Kinedo Spa A200

Kinedo spa A200
Relax/Relax Design/Relax Turbo/Relax Turbo Design

 • Afmetingen: 200 x 117 x 78 cm
 • Aantal personen: 2
 • Aantal ligplaatsen: 2
 • Aantal zitplaatsen;: 0
 • Inhoud: 450 liter
 • Massagepomp: 1 x 1500 W
 • Aantal sproeiers: 19 
 • Kleur binnenschaal: Wit, Alba, Sterling (Relax en Relax Turbo ook verkrijgbaar in kleur Winter Soltice) 
 • Omkasting: Lichte houtlook met verlichting, donkere houtlook met verlichting, rotan, grijs
 • Garantie op het systeem: 3 jaar
 • Garantie op de kuip: 10 jaar
 • Prijs A200 Relax: € 10 800.22 Inclusief 20% korting, plaatsing en BTW
 • Prijs A200 Relax Design: € 11 219.36 Inclusief 20% korting, plaatsing en BTW
 • Prijs A200 Relax Turbo: € 11 207.75 Inclusief 20% korting, plaatsing en BTW
 • Prijs A200 Relax Turbo Design: € 11 664.64 Inclusief 20% korting, plaatsing en BTW

Kinedo spa A200:

Deze spa voor twee personen is de spa voor intieme momenten. Deze spa kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Hier kan u heerlijke momenten inlassen met uw partner: gezellig praten over dagdagelijkse dingen of gewoon genieten van elkaar. 
Haal alles uit het leven en geniet.... 
Maak zelf uw keuze in de kleur van de omkasting en de kuip, kies het aantal sproeiers en de mogelijke opties in samenspraak met onze wellnessspecialisten om zo de juiste keuze te maken.

Sproeiers Kinedo spa A200:

Zowel de Relax als de Relax Turbo uitvoering zijn voorzien van 34 sproeiers. 
U kan tevens kiezen voor de Design optie met verlichte waterval, een venturi stroommeter en een kleurentherapiespot met geïntegreerde waterval. 
Spa A200

Massagestanden Kinedo spa A200: 

 • Liggend relaxen: Brede sproeiers zorgen voor uw rug, terwijl andere sproeiers zich op uw benen, uw bilspieren en de onderkant van uw voeten richten. 
 • Omhullend: Ervaar het gevoel van een zachte massage van de nek tot aan de uiteinde van uw voeten. 

spa A200

Kleuren kuip Kinedo spa A200:

Alba

Binnenschaal Alba

Blanc/Wit

Sterling

Binnenschaal Sterling

Winter Soltice

Kleuren omkasting spa Kinedo A200:

spa A200

Een kijkje achter de scherm bij Kinedo in Marseille:

Kinedo, een merk dat al meer dan 50 jaar garant staat voor de inrichting van uw badkamer! Reeds vanaf de start van BK Concept bieden we hun douchecabines, douchebakken, badwanden, etc.. aan in ons assortiment. 
Kinedo is een Europees merk waar we op kunnen rekenen! Reeds van dag 1 zijn we héél tevreden over onze samenwerking met dit Europees product. Vandaar dat we ook de spa's van Kinedo geïntegreerd hebben in ons assortiment.

Testruimte showroom Geel:

Om u nog beter van dienst te zijn, hebben we in onze showroom in Geel een testruimte voorzien van onze spabaden. 
Op deze manier kan u onze spa's zelf ervaren en zien welke spa het beste past bij uw wensen en behoeften. 
Voor het maken van een afspraak om eens gebruik te maken van deze testruimte kan u ons telefonisch bereiken op het nummer 089/70 00 04 of onderstaand contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Contactformulier


Kinedo Spa A200

Kinedo Spa A700

De horizon gaat open voor u, verruimt uw gezichtsveld zonder beperkingen en biedt u nieuwe perspectieven. Deze spa is het eerste met het wateroverloopprincipe. Het zal uw woonomgeving verfraaien en voor unieke sensaties zorgen. Bijna onwerkelijk!

Lees meer

Kinedo Spa A600

In XXL-formaat is er in deze spa plaats en comfort voor iedereen. Geniet samen met uw vrienden of uw gezin van een gepersonaliseerde massage in uw spa. Alleen maar mooie momenten in het vooruitzicht!

Lees meer

Kinedo Spa A500

Deze spa is zo ontworpen dat het subtiel aangepast is aan ieders rondingen, en iedereen zal doen openbloeien. De ergonomische knowhow van de Kinedo-experts in dienst van het welzijn. Wat wil u nog meer?

Lees meer

Kinedo Spa A400

Deze spa is een bestseller van Kinedo en combineert op een slimme manier ruimte voor iedereen met volledige functionaliteit. Kinderen hebben ruimte om te spelen, terwijl de ouders genieten. Gewoonweg perfect!

Lees meer

Kinedo Spa A300

Deze spa van Kinedo A300 is een echt juweeltje van vernuft. Het past zich aan de gebruikers aan en biedt verschillende oplossingen volgens ieders wensen. Of u nu met 2 of met 3 bent, u past deze jacuzzi volledig aan naar uw wensen.

Lees meer

Kinedo Magic Spa

Steeds meer Belgen kiezen voor wellness in eigen tuin om te bekomen van de dagelijkse drukte en stress. Geen tuin, maar toch interesse in een jacuzzi voor de nodige ontspanning? Dan is deze Magic Spa perfect wat u zoekt! Dit formaat is uitermate geschikt voor op uw balkon of terras!

Lees meer

Kinedo Happy Spa 6

Het is dan ook niet voor niets dat er in onze spa’s ruimte te over is! Iedereen vindt er een plaats en kan naar wens zitten of liggen. Installeer de spa en het genieten kan meteen beginnen!

Lees meer

Kinedo Happy Spa 5

Met vrienden is het zo fijn om de tijd te nemen om te genieten, de aangename momenten te laten voortduren en eindeloos van gedachten te wisselen. Deze spa zal uw nieuwe bondgenoot zijn, waar u altijd op kunt rekenen.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 4

Dit is dé perfecte spa voor een doorsnee gezin! Ook voor kinderen is een jacuzzi rustgevend en ontspannend, wat het slaapcomfort alleen maar verbeterd. Ook kinderen hebben nood aan me-time, vooral in deze speciale tijden, bovendien zijn ze even afgesloten van de online wereld.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 3

Op zoek naar een gepaste compacte jacuzzi voor drie personen om te plaatsen op uw terras of in uw gezellige tuin? Dan is deze Kinedo Happy Spa 3 de juiste keuze.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 2

Dankzij deze perfecte afmetingen kunnen ook mensen met een klein terras of kleine tuin genieten van een eigen jacuzzi. Het is een vlot verplaatsbare metgezel voor zowel zonovergoten namiddagen als koele winteravonden.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x