Kinedo Happy Spa 3

Kinedo Happy Spa 3:

 • Afmetingen: 160 x 230 x 78 cm
 • Aantal personen: 3
 • Aantal ligplaatsen: 2 
 • Aantal zitplaatsen: 2
 • Inhoud: 750 liter
 • Massagepomp: 1 x 1500 W
 • Aantal sproeiers: 26 sproeiers
 • Kleur binnenschaal: Wit
 • Omkasting: Rotan, houtlook, lichte houtlook met verlichting, donkere houtlook met verlichting.
 • Garantie op het systeem: 2 jaar
 • Garantie op de kuip: 10 jaar

Kinedo Happy Spa 3:

Heeft u niet genoeg plaats om een spa bij u thuis te hebben? Dan dacht dat je het verkeerd had!
Geniet van dit gedetailleerde compacte model van Kinedo van zachte avonden in het stadslicht! 
Koop geen jacuzzi van vier of vijf personen als u uiteindelijk toch niet meer ontmoet dan drie personen zullen genieten van een spa bij uw thuis. Dit is niet alleen zonde van de energiekosten, neemt ook de gezelligheid als u kiest voor een veel te grote jacuzzi.
Graag een afspraak in onze showroom in Geel?

Kuip Kinedo Happy Spa 3:

De kuip van de Kinedo Happy Spa is altijd wit. Deze spa is voorzien van drie zitplaatsen, inclusief twee ligplaatsen.
In deze Happy Spa 3 kunt u tevens 20 sproeiers sproeiers gebruiken, deze sproeiers geven u de perfecte massage om uw en uw partner volledig tot roest te brengen. 
Dit daar kunnen deze jets zich richten op de gegarandeerde zones van uw lichaam. U kunt kiezen uit een zachte tot een intense massage, uw stemming wordt al uw wensen vervuld. 

Gelukkig kuuroord 3

Graag een afspraak in onze showroom in Geel?

Massageposities Kinedo Happy Spa 3:

 • Liggend relaxen: Brede sproeiers zorgen voor uw tapijt, terwijl andere sproeiers zich op uw benen, uw bilspieren en de onderkant van uw voeten gericht. 
 • Zacht: Ga wat rechter zitten en genieten van een zachte en comfortabele rug- en beenmassage.
 • Omhuld: Ervaar het gevoel van een zachte massage. Van de nek tot aan het uiteinde van uw voeten. 
 • Opwekkend: U zult zich onmiddellijk voelen met deze massage die ideaal gericht is op uw rug, uw leningswervels te ontspannen. 

Gelukkig kuuroord 3

Omkasting Happy Spa 3:Gelukkig kuuroord 3

Een kijkje achter de schermen bij Kinedo in Frankrijk:

Om u van alles op de hoogte te brengen/houden nemen we u ook graag mee om eens mee te nemen achter de schermen van Kinedo in Frankrijk. Op deze video kun je zelf zien hoeveel passie en precisie collega's van Kinedo werken aan hun producten. 
U zult zien dat zij heel veel belang heeft aan de tevredenheid van klanten en ze er alles aan doen om de perfecte spa te doen bij u om te leveren.

Blog: Whirlpools van Kinedo

Onze blog al gelezen over hoe onze samenwerking met Kinedo tot stand kwam en hoe het komt dat we ook voor hun gekozen hebben als leverancier van jacuzzi's? 
Zeker eens doen!
Blog: Whirlpools van Kinedo

Testruimte in onze showroom in Geel:

Om u absoluut te overtuigend dat u met een jacuzzi van ons een bepaalde goede beslissing heeft genomen, hebben we in onze showroom in Geel een testruimte voorzien waar u in alle privacy onze spa's en hun snufjes eens kunt proberen. 
Op deze manier koopt u geen kat in een zak en wordt u ook bijgestaan door onze wellness-specialisten die u een antwoord zullen geven op al uw vragen. 
U kunt eerder een afspraak maken op ons algemeen nummer 089/70 00 04 of u kunt eerder een contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


Kinedo Happy Spa 3

Kinedo Spa A700

De horizon gaat open voor u, verruimt uw gezichtsveld zonder beperkingen en biedt u nieuwe perspectieven. Deze spa is het eerste met het wateroverloopprincipe. Het zal uw woonomgeving verfraaien en voor unieke sensaties zorgen. Bijna onwerkelijk!

Lees meer

Kinedo Spa A600

In XXL-formaat is er in deze spa plaats en comfort voor iedereen. Geniet samen met uw vrienden of uw gezin van een gepersonaliseerde massage in uw spa. Alleen maar mooie momenten in het vooruitzicht!

Lees meer

Kinedo Spa A500

Deze spa is zo ontworpen dat het subtiel aangepast is aan ieders rondingen, en iedereen zal doen openbloeien. De ergonomische knowhow van de Kinedo-experts in dienst van het welzijn. Wat wil u nog meer?

Lees meer

Kinedo Spa A400

Deze spa is een bestseller van Kinedo en combineert op een slimme manier ruimte voor iedereen met volledige functionaliteit. Kinderen hebben ruimte om te spelen, terwijl de ouders genieten. Gewoonweg perfect!

Lees meer

Kinedo Spa A300

Deze spa van Kinedo A300 is een echt juweeltje van vernuft. Het past zich aan de gebruikers aan en biedt verschillende oplossingen volgens ieders wensen. Of u nu met 2 of met 3 bent, u past deze jacuzzi volledig aan naar uw wensen.

Lees meer

Kinedo Spa A200

Zowel binnen als buiten biedt dit uiterst compacte spa twee mooie plaatsen tegenover elkaar aan, om te praten, plannen te maken of elkaar gewoon te bewonderen. Een buitengewoon concept!

Lees meer

Kinedo Magic Spa

Steeds meer Belgen kiezen voor wellness in eigen tuin om te bekomen van de dagelijkse drukte en stress. Geen tuin, maar toch interesse in een jacuzzi voor de nodige ontspanning? Dan is deze Magic Spa perfect wat u zoekt! Dit formaat is uitermate geschikt voor op uw balkon of terras!

Lees meer

Kinedo Happy Spa 6

Het is dan ook niet voor niets dat er in onze spa’s ruimte te over is! Iedereen vindt er een plaats en kan naar wens zitten of liggen. Installeer de spa en het genieten kan meteen beginnen!

Lees meer

Kinedo Happy Spa 5

Met vrienden is het zo fijn om de tijd te nemen om te genieten, de aangename momenten te laten voortduren en eindeloos van gedachten te wisselen. Deze spa zal uw nieuwe bondgenoot zijn, waar u altijd op kunt rekenen.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 4

Dit is dé perfecte spa voor een doorsnee gezin! Ook voor kinderen is een jacuzzi rustgevend en ontspannend, wat het slaapcomfort alleen maar verbeterd. Ook kinderen hebben nood aan me-time, vooral in deze speciale tijden, bovendien zijn ze even afgesloten van de online wereld.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 2

Dankzij deze perfecte afmetingen kunnen ook mensen met een klein terras of kleine tuin genieten van een eigen jacuzzi. Het is een vlot verplaatsbare metgezel voor zowel zonovergoten namiddagen als koele winteravonden.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x