Kinedo Spa A300

Kinedo spa A300:
Relax/Relax-design/Relax Turbo/Relax Turbo-design

 • Afmetingen: 230 x 160 x 78 cm
 • Aantal personen: 3
 • Aantal ligplaatsen: 2 
 • Aantal zitplaatsen: 2
 • Inhoud: 750 liter
 • Massagepomp: 1 x 1500 W
 • Aantal jets: 20 
 • Kleur binnenschaal: Wit, Alba, Sterling (Relax en Relax Turbo tevens verkrijgbaar in kleur Winter Soltice) 
 • Omkasting: Lichte houtlook met verlichting, donkere houtlook met verlichting, rotan, grijs
 • Garantie op het systeem: 3 jaar
 • Garantie op de kuip: 10 jaar

Kinedo-spa A300:

Deze spa van Kinedo is perfect als u op zoek bent naar een spa voor twee of drie personen. 
Waarom kiezen voor een spa van vier of vijf personen als u toch maar van plan bent om met twee of drie personen gebruik te maken van de jacuzzi? 
Daarom moet u vooruitkijken! Waarom wil u een jacuzzi kopen? Is dit een gastvrije ruimte voor familie en vrienden of wil u enkel genieten met uw gezin? 
Stel uzelf de juiste vragen waarom u deze spa wilt kopen en met welk doel. Onze welzijnsspecialisten gaan met deze info verder aan de slag om u zo te helpen om de juiste keuze te maken. 

Jets Kinedo spa A300:

Afhankelijk van het gekozen model kunt u kiezen uit het aantal jets: 35 van 40 jets.

Kinedo A300

Massagestanden Kinedo spa A300:

 • Liggend relaxen: Brede jets zorgen voor uw rug, terwijl andere jets zich op uw benen, uw bilspieren en de onderkant van uw voeten richten. 
 • Zacht: Ga wat rechter zitten en genieten van een zachte en comfortabele rug- en beenmassage. 
 • Omhuld: Ervaar het gevoel van een zachte massage. Van de nek tot aan de afsluiting van uw voeten. 
 • Opwekkend: U zult zich onmiddellijk energieker voelen met deze massage die ideaal gericht is op uw rug, uw wervels en uw benen. 

Kinedo A300

Kleuren kuip Kinedo A300:

Alba

Binnenschaal Alba

Wit/Blanc

Binnenschaal Wit

Sterling

Binnenschaal Sterling

Winterzonnewende

Binnenschaal Winterzonnewende

Kleuren omkasting Kinedo A300:

Kinedo A300

Waarom wij hebben gekozen voor Kinedo:

Het merk van Kinedo staat al meer dan 50 jaar garant voor dagelijks douchegeluk. Reeds vanaf dag 1 bij de start van BK Concept verkopen wij hun producten: douchecabines, wandpanelen, douchebakken, etc... in ons assortiment. 

Daar zijn we zeer tevreden over deze samenwerking met dit Europees product en hebben we ook hun spa's geïntegreerd in ons assortiment. 

Hoe dit allemaal tot stand is gekomen kun je lezen in deze blog: 

Testruimte in onze showroom in Geel:

Om u te helpen om de juiste keuze te maken hebben wij in onze showroom in Geel een testruimte voorzien waar u onze spa's kunt uitproberen. Op deze manier weet u wat u koopt en bent u ook zeker van de kwaliteit van onze spa's.

U kunt op deze manier zelf kiezen uit onze jacuzzi's die voldoen aan uw wensen en behoeften, daarnaast staat een team van wellnessspecialisten klaar om u met raad en daad bij te staan om de juiste keuze te maken. 

Graag een afspraak om uw droom te realiseren? 

Bel 089/70 00 04 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 


Kinedo Spa A300

Kinedo Spa A700

De horizon gaat open voor u, verruimt uw gezichtsveld zonder beperkingen en biedt u nieuwe perspectieven. Deze spa is het eerste met het wateroverloopprincipe. Het zal uw woonomgeving verfraaien en voor unieke sensaties zorgen. Bijna onwerkelijk!

Lees meer

Kinedo Spa A600

In XXL-formaat is er in deze spa plaats en comfort voor iedereen. Geniet samen met uw vrienden of uw gezin van een gepersonaliseerde massage in uw spa. Alleen maar mooie momenten in het vooruitzicht!

Lees meer

Kinedo Spa A500

Deze spa is zo ontworpen dat het subtiel aangepast is aan ieders rondingen, en iedereen zal doen openbloeien. De ergonomische knowhow van de Kinedo-experts in dienst van het welzijn. Wat wil u nog meer?

Lees meer

Kinedo Spa A400

Deze spa is een bestseller van Kinedo en combineert op een slimme manier ruimte voor iedereen met volledige functionaliteit. Kinderen hebben ruimte om te spelen, terwijl de ouders genieten. Gewoonweg perfect!

Lees meer

Kinedo Spa A200

Zowel binnen als buiten biedt dit uiterst compacte spa twee mooie plaatsen tegenover elkaar aan, om te praten, plannen te maken of elkaar gewoon te bewonderen. Een buitengewoon concept!

Lees meer

Kinedo Magic Spa

Steeds meer Belgen kiezen voor wellness in eigen tuin om te bekomen van de dagelijkse drukte en stress. Geen tuin, maar toch interesse in een jacuzzi voor de nodige ontspanning? Dan is deze Magic Spa perfect wat u zoekt! Dit formaat is uitermate geschikt voor op uw balkon of terras!

Lees meer

Kinedo Happy Spa 6

Het is dan ook niet voor niets dat er in onze spa’s ruimte te over is! Iedereen vindt er een plaats en kan naar wens zitten of liggen. Installeer de spa en het genieten kan meteen beginnen!

Lees meer

Kinedo Happy Spa 5

Met vrienden is het zo fijn om de tijd te nemen om te genieten, de aangename momenten te laten voortduren en eindeloos van gedachten te wisselen. Deze spa zal uw nieuwe bondgenoot zijn, waar u altijd op kunt rekenen.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 4

Dit is dé perfecte spa voor een doorsnee gezin! Ook voor kinderen is een jacuzzi rustgevend en ontspannend, wat het slaapcomfort alleen maar verbeterd. Ook kinderen hebben nood aan me-time, vooral in deze speciale tijden, bovendien zijn ze even afgesloten van de online wereld.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 3

Op zoek naar een gepaste compacte jacuzzi voor drie personen om te plaatsen op uw terras of in uw gezellige tuin? Dan is deze Kinedo Happy Spa 3 de juiste keuze.

Lees meer

Kinedo Happy Spa 2

Dankzij deze perfecte afmetingen kunnen ook mensen met een klein terras of kleine tuin genieten van een eigen jacuzzi. Het is een vlot verplaatsbare metgezel voor zowel zonovergoten namiddagen als koele winteravonden.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x