Kinedo Spa A400

Kinedo spa A400:

Relax/Relax Design/Relax Turbo/Relax Turbo Design

 • Afmetingen: 192 x 192 x 78 cm
 • Aantal personen: 5
 • Aantal ligplaatsen: 1
 • Aantal zitplaatsen: 4 
 • Inhoud: 900 liter
 • Massagepomp: 1 x 1500 W
 • Aantal sproeiers: 24 
 • Kleur binnenschaal: Wit, Alba, Sterling (Relax en Relax Turbo tevens verkrijgbaar in kleur Winter Soltice) 
 • Omkasting: Houtlook, Lichte houtlook met verlichting, donkere houtlook met verlichting, rotan, grijs
 • Garantie op het systeem: 3 jaar
 • Garantie op de kuip: 10 jaar
 • Prijs A400 Relax: € 14 532.10 Inclusief 20% korting, plaatsing en BTW
 • Prijs A400 Relax Design: € 15 302. 63 Inclusief 20% korting, plaatsing en BTW
 • Prijs A400 Relax Turbo: € 15 293.92 Inclusief 20% korting, plaatsing en BTW
 • Prijs A400 Relax Turbo Deign: € 15 543.66 Inclusief 20% korting, plaatsing en BTW 

Kinedo spa A400:

Deze spa van Kinedo is DE bestseller uit het assortiment! Indien u kiest voor een A400 is dit een slimme combinatie van ruimte en functionaliteit. Deze spa heeft de ruimte voor de kinderen om te spelen, dit terwijl de ouders gewoon kunnen genieten. Dit is de spa voor het hele gezin. 
Maak uw keuze en personaliseer hem door zowel de grootte als de kleur van de kuip of de omkasting en de opties zelf te kiezen. Op deze manier heeft u niet alleen de juiste keuze gemaakt, maar ook uw keuze. Uw keuze door de spa volledig naar uw wensen en behoeften samen te stellen. 
Uiteraard staan onze wellnessspecialisten voor u klaar om u verder te helpen om de juiste keuze te maken. 
Graag een afspraak in onze showroom in Geel?

Sproeiers Kinedo spa A400:

Afhankelijk van het gekozen model kan u kiezen uit het aantal sproeiers: van 33 tot 57 sproeiers.

Kinedo A400

Massagestanden Kinedo spa A400:

 • Liggend relaxen: Brede sproeiers zorgen voor uw rug, terwijl andere sproeiers zich op uw benen, uw bilspieren en de onderkant van uw voeten richten.
 • Zacht:Ga wat rechter zitten en geniet van een zachte en aangename rug- en beenmassage. 
 • Opwekkend: U zult zich onmiddellijk verkwikt voelen met deze massage die ideaal gericht is op uw rug, uw lendenwervels en uw benen. 
 • Ontspanning: Neem even de tijd en laat alle spanning van het dagelijks leven van u af glijden met een energieke rug- en beenmassage.
 • Dynamisch: Heeft u misschien last van lage rugpijn? Dan gaat u deze massage op prijs stellen, deze is speciaal ontwikkeld om uw lendenwervels te ontspannen.
 
Kinedo A400

Kleuren kuip Kinedo A400:

Alba

Binnenschaal Alba

Wit/Blanc

Binnenschaal Wit

Sterling

Binnenschaal Sterling

Winter Soltice

Binnenschaal Winter Soltice

Kleuren omkasting Kinedo A400:Kleuren A400

Een kijkje achter de schermen bij Kinedo:

Kinedo, een merk dat al meer dan 50 jaar garant staat voor dagelijks douchegeluk. Reeds vanaf dag 1 zitten hun douchecabines, douchebakken, wandpanelen, douchewanden, douchekolommen, badwanden en accessoires in ons assortiment. 
Een Europees merk waar we op kunnen bouwen en rekenen, héél tevreden over de samenwerking met dit Europees product. Vandaar dat we ook de jacuzzi's van Kinedo geïntegreerd hebben in ons assortiment.

Testruimte showroom Geel:

Om u 200% zekerheid te geven dat u de juiste keuze gemaakt heeft voor het aanschaffen van een spa van Kinedo geven we u de mogelijkheid om onze spa's eens te komen proberen in de testruimte die we voorzien hebben in onze showroom in Geel. 
U kan ons hiervoor telefonisch bereiken op het nummer 089/70 00 04 of onderstaand contactformulier in te vullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


Kinedo Spa A400

Kinedo Spa A700

De horizon gaat open voor u, verruimt uw gezichtsveld zonder beperkingen en biedt u nieuwe perspectieven. Deze spa is het eerste met het wateroverloopprincipe. Het zal uw woonomgeving verfraaien en voor unieke sensaties zorgen. Bijna onwerkelijk!

Lees meer

Kinedo Spa A600

In XXL-formaat is er in deze spa plaats en comfort voor iedereen. Geniet samen met uw vrienden of uw gezin van een gepersonaliseerde massage in uw spa. Alleen maar mooie momenten in het vooruitzicht!

Lees meer

Kinedo Spa A500

Deze spa is zo ontworpen dat het subtiel aangepast is aan ieders rondingen, en iedereen zal doen openbloeien. De ergonomische knowhow van de Kinedo-experts in dienst van het welzijn. Wat wil u nog meer?

Lees meer

Kinedo Spa A300

Deze spa van Kinedo A300 is een echt juweeltje van vernuft. Het past zich aan de gebruikers aan en biedt verschillende oplossingen volgens ieders wensen. Of u nu met 2 of met 3 bent, u past deze jacuzzi volledig aan naar uw wensen.

Lees meer

Kinedo Spa A200

Zowel binnen als buiten biedt dit uiterst compacte spa twee mooie plaatsen tegenover elkaar aan, om te praten, plannen te maken of elkaar gewoon te bewonderen. Een buitengewoon concept!

Lees meer

Kinedo Magic Spa

Steeds meer Belgen kiezen voor wellness in eigen tuin om te bekomen van de dagelijkse drukte en stress. Geen tuin, maar toch interesse in een jacuzzi voor de nodige ontspanning? Dan is deze Magic Spa perfect wat u zoekt! Dit formaat is uitermate geschikt voor op uw balkon of terras!

Lees meer

Kinedo Happy Spa 6

Het is dan ook niet voor niets dat er in onze spa’s ruimte te over is! Iedereen vindt er een plaats en kan naar wens zitten of liggen. Installeer de spa en het genieten kan meteen beginnen!

Lees meer

Kinedo Happy Spa 5

Met vrienden is het zo fijn om de tijd te nemen om te genieten, de aangename momenten te laten voortduren en eindeloos van gedachten te wisselen. Deze spa zal uw nieuwe bondgenoot zijn, waar u altijd op kunt rekenen.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 4

Dit is dé perfecte spa voor een doorsnee gezin! Ook voor kinderen is een jacuzzi rustgevend en ontspannend, wat het slaapcomfort alleen maar verbeterd. Ook kinderen hebben nood aan me-time, vooral in deze speciale tijden, bovendien zijn ze even afgesloten van de online wereld.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 3

Op zoek naar een gepaste compacte jacuzzi voor drie personen om te plaatsen op uw terras of in uw gezellige tuin? Dan is deze Kinedo Happy Spa 3 de juiste keuze.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 2

Dankzij deze perfecte afmetingen kunnen ook mensen met een klein terras of kleine tuin genieten van een eigen jacuzzi. Het is een vlot verplaatsbare metgezel voor zowel zonovergoten namiddagen als koele winteravonden.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x