo Happy Spa 3 de juiste keuze.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 2

Dankzij deze perfecte afmetingen kunnen ook mensen met een klein terras of kleine tuin genieten van een eigen jacuzzi. Het is een vlot verplaatsbare metgezel voor zowel zonovergoten namiddagen als koele winteravonden.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x