Graag een afspraak om uw project te bespreken? Bel of vul het contactformulier in op onze website!

Ontspan en kom tot rustin uw eigen whirlpool.

Krijg zonder uw koffers te pakken een vakantiegevoel in uw eigen tuin en geniet buitenshuis van de verwennerij en de stimulerende kracht van het bruisende water. Een spa voor buiten verenigt verschillende functies die voor een optimale wellnessbeleving zorgen: het warme water streelt zachtjes het gehele lichaam en geeft u een gevoel van gewichtloosheid. De spanning verdwijnt tijdens het baden in de buitenspa en er komt een diepe ontspanning voor in de plaats. De aangename hydromassage ontspant de spieren en neemt spanningen weg, terwijl de vrije blik op de natuur in combinatie met de frisse lucht voor nieuwe energie zorgt. Uw persoonlijke thuisspa is een luxe waarvan u het hele jaar door kunt genieten. En wat voelt er nu meer als vakantie dan u in de winter, terwijl er ijs en sneeuw ligt, in het water van uw stomende buitenspa met een aangename temperatuur laten glijden?

Verbeter uw gezondheid

Vooral een regelmatig gebruik van uw buitenspa zorgt voor een blijvende verbetering van de gezondheid en draagt bij aan een duurzame revitalisering en verbetering van de kwaliteit van leven. In een buitenspa van Villeroy & Boch beschikt u dankzij individueel instelbare JetPaks met richtbare jets altijd over de juiste intensiteit die bij uw persoonlijke behoeften past: van een zacht bubbelbad voor pure wellness tot een krachtige watermassage met een stimulerend en verkwikkend effect. Vertoeven in de spa is altijd ontspannend en ook dat is goed voor uw gezondheid: geniet van het drijvende effect van het opborrelende water en het gevoel van gewichtloosheid tijdens het baden in de spa. Laat de spanning van de dag en eventuele stress-gerelateerde hoofdpijn achter u en val erna heel gemakkelijk in een diepe, gezonde slaap, die zo belangrijk is voor een optimale regeneratie van lichaam en geest. Zo staat u de volgende dag weer vol energie op.

Welke outdoor-whirlpool past bij u?

De outdoor whirlpools van Villeroy & Boch staan voor comfort, design en innovatie. Het zijn spabaden die in alle opzichten aanspreken. Want al in de instapklasse hebben ze standaard eigenschappen en extraatjes die normaal gesproken slechts voorbehouden zijn aan het topsegment.

Villeroy & Boch X-series

Waarin de X-series verschillen van de andere? Ze hebben de beproefde traditionele technologie nog verder ontwikkeld. Zo hebben ze alles in huis wat de spabaden van Villeroy & Boch op andere whirlpools voor hebben. Met hun grote aantal verschillende jets bieden de X-series optimale voorwaarden voor een afwisselende hydrotherapie. In elk opzicht garanderen ze het maximum aan betaalbare prestaties: van design tot en met afwerking, van bedieningsgemak tot en met energie-efficiëntie. Precies wat ‘starters’ zoeken die wellness net voor zichzelf hebben ontdekt. Of meer ervaren wellnessliefhebbers die zeer veel kwaliteit voor hun geld verwachten. En individualisten, die per definitie oog hebben voor het exclusieve.
villeroy & boch X series whirlpool
villeroy & boch comfort line whirlpool

Villeroy & Boch Comfort Line

Een spa die alles te bieden heeft – de buitenspa’s van de Comfort Line combineren innovatieve, hoogwaardige technologieën, een uitstekend design en een bijzondere kwaliteit tot een unieke, complete ervaring. U kunt uw spa binnen of buiten plaatsen. Dankzij de robuuste constructie kan er geen vocht binnendringen en is de spa extreem duurzaam. Al de modellen beschikken over de moderne JetPak-technologie en voldoen aan dezelfde hoge standaarden als onze premium spa’s. Stel zelf een spa samen die perfect bij uw behoeften en budget past. Doe iets goeds voor uzelf: laat u volledig onderdompelen in het warme spawater en laat u verwennen door miljoenen kleine belletjes. Geniet van de weldadige werking op uw gezondheid en uw algemene gevoel van welzijn. De effecten zijn zeer divers en houden lang aan, dit is onder meer te danken aan de in werking en kracht variërende massagejets voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Villeroy & Boch Premium Line

Individueel kleurenontwerp, diverse modellen en een optimale ergonomie: de Premium Line van onze buitenspa's past zich volledig aan uw smaak en behoeften aan. U kunt kleuraccenten zetten en tussen een groot aantal kleuren voor de binnen- en buitenkant en verschillende JetPaks kiezen. Bij een premium spa hoort ook een hoogwaardige uitrusting – daarom beschikken onze buitenspa's over een hoogwaardig jetdesign van roestvrij staal, binnen- en buitenverlichting, een verlichte waterval en talloze jets aan de binnenkant voor voeten, benen en heupen.
villeroy & boch premium line whirlpool
villeroy & boch design line whirlpool

Villeroy & Boch Design Line

Met het gereduceerde ontwerp zijn de Just Silence en de Just Silence Compact  spa een hommage aan de actuele architectonische stijl en passen ze op harmonieuze wijze in modern ingerichte leefruimten. De sobere vorm en strakke lijnvoering maken ze tot een designhoogstandje zonder onnodige franje op elk terras.
Dankzij de unieke minimalistische vormgeving en het rechtlijnige design ontstaat er een nieuw zit- en ligconcept dat meer plaats voor comfort biedt en een ontspannen communicatie met uw vrienden mogelijk maakt. Met maximaal 5 personen bij de Just Silence spa en 3 personen bij de Just Silence Compact spa kunt u met een aangename beenruimte tegenover elkaar zitten.
De beide Design Line modellen met JetPaksTM beschikken over een zeer fraaie en hoogwaardige uitrusting: een verlicht touchscreen- bedieningspaneel voor eenvoudige bediening, een geïntegreerde  muziekinstallatie met Bluetooth-verbinding voor perfect muziekgenot en een rondlopende lichtrail zorgt samen met de verlichte waterval voor een sfeervolle verlichting.

Ultieme luxe binnen uw eigen woning.

Relax in uw eigen whirlpool.

Hoe fijn zou het zijn als u 365 dagen per jaar van het comfort van een whirlpool zou kunnen genieten? De whirlpool is de afgelopen tien jaar om verschillende redenen nóg populairder geworden. Zo zou het stress verminderen, spier- en gewrichtspijn verminderen en bloedcirculatie verbeteren. En dat allemaal in uw eigen woning!

1. Betere nachtrust

Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust. Helemaal in een tijd waarin we steeds meer en sneller moeten werken. Wist u dat een kort bezoek aan uw eigen whirlpool uw nachtrust aanzienlijk kan verbeteren? Als u circa 1,5 uur voordat u naar bed gaat in de whirlpool stapt, kunt u uw nachtrust verbeteren. Dit zorgt ervoor dat we beter uitgerust zijn en daardoor meer energie overhouden.

2. Verbeterde bloedcirculatie

Met een gemiddelde temperatuur van 37 graden Celsius is een whirlpool aanzienlijk warmer dan een duik in een zwembad. Doordat het water dusdanig warm is, neemt uw lichaamstemperatuur toe. Dit kan de bloedvaten verwijden waardoor uw bloed beter circuleert. En dat is goed voor het lichaam!

3. Minder spier- en gewrichtspijn

In iedere moderne whirlpool is een zogeheten waterjet te vinden. De waterjet is in staat om uw spieren op een prettige manier te masseren. Hierdoor komen uw spieren sneller los wat een positief effect heeft op ons vermogen om spier- en gewrichtspijn te verminderen. Tevens ontspannen onze spieren wanneer we ‘gewichtsloos’ in een whirlpool liggen. Dit brengt uw spieren tot rust en versnelt het herstelproces.

4. Geniet iedere dag van uw wellness

Een bezoek aan een drukke spa is niet nodig wanneer u binnen enkele meters uw eigen whirlpool kunt bereiken. Heeft u een drukke of stressvolle dag gehad? Profiteer van het feit dat u een whirlpool heeft en ontspan. Elke dag van het jaar kunt u tot rust komen in uw comfortabele whirlpool.