Kinedo Happy Spa 6

Kinedo Happy Spa 6:

 • Afmetingen: 228 x 228 x 94 cm
 • Aantal personen:6
 • Aantal ligplaatsen: 2 
 • Aantal zitplaatsen: 4
 • Inhoud: 1100 liter
 • Massagepomp: 1 x 1500 W
 • Aantal jets: 33 
 • Kleur binnenschaal: Wit
 • Omkasting: Rotan, Houtlook, Lichte houtlook met verlichting, donkere houtlook met verlichting. 
 • Garantie op het systeem: 2 jaar
 • Garantie op de kuip: 10 jaar

Kinedo Happy Spa 6:

Deze Happy Spa 6 van Kinedo is een ruime spa voor zes personen. 

Deze spa is niet alleen ruim in opvang, is tevens ook gemaakt met een diepte van 94cm en dus uitermate geschikt voor personen groter dan 1m90.

Deze jacuzzi is voorzien van 33 jets en is standaard verkrijgbaar in 4 kleuren omkasting. 

Kleur van de kuip is altijd wit.

Massagepunten Kinedo Happy Spa 6: 

 • Liggend relaxen: Brede sproeiers zorgen voor uw rug terwijl andere sproeiers zich op uw benen, uw bilspieren en de onderkant van uw voeten richten. 
 • Dynamisch: Heeft u last van lage rugpijn? Dan zult u deze massage op prijs stellen die speciaal ontwikkeld is om uw wervels te ontspannen. 
 • Opwekkend: U zult zich onmiddellijk  energieker voelen met deze massage die ideaal gericht is op uw rug, uw wervels en uw benen. 
 • Omhuld: Ervaar het gevoel van een zachte massage. van de nek tot aan de afsluiting van uw voeten. 
 • Zacht: Ga wat rechter zitten en genieten van een zachte en comfortabele rug- en beenmassage. 
 • Ontspanning: Neem even de tijd en laat alle spanning van het dagelijks leven van uw af glijden met een energieke rug- en beenmassage. 

Kleuren omkasting Kinedo Happy Spa 6: Kleuren kuip Kinedo Happy Spa 6: Gelukkig kuuroord 6

Gelukkig kuuroord 6

Een kijkje achter de schermen bij Kinedo in Marseille:

Meer info over Kinedo in onze blog:

Meer info over hoe onze samenwerking met Kinedo is ontstaan is terug te vinden in onderstaande blog. Op deze manier weet u waarom we voor deze Europese fabrikant hebben gekozen.


Testruimte showroom Geel:

Om u nog beter te helpen om de juiste spa te vinden die het beste past bij uw wensen en behoeften, heeft onze showroom in Geel een testruimte voorzien waar u uw jacuzzi kan uitproberen. 

U kunt op deze manier zelf bepalen welke jacuzzi het beste bij u past, maar ook welke opties uw voorkeur geniet. 

Op deze manier hoeft u niet te gokken en weet u wel wat u in huis haalt. Bovendien staan onze wellnessspecialisten u met raad en daad bij om op al uw vragen antwoord te geven. 

U kunt hiervoor een telefonische afspraak maken op het nummer 089/70 00 04 of vul onderstaand contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.Kinedo Happy Spa 6

Kinedo Spa A700

De horizon gaat open voor u, verruimt uw gezichtsveld zonder beperkingen en biedt u nieuwe perspectieven. Deze spa is het eerste met het wateroverloopprincipe. Het zal uw woonomgeving verfraaien en voor unieke sensaties zorgen. Bijna onwerkelijk!

Lees meer

Kinedo Spa A600

In XXL-formaat is er in deze spa plaats en comfort voor iedereen. Geniet samen met uw vrienden of uw gezin van een gepersonaliseerde massage in uw spa. Alleen maar mooie momenten in het vooruitzicht!

Lees meer

Kinedo Spa A500

Deze spa is zo ontworpen dat het subtiel aangepast is aan ieders rondingen, en iedereen zal doen openbloeien. De ergonomische knowhow van de Kinedo-experts in dienst van het welzijn. Wat wil u nog meer?

Lees meer

Kinedo Spa A400

Deze spa is een bestseller van Kinedo en combineert op een slimme manier ruimte voor iedereen met volledige functionaliteit. Kinderen hebben ruimte om te spelen, terwijl de ouders genieten. Gewoonweg perfect!

Lees meer

Kinedo Spa A300

Deze spa van Kinedo A300 is een echt juweeltje van vernuft. Het past zich aan de gebruikers aan en biedt verschillende oplossingen volgens ieders wensen. Of u nu met 2 of met 3 bent, u past deze jacuzzi volledig aan naar uw wensen.

Lees meer

Kinedo Spa A200

Zowel binnen als buiten biedt dit uiterst compacte spa twee mooie plaatsen tegenover elkaar aan, om te praten, plannen te maken of elkaar gewoon te bewonderen. Een buitengewoon concept!

Lees meer

Kinedo Magic Spa

Steeds meer Belgen kiezen voor wellness in eigen tuin om te bekomen van de dagelijkse drukte en stress. Geen tuin, maar toch interesse in een jacuzzi voor de nodige ontspanning? Dan is deze Magic Spa perfect wat u zoekt! Dit formaat is uitermate geschikt voor op uw balkon of terras!

Lees meer

Kinedo Happy Spa 5

Met vrienden is het zo fijn om de tijd te nemen om te genieten, de aangename momenten te laten voortduren en eindeloos van gedachten te wisselen. Deze spa zal uw nieuwe bondgenoot zijn, waar u altijd op kunt rekenen.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 4

Dit is dé perfecte spa voor een doorsnee gezin! Ook voor kinderen is een jacuzzi rustgevend en ontspannend, wat het slaapcomfort alleen maar verbeterd. Ook kinderen hebben nood aan me-time, vooral in deze speciale tijden, bovendien zijn ze even afgesloten van de online wereld.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 3

Op zoek naar een gepaste compacte jacuzzi voor drie personen om te plaatsen op uw terras of in uw gezellige tuin? Dan is deze Kinedo Happy Spa 3 de juiste keuze.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 2

Dankzij deze perfecte afmetingen kunnen ook mensen met een klein terras of kleine tuin genieten van een eigen jacuzzi. Het is een vlot verplaatsbare metgezel voor zowel zonovergoten namiddagen als koele winteravonden.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x