Kinedo Happy Spa 3

Kinedo Happy Spa 3:

 • Afmetingen: 160 x 230 x 78 cm
 • Aantal personen: 3
 • Aantal ligplaatsen: 2 
 • Aantal zitplaatsen: 2
 • Inhoud: 750 liter
 • Massagepomp: 1 x 1500 W
 • Aantal sproeiers: 26 sproeiers
 • Kleur binnenschaal: Wit
 • Omkasting: Rotan, houtlook, lichte houtlook met verlichting, donkere houtlook met verlichting.
 • Garantie op het systeem: 2 jaar
 • Garantie op de kuip: 10 jaar

Kinedo Happy Spa 3:

Heeft u niet genoeg plaats om een spa bij u thuis te hebben? Dan dacht dat je het verkeerd had!
Geniet van dit gedetailleerde compacte model van Kinedo van zachte avonden in het stadslicht! 
Koop geen jacuzzi van vier of vijf personen als u uiteindelijk toch niet meer ontmoet dan drie personen zullen genieten van een spa bij uw thuis. Dit is niet alleen zonde van de energiekosten, neemt ook de gezelligheid als u kiest voor een veel te grote jacuzzi.
Graag een afspraak in onze showroom in Geel?

Kuip Kinedo Happy Spa 3:

De kuip van de Kinedo Happy Spa is altijd wit. Deze spa is voorzien van drie zitplaatsen, inclusief twee ligplaatsen.
In deze Happy Spa 3 kunt u tevens 20 sproeiers sproeiers gebruiken, deze sproeiers geven u de perfecte massage om uw en uw partner volledig tot roest te brengen. 
Dit daar kunnen deze jets zich richten op de gegarandeerde zones van uw lichaam. U kunt kiezen uit een zachte tot een intense massage, uw stemming wordt al uw wensen vervuld. 

Gelukkig kuuroord 3

Graag een afspraak in onze showroom in Geel?

Massageposities Kinedo Happy Spa 3:

 • Liggend relaxen: Brede sproeiers zorgen voor uw tapijt, terwijl andere sproeiers zich op uw benen, uw bilspieren en de onderkant van uw voeten gericht. 
 • Zacht: Ga wat rechter zitten en genieten van een zachte en comfortabele rug- en beenmassage.
 • Omhuld: Ervaar het gevoel van een zachte massage. Van de nek tot aan het uiteinde van uw voeten. 
 • Opwekkend: U zult zich onmiddellijk voelen met deze massage die ideaal gericht is op uw rug, uw leningswervels te ontspannen. 

Gelukkig kuuroord 3

Omkasting Happy Spa 3:Gelukkig kuuroord 3

Een kijkje achter de schermen bij Kinedo in Frankrijk:

Om u van alles op de hoogte te brengen/houden nemen we u ook graag mee om eens mee te nemen achter de schermen van Kinedo in Frankrijk. Op deze video kun je zelf zien hoeveel passie en precisie collega's van Kinedo werken aan hun producten. 
U zult zien dat zij heel veel belang heeft aan de tevredenheid van klanten en ze er alles aan doen om de perfecte spa te doen bij u om te leveren.

Blog: Whirlpools van Kinedo

Onze blog al gelezen over hoe onze samenwerking met Kinedo tot stand kwam en hoe het komt dat we ook voor hun gekozen hebben als leverancier van jacuzzi's? 
Zeker eens doen!
Blog: Whirlpools van Kinedo

Testruimte in onze showroom in Geel:

Om u absoluut te overtuigend dat u met een jacuzzi van ons een bepaalde goede beslissing heeft genomen, hebben we in onze showroom in Geel een testruimte voorzien waar u in alle privacy onze spa's en hun snufjes eens kunt proberen. 
Op deze manier koopt u geen kat in een zak en wordt u ook bijgestaan door onze wellness-specialisten die u een antwoord zullen geven op al uw vragen. 
U kunt eerder een afspraak maken op ons algemeen nummer 089/70 00 04 of u kunt eerder een contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


Kinedo Spa A700

De horizon gaat open voor u, verruimt uw gezichtsveld zonder beperkingen en biedt u nieuwe perspectieven. Deze spa is het eerste met het wateroverloopprincipe. Het zal uw woonomgeving verfraaien en voor unieke sensaties zorgen. Bijna onwerkelijk!

Kinedo Spa A600

In XXL-formaat is er in deze spa plaats en comfort voor iedereen. Geniet samen met uw vrienden of uw gezin van een gepersonaliseerde massage in uw spa. Alleen maar mooie momenten in het vooruitzicht!

Kinedo Spa A500

Deze spa is zo ontworpen dat het subtiel aangepast is aan ieders rondingen, en iedereen zal doen openbloeien. De ergonomische knowhow van de Kinedo-experts in dienst van het welzijn. Wat wil u nog meer?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x