Kinedo Happy Spa 5

Kinedo Happy Spa 5:

 • Afmetingen: 215 x 215 x 94 cm
 • Aantal personen: 6
 • Aantal ligplaatsen: 1
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Inhoud: 1200 liter
 • Massagepomp: 1 x 1500 W
 • Aantal sproeiers: 31
 • Kleur binnenschaal: Wit
 • Omkasting: Rotan, houtlook, lichte houtlook met verlichting, donkere houtlook met verlichting. 
 • Garantie op het systeem: 2 jaar
 • Garantie op de kuip: 10 jaar
 • Prijs Happy Spa 5: € 13 295 Inclusief 20% korting, plaatsing en BTW

Kinedo Happy Spa 5:

De Happy Spa's van Kinedo zijn technologische hoogstandjes en passen zich perfect aan aan uw behoeften. 
Deze jacuzzi is goed ruim en heeft een diepte van 94cm, wat hem uitermate geschikt maakt voor personen groter dan 1m90.
De kuip is altijd wit, maar de omkasting is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen: rotan, houtlook, lichte houtlook met verlichting en donkere houtlook met verlichting. 
De spa is voorzien van 31 sproeiers, die u voorzien van de nodige bubbels.
Dit is een spa die qua prijs en kwaliteit tot één van de toppers behoort bij Kinedo. Bovendien is deze jacuzzi voorzien van 6 massageposities waardoor er voor iedereen een massage voorzien is die past bij zijn/haar wensen en behoeften. 

Kuip Kinedo Happy Spa 5: 

De kuip van de Kinedo Happy Spa 5 is altijd wit en voorzien van 31 sproeiers die u op 6 verschillende posities voorzien van de nodige massages.
Happy Spa 5

Happy Spa 5

Massageposities Kinedo Happy Spa 5: 

 • Liggend relaxen: Brede sproeiers zorgen voor uw rug, terwijl andere sproeiers zich op uw benen, uw bilspieren en de onderkant van uw voeten richten. 
 • Dynamisch: Heeft u last van lage rugpijn? Dan zult u deze massage op prijs stellen, deze is speciaal ontwikkeld om uw lendenwervels te ontspannen. 
 • Opwekkend: U zult zich onmiddellijk verkwikt voelen met deze massage die ideaal gericht is op uw rug, uw lendenwervels en uw benen. 
 • Omhullend: Ervaar het gevoel van een zachte massage. Van de nek tot aan de uiteinden van uw voeten. 
 • Zacht: Ga wat rechter zitten en genieten van een zachte en aangename rug- en beenmassage. 
 • Ontspanning: Neem even de tijd en laat alle spanning van het dagelijks leven van uw af glijden met een energieke rug- en beenmassage. 

Happy Spa 5

Omkasting Kinedo Happy Spa 5:Happy Spa 5

Een kijkje achter de schermen bij Kinedo in Frankrijk:

Een korte video over de werking van Kinedo in Frankrijk. We zijn uiteraard zelf ter plaatse geweest en kunnen alleen maar beamen dat ze veel belang hechten aan kwalitatieve materialen en dat niks de deur uitgaat voor het een dubbele controle ondergaan heeft. 

Meer informatie over onze samenwerking kan u terugvinden in onze blog: 

Testruimte in onze showroom in Geel:

Om u te helpen om de juiste keuze te maken bij het kiezen van uw spa, hebben we in onze showroom in Geel een testruimte voorzien waar u onze jacuzzi's kan uitproberen. Op deze manier weet u wat u koopt en bent u ook zeker van de kwaliteit van onze spa's. 
U kan op deze manier zelf ondervinden of onze jacuzzi's voldoen aan uw wensen en behoeften. Bovendien staat een team van wellnessspecialisten klaar om u met raad en daad bij te staan om de juiste keuze te maken. 
Graag een afspraak om uw droom te verwezenlijken? 
Bel 089/70 00 04 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!


Kinedo Happy Spa 5

Kinedo Spa A700

De horizon gaat open voor u, verruimt uw gezichtsveld zonder beperkingen en biedt u nieuwe perspectieven. Deze spa is het eerste met het wateroverloopprincipe. Het zal uw woonomgeving verfraaien en voor unieke sensaties zorgen. Bijna onwerkelijk!

Lees meer

Kinedo Spa A600

In XXL-formaat is er in deze spa plaats en comfort voor iedereen. Geniet samen met uw vrienden of uw gezin van een gepersonaliseerde massage in uw spa. Alleen maar mooie momenten in het vooruitzicht!

Lees meer

Kinedo Spa A500

Deze spa is zo ontworpen dat het subtiel aangepast is aan ieders rondingen, en iedereen zal doen openbloeien. De ergonomische knowhow van de Kinedo-experts in dienst van het welzijn. Wat wil u nog meer?

Lees meer

Kinedo Spa A400

Deze spa is een bestseller van Kinedo en combineert op een slimme manier ruimte voor iedereen met volledige functionaliteit. Kinderen hebben ruimte om te spelen, terwijl de ouders genieten. Gewoonweg perfect!

Lees meer

Kinedo Spa A300

Deze spa van Kinedo A300 is een echt juweeltje van vernuft. Het past zich aan de gebruikers aan en biedt verschillende oplossingen volgens ieders wensen. Of u nu met 2 of met 3 bent, u past deze jacuzzi volledig aan naar uw wensen.

Lees meer

Kinedo Spa A200

Zowel binnen als buiten biedt dit uiterst compacte spa twee mooie plaatsen tegenover elkaar aan, om te praten, plannen te maken of elkaar gewoon te bewonderen. Een buitengewoon concept!

Lees meer

Kinedo Magic Spa

Steeds meer Belgen kiezen voor wellness in eigen tuin om te bekomen van de dagelijkse drukte en stress. Geen tuin, maar toch interesse in een jacuzzi voor de nodige ontspanning? Dan is deze Magic Spa perfect wat u zoekt! Dit formaat is uitermate geschikt voor op uw balkon of terras!

Lees meer

Kinedo Happy Spa 6

Het is dan ook niet voor niets dat er in onze spa’s ruimte te over is! Iedereen vindt er een plaats en kan naar wens zitten of liggen. Installeer de spa en het genieten kan meteen beginnen!

Lees meer

Kinedo Happy Spa 4

Dit is dé perfecte spa voor een doorsnee gezin! Ook voor kinderen is een jacuzzi rustgevend en ontspannend, wat het slaapcomfort alleen maar verbeterd. Ook kinderen hebben nood aan me-time, vooral in deze speciale tijden, bovendien zijn ze even afgesloten van de online wereld.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 3

Op zoek naar een gepaste compacte jacuzzi voor drie personen om te plaatsen op uw terras of in uw gezellige tuin? Dan is deze Kinedo Happy Spa 3 de juiste keuze.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 2

Dankzij deze perfecte afmetingen kunnen ook mensen met een klein terras of kleine tuin genieten van een eigen jacuzzi. Het is een vlot verplaatsbare metgezel voor zowel zonovergoten namiddagen als koele winteravonden.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x