Kinedo Happy Spa 4

Kinedo Happy Spa 4: 
 • Afmetingen: 192 x 192 x 78 cm
 • Aantal personen: 5
 • Aantal ligplaatsen: 1
 • Aantal zitplaatsen: 4 
 • Inhoud: 900 liter
 • Massagepomp: 1 x 1500 W
 • Aantal sproeiers: 23 
 • Kleur binnenschaal: Wit
 • Omkasting: Rotan, houtlook, lichte houtlook met verlichting, donkere houtlook met verlichting. 
 • Garantie op het systeem: 2 jaar
 • Garantie op de kuip: 10 jaar

Kinedo Happy Spa 4: 

De Happy Spa 4 van Kinedo is een vierkante spa voor vijf personen. Deze jacuzzi is voorzien van vier zitposities en één ligpositie. 
Elke plaats in deze spa heeft een specifieke massage om aan ieders wensen en behoeften te voldoen. 
Deze jacuzzi is verkrijgbaar in vier verschillende omkastingen: rotan, houtlook, lichte houtlook met verlichting en donkere houtlook met verlichting. De kuip van deze Happy Spa 4 is altijd wit. 
De spa is voorzien van 23 sproeiers, die u voorzien van de nodige massage.
Prijs/kwaliteit is deze spa één van de toppers in het assortiment van Kinedo.  

Kuip Kinedo Happy Spa 4:

De kuip van de Kinedo Happy Spa 4is altijd wit en voorzien van 23 sproeiers die u op vijf verschillende posities voorzien van de nodige massages. 
Een top product dat bovendien verkrijgbaar is in vier uitvoeringen: rotan, houtlook, lichte houtlook met verlichting, donkere houtlook met verlichting.

Happy Spa 4

Massageposities Kinedo Happy Spa 4:

 • Liggend relaxen: Brede sproeiers zorgen voor uw rug, terwijl andere sproeiers zich op uw benen en uw bilspieren en de onderkant van uw voeten richten. Onvervalst genot!
 • Zacht: Ga wat rechter zitten en genieten van een zachte en aangename rug- en beenmassage. Een echte cocon. 
 • Opwekkend: U zult zich onmiddellijk verkwikt voelen met deze massage die ideaal gericht is op uw rug, uw lendenwervels en uw benen. 
 • Dynamisch: Hebt u last van lage rugpijn? Dan gaat u deze massage wel op prijs stellen. Hij is speciaal ontwikkeld om uw lendenwervels te ontspannen en is werkelijk onmisbaar! 
 • Ontspanning: Neem even de tijd en laat alle spanning van het dagelijks leven van uw af glijden met een energieke rug- en beenmassage.

Happy Spa 4

Omkasting Kinedo Happy Spa 4:Kinedo Happy Spa 4

Een kijkje achter de schermen bij Kinedo in Frankrijk:

Graag willen we u nog onderstaande video meegeven. Op deze video kan u zelf zien hoe onze collega's in Frankrijk het beste van zichzelf geven én er heel veel belang aan hechten om voor u een kwalitatieve spa af te leveren. 

Meer informatie over de tot stand komen van onze samenwerking kan u terugvinden in onze blog: 

Blog: Whirlpools van Kinedo

Testruimte in onze showroom in Geel:

Om u nog beter te helpen om de juiste keuze te maken bij het kiezen van uw jacuzzi, hebben we in onze showroom in Geel een aparte testruimte voorzien waar u in alle privacy onze jacuzzi's kan uitproberen. 
Op deze manier kan u zelf de kwaliteit van onze jacuzzi's ondervinden en zelf oordelen of onze spa's voldoen aan uw wensen en behoeften. 
Ook kan u rekenen tijdens dit plaatsbezoek, op de kennis van onze wellnessspecialisten die u met een glimlach zullen antwoorden op al uw vragen. 
Graag een afspraak om uw droom te verwezenlijken? 
Bel 089/70 00 04 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 
Contactformulier


Kinedo Happy Spa 4

Kinedo Spa A700

De horizon gaat open voor u, verruimt uw gezichtsveld zonder beperkingen en biedt u nieuwe perspectieven. Deze spa is het eerste met het wateroverloopprincipe. Het zal uw woonomgeving verfraaien en voor unieke sensaties zorgen. Bijna onwerkelijk!

Lees meer

Kinedo Spa A600

In XXL-formaat is er in deze spa plaats en comfort voor iedereen. Geniet samen met uw vrienden of uw gezin van een gepersonaliseerde massage in uw spa. Alleen maar mooie momenten in het vooruitzicht!

Lees meer

Kinedo Spa A500

Deze spa is zo ontworpen dat het subtiel aangepast is aan ieders rondingen, en iedereen zal doen openbloeien. De ergonomische knowhow van de Kinedo-experts in dienst van het welzijn. Wat wil u nog meer?

Lees meer

Kinedo Spa A400

Deze spa is een bestseller van Kinedo en combineert op een slimme manier ruimte voor iedereen met volledige functionaliteit. Kinderen hebben ruimte om te spelen, terwijl de ouders genieten. Gewoonweg perfect!

Lees meer

Kinedo Spa A300

Deze spa van Kinedo A300 is een echt juweeltje van vernuft. Het past zich aan de gebruikers aan en biedt verschillende oplossingen volgens ieders wensen. Of u nu met 2 of met 3 bent, u past deze jacuzzi volledig aan naar uw wensen.

Lees meer

Kinedo Spa A200

Zowel binnen als buiten biedt dit uiterst compacte spa twee mooie plaatsen tegenover elkaar aan, om te praten, plannen te maken of elkaar gewoon te bewonderen. Een buitengewoon concept!

Lees meer

Kinedo Magic Spa

Steeds meer Belgen kiezen voor wellness in eigen tuin om te bekomen van de dagelijkse drukte en stress. Geen tuin, maar toch interesse in een jacuzzi voor de nodige ontspanning? Dan is deze Magic Spa perfect wat u zoekt! Dit formaat is uitermate geschikt voor op uw balkon of terras!

Lees meer

Kinedo Happy Spa 6

Het is dan ook niet voor niets dat er in onze spa’s ruimte te over is! Iedereen vindt er een plaats en kan naar wens zitten of liggen. Installeer de spa en het genieten kan meteen beginnen!

Lees meer

Kinedo Happy Spa 5

Met vrienden is het zo fijn om de tijd te nemen om te genieten, de aangename momenten te laten voortduren en eindeloos van gedachten te wisselen. Deze spa zal uw nieuwe bondgenoot zijn, waar u altijd op kunt rekenen.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 3

Op zoek naar een gepaste compacte jacuzzi voor drie personen om te plaatsen op uw terras of in uw gezellige tuin? Dan is deze Kinedo Happy Spa 3 de juiste keuze.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 2

Dankzij deze perfecte afmetingen kunnen ook mensen met een klein terras of kleine tuin genieten van een eigen jacuzzi. Het is een vlot verplaatsbare metgezel voor zowel zonovergoten namiddagen als koele winteravonden.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x