Kinedo Happy Spa 4

Kinedo Happy Spa 4: 
 • Afmetingen: 192 x 192 x 78 cm
 • Aantal personen: 5
 • Aantal ligplaatsen: 1
 • Aantal zitplaatsen: 4 
 • Inhoud: 900 liter
 • Massagepomp: 1 x 1500 W
 • Aantal sproeiers: 23 
 • Kleur binnenschaal: Wit
 • Omkasting: Rotan, houtlook, lichte houtlook met verlichting, donkere houtlook met verlichting. 
 • Garantie op het systeem: 2 jaar
 • Garantie op de kuip: 10 jaar

Kinedo Happy Spa 4: 

De Happy Spa 4 van Kinedo is een vierkante spa voor vijf personen. Deze jacuzzi is voorzien van vier zitposities en één ligpositie. 
Elke plaats in deze spa heeft een specifieke massage om aan ieders wensen en behoeften te voldoen. 
Deze jacuzzi is verkrijgbaar in vier verschillende omkastingen: rotan, houtlook, lichte houtlook met verlichting en donkere houtlook met verlichting. De kuip van deze Happy Spa 4 is altijd wit. 
De spa is voorzien van 23 sproeiers, die u voorzien van de nodige massage.
Prijs/kwaliteit is deze spa één van de toppers in het assortiment van Kinedo.  

Kuip Kinedo Happy Spa 4:

De kuip van de Kinedo Happy Spa 4is altijd wit en voorzien van 23 sproeiers die u op vijf verschillende posities voorzien van de nodige massages. 
Een top product dat bovendien verkrijgbaar is in vier uitvoeringen: rotan, houtlook, lichte houtlook met verlichting, donkere houtlook met verlichting.

Happy Spa 4

Massageposities Kinedo Happy Spa 4:

 • Liggend relaxen: Brede sproeiers zorgen voor uw rug, terwijl andere sproeiers zich op uw benen en uw bilspieren en de onderkant van uw voeten richten. Onvervalst genot!
 • Zacht: Ga wat rechter zitten en genieten van een zachte en aangename rug- en beenmassage. Een echte cocon. 
 • Opwekkend: U zult zich onmiddellijk verkwikt voelen met deze massage die ideaal gericht is op uw rug, uw lendenwervels en uw benen. 
 • Dynamisch: Hebt u last van lage rugpijn? Dan gaat u deze massage wel op prijs stellen. Hij is speciaal ontwikkeld om uw lendenwervels te ontspannen en is werkelijk onmisbaar! 
 • Ontspanning: Neem even de tijd en laat alle spanning van het dagelijks leven van uw af glijden met een energieke rug- en beenmassage.

Happy Spa 4

Omkasting Kinedo Happy Spa 4:Kinedo Happy Spa 4

Een kijkje achter de schermen bij Kinedo in Frankrijk:

Graag willen we u nog onderstaande video meegeven. Op deze video kan u zelf zien hoe onze collega's in Frankrijk het beste van zichzelf geven én er heel veel belang aan hechten om voor u een kwalitatieve spa af te leveren. 

Meer informatie over de tot stand komen van onze samenwerking kan u terugvinden in onze blog: 

Blog: Whirlpools van Kinedo

Testruimte in onze showroom in Geel:

Om u nog beter te helpen om de juiste keuze te maken bij het kiezen van uw jacuzzi, hebben we in onze showroom in Geel een aparte testruimte voorzien waar u in alle privacy onze jacuzzi's kan uitproberen. 
Op deze manier kan u zelf de kwaliteit van onze jacuzzi's ondervinden en zelf oordelen of onze spa's voldoen aan uw wensen en behoeften. 
Ook kan u rekenen tijdens dit plaatsbezoek, op de kennis van onze wellnessspecialisten die u met een glimlach zullen antwoorden op al uw vragen. 
Graag een afspraak om uw droom te verwezenlijken? 
Bel 089/70 00 04 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 
Contactformulier


Kinedo Spa A700

De horizon gaat open voor u, verruimt uw gezichtsveld zonder beperkingen en biedt u nieuwe perspectieven. Deze spa is het eerste met het wateroverloopprincipe. Het zal uw woonomgeving verfraaien en voor unieke sensaties zorgen. Bijna onwerkelijk!

Kinedo Spa A600

In XXL-formaat is er in deze spa plaats en comfort voor iedereen. Geniet samen met uw vrienden of uw gezin van een gepersonaliseerde massage in uw spa. Alleen maar mooie momenten in het vooruitzicht!

Kinedo Spa A500

Deze spa is zo ontworpen dat het subtiel aangepast is aan ieders rondingen, en iedereen zal doen openbloeien. De ergonomische knowhow van de Kinedo-experts in dienst van het welzijn. Wat wil u nog meer?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x