Kinedo Happy Spa 2

Kinedo Happy Spa 2:

 • Afmetingen: 200 x 117 x 78 cm
 • Aantal personen: 2
 • Aantal ligplaatsen: 2Aantal zitplaatsen: 0 
 • Inhoud:: 450 liter
 • Massagepomp: 1 x 1500 W
 • Aantal sproeiers: 19
 • Kleur binnenschaal: Wit
 • Omkasting: Rotan, houtloook, lichte houtlook met verlichting, donkere houtlook met verlichting
 • Garantie op het systeem: 2 jaar
 • Garantie op de kuip: 10 jaar

Kuip Kinedo Happy Spa 2:

Deze Happy Spa van Kinedo is zeer ruim voor twee personen en kan zowel binnen- als buitenshuis geplaatst worden. Met de twee ligplaatsen die tegenover elkaar geplaatst zijn is het heerlijk en gezellig keuvelen en genieten. 
Neem de tijd én geniet van elkaar, zonder gedoe en zonder stress..


Graag een afspraak in onze showroom in Geel?

Happy Spa 2

Massageposities Kinedo Happy Spa 2:

 • Liggend relaxen: Brede sproeiers zorgen voor uw rug, terwijl andere sproeiers zich op uw benen, uw bilspieren en de onderkant van uw voeten richten. Onvervalst genot!
 •  Omhullend: Ervaar het gevoel van een zachte massage. Van de nek tot aan de uiteinden van uw voeten. Ongelooflijk!
  Happy Spa 2
Graag een afspraak in onze showroom in Geel?

Omkasting Kinedo Happy Spa 2:Happy Spa 2

Samenwerking Kinedo: 

Daar we veel belang hechten aan een goede samenwerking tussen onze klanten en leveranciers willen we jullie even meegeven hoe de samenwerking met Kinedo tot stand is gekomen in onderstaande blog. 

Veel leesplezier! 

Blog: Whirlpools van Kinedo

Video productie Kinedo Frankrijk:


Testruimte Showroom Geel:

Ook onze showroom in Geel is voorzien van een private testruimte waar u rustig kan ontspannen en genieten terwijl u gebruik maakt van onze spa's. Op deze manier kan u zelf testen welke spa het best bij uw wensen en behoeften past. 
U kan hiervoor telefonisch een afspraak maken op volgend telefoonnummer: 089/70 00 04 of via onderstaand contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 


Kinedo Happy Spa 2

Kinedo Spa A700

De horizon gaat open voor u, verruimt uw gezichtsveld zonder beperkingen en biedt u nieuwe perspectieven. Deze spa is het eerste met het wateroverloopprincipe. Het zal uw woonomgeving verfraaien en voor unieke sensaties zorgen. Bijna onwerkelijk!

Lees meer

Kinedo Spa A600

In XXL-formaat is er in deze spa plaats en comfort voor iedereen. Geniet samen met uw vrienden of uw gezin van een gepersonaliseerde massage in uw spa. Alleen maar mooie momenten in het vooruitzicht!

Lees meer

Kinedo Spa A500

Deze spa is zo ontworpen dat het subtiel aangepast is aan ieders rondingen, en iedereen zal doen openbloeien. De ergonomische knowhow van de Kinedo-experts in dienst van het welzijn. Wat wil u nog meer?

Lees meer

Kinedo Spa A400

Deze spa is een bestseller van Kinedo en combineert op een slimme manier ruimte voor iedereen met volledige functionaliteit. Kinderen hebben ruimte om te spelen, terwijl de ouders genieten. Gewoonweg perfect!

Lees meer

Kinedo Spa A300

Deze spa van Kinedo A300 is een echt juweeltje van vernuft. Het past zich aan de gebruikers aan en biedt verschillende oplossingen volgens ieders wensen. Of u nu met 2 of met 3 bent, u past deze jacuzzi volledig aan naar uw wensen.

Lees meer

Kinedo Spa A200

Zowel binnen als buiten biedt dit uiterst compacte spa twee mooie plaatsen tegenover elkaar aan, om te praten, plannen te maken of elkaar gewoon te bewonderen. Een buitengewoon concept!

Lees meer

Kinedo Magic Spa

Steeds meer Belgen kiezen voor wellness in eigen tuin om te bekomen van de dagelijkse drukte en stress. Geen tuin, maar toch interesse in een jacuzzi voor de nodige ontspanning? Dan is deze Magic Spa perfect wat u zoekt! Dit formaat is uitermate geschikt voor op uw balkon of terras!

Lees meer

Kinedo Happy Spa 6

Het is dan ook niet voor niets dat er in onze spa’s ruimte te over is! Iedereen vindt er een plaats en kan naar wens zitten of liggen. Installeer de spa en het genieten kan meteen beginnen!

Lees meer

Kinedo Happy Spa 5

Met vrienden is het zo fijn om de tijd te nemen om te genieten, de aangename momenten te laten voortduren en eindeloos van gedachten te wisselen. Deze spa zal uw nieuwe bondgenoot zijn, waar u altijd op kunt rekenen.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 4

Dit is dé perfecte spa voor een doorsnee gezin! Ook voor kinderen is een jacuzzi rustgevend en ontspannend, wat het slaapcomfort alleen maar verbeterd. Ook kinderen hebben nood aan me-time, vooral in deze speciale tijden, bovendien zijn ze even afgesloten van de online wereld.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 3

Op zoek naar een gepaste compacte jacuzzi voor drie personen om te plaatsen op uw terras of in uw gezellige tuin? Dan is deze Kinedo Happy Spa 3 de juiste keuze.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x