Fitness Edition A9L

Fitness Edition A9L

 • Afmetingen: 239 x 279 x 97 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 1/7 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 7 stuks
 • Gewicht (droog): 413 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 3147 kg
 • Inhoud tot vullijn: 2161 liter
 • Inhoud max.: 2816 liter
 • Pompcapaciteit: 3 pompen, 2 pk
 • Kleur binnenschaal: Snow
 • Buitenpaneel: Timber
 • Cover: Ash Grey
 • Jets: J02 Pulsator – J03 DeepRelief – J06 Neck Masseuse – J14 Versa – J21 Trio – J08 Lumbar – J13 RainShower

Fitness Edition A9L 7 personen

Mensen die regelmatig sporten doen niet alleen iets voor hun uiterlijk en fysieke conditie. Ze versterken ook hun immuunsysteem, de bloedomloop en hun hart. 
Hun prestatievermogen en de verbetering van hun lichamelijke fitheid hangt niet alleen af van systematische training, maar ook van een adequate tussentijdse regeneratie. 
Deze Fitness Edition is speciaal afgestemd op de behoeften van de fitness-liefhebbers die willen genieten van wellness en sport. De uitzonderlijke JetPaks met een optimaal pompvermogen masseren de afzonderlijke delen van het lichaam en maken diep gelegen verkrampte spieren los. 
U kiest zelf de massage waar u nood aan heeft en op welke plaats u het liefst wil vertoeven. 
Deze JetPaks geven uw de nodige ontspanning na een intensieve work-out of een drukke werkdag. Of wil u nog even ontspannen voor u gaat sporten? Ook dit is een mogelijkheid waar u achteraf alleen maar de vruchten van plukt. 

Fitness Edition 7 personen

Fitness Edition A9L

A9L Fitness

A9L Fitness

JetPaks

Wat zijn JetPaks? JetPaks zijn uitneembare massage-eenheden die naar wens individueel kunnen worden geplaatst en hiermee voor alle soorten massage geschikt zijn.  Dit dankzij de vrij te configureren plaatsing van deze elementen, kan u de douchecombinatie van uw voorkeur geheel naar wens met uw lievelingsplaats combineren. Ook het aantal vereiste leidingen in uw buitenspa is kleiner vanwege de JetPaks, hierdoor neemt de kans op storingen af. 
Bovendien maakt dit ook een aanzienlijke energiebesparing en tegenlijkertijd hogere prestaties in vergelijking met traditionele buitenspa's.

Jetpak Pulsator: 

Zachte, pulserende massage. Zes roterende en pulserende jets brengen een prettige massagebeleving teweeg en stellen u in staat tot rust te komen.

JetPak Pulsator

Video JetPak Pulsator:


JetPak Neck Masseuse:

Deze JetPak heeft een doelgerichte therapie voor de nek. Hij geeft een krachtige massage door de nek- en schouderjets die diep in het weefsel dringen om spanningen weg te nemen en bovendien nieuwe energiebronnen te genereren. 
Heerlijk na een dag lang werken...

JetPak Neck Masseuse

Video JetPak Neck Masseuse:

JetPak Trio:

Deze JetPak heeft een unieke Jet-technologie die het meest lijkt op de knedende handen van een masseur. De zes roterende en pulserende jets zorgen voor een buitengewone massage-ervaring.

JetPak Trio

Video JetPak Trio:

JetPak Rainshower:

Zalig tintelend. Deze JetPak is niet alleen goed voor uw huid, deze JetPak vermindert ook de mentale stress door een weldadige en zachte massage. 
Deze douchejets zijn er alleen in de JetPaks van de spabaden van Villeroy & Boch.

JetPak Rainshower

Video JetPak Rainshower:


JetPak Deeprelief:

Heerlijke diepe pijnverzachting! Deze krachtige JetPak, tot in moeilijk bereikbare zones doordringende massage maakt zelfs diep gelegen verkrampte spieren los.

JetPak Deeprelief

Video JetPak Deeprelief:

JetPak Versa:

Deze JetPak is een perfect aangepaste therapie. Hij heeft maar liefst acht doelgerichte therapiejets die elk een andere uitwerking hebben op massagepunten en spierzones van het lichaam.

JetPak Versa

Video JetPak Versa:


JetPak Lumbar:

Deze JetPak is een doelgerichte therapie voor uw onderrug. Speciale drukpunten in de onderrug krijgen een diepgaande hydromassage, dus juist de zone die bij het lopen en zitten en tillen enigszins stijf wordt. Een echte aanrader!

JetPak Lumbar

Video JetPak Lumbar:


De spa's uit de Fitness Edition van Villeroy & Boch zijn speciaal afgestemd op de behoeften van de fervente sporters die willen genieten van sport en fitness. 
Deze geselecteerde JetPaks met een optimaal pompvermogen masseren de afzonderlijke delen van het lichaam en maken diep gelegen verkrampte spieren los. 
U kan uw favoriete zitplaats kiezen op basis van uw lichaamslengte en er met een simpele klik de gewenste JetPak erin plaatsen. 
U kan op elk moment kiezen uit 18 verschillende JetPaks, die u op elke zit- of ligplaats kan plaatsen. 
Graag meer info over deze jacuzzi's of nog liever deze JetPaks gewoon eens getest?


Fitness Edition A9L

Design Line Just Silence Compact

In navolging van het succes van de Just Silence past het nieuwe model Just Silence Compact perfect in moderne woonomgevingen. Dit compacte model van jacuzzi voor drie personen past perfect in iedere tuin en op ieder terras.

Lees meer

Design Line Just Silence

Deze Just Silence is: puristisch, gereduceerd, helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering, zonder onnodige franjes, maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. In 2016 werd hij bekroond met de IF-Design Award en in 2016 met de Red Dot Design Award.

Lees meer

Fitness Edition A8D

In deze mooie spa zijn er 5 comfortabele zitplaatsen voorzien waaronder twee ergonomische ligplaatsen waar u lekker languit kan liggen en genieten van de ontspannende jets van deze jacuzzi. Geniet van een ontspannende rugmassage in het bubbelende water en kom zo tot rust na u sportactiviteit.

Lees meer

Fitness Edition A7L

U gaat regelmatig met het hele gezin sporten en wil dan ook samen genieten van de voordelen van een jacuzzi aan huis? Kies dan voor deze A7L Fitness-edition, die ervoor zorgt dat al uw spieren aan bod komen voor een heerlijke massage.

Lees meer

Fitness Edition A6L

De Fitness-editie A6L is speciaal afgestemd op de behoeften van alle sporters die willen genieten van wellness na het sporten. Alle JetPaks van de Fitness-editie bieden massages die voor uw sport relevant zijn.

Lees meer

Premium Line A8L

Premium staat bij Villeroy & Boch daadwerkelijk voor premium: topklasse! De jacuzzi’s uit deze serie hebben een jetdesign van roestvrij staal, beschikken over zowel binnen- als buitenverlichting en een verlichte waterval.

Lees meer

Premium Line A8D

Het spa model A8D uit de Premium Line biedt twee zeer comfortabele en verschillend gevormde ligbanken met maximale uitrusting. De grote beschikbare ruimte van dit 5-persoons model straalt de bijzondere luxe uit.

Lees meer

Premium Line A8

Leun lekker achterover in deze spa uit de Premium Line en laat in alle rust comfort en stijl op u inwerken – of nodig uw vrienden uit voor een gezamenlijke vrijetijdsbesteding. U hebt immers ruimte genoeg in deze A8.

Lees meer

Premium Line A7L

Als middelgrote spa uit de Premium Line beschikt de A7L over een perfecte combinatie van verschillende soorten massage die zijn ingebouwd in soepele Premium zittingen. Met 5 JetPaks en een ligpositie hebt u een ruime keuze aan weldadige en rustgevende hydromassages in uw whirlpool.

Lees meer

Premium Line A7

Bent u op zoek naar een ruime jacuzzi met veel zitplaatsen, waar u bovendien zelf de kleuren van uw buitenpaneel en binnenmantel kan kiezen? Dan is deze hoogwaardige spa de jacuzzi waarnaar u op zoek bent.

Lees meer

Premium Line A6L

Bent u op zoek naar een jacuzzi die u volledig kan aanpassen naar uw smaak en behoeften? Kies dan voor een Premium Spa en kies voor een hoogwaardige uitrusting.

Lees meer

Premium Line A5L

Als een van de meest functionele compacte spa’s op de huidige markt biedt het model A5L ruimte voor 3 personen en doet het qua vormgeving en functionaliteit niet onder voor de grotere modellen.

Lees meer

Comfort Line R8L

De grootste jacuzzi uit de Comfort Line met 5 zitplaatsen en 4 ontspannende JetPaks die zowel voor de rug en nek zorgen voor de ultieme massage. Geniet samen met uw gezin van een ontspannende massage…

Lees meer

Comfort Line R7L

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R7

Een spa die alles te bieden heeft en bovendien geschikt is voor 6 personen. Wanneer u uzelf en uw gezin wil laten genieten van de effecten van de 4 meegeleverde JetPaks, geschikt voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Lees meer

Comfort Line R6L Black & White

Ondanks zijn bescheiden buitenomvang biedt de R6L in de binnenruimte veel ruimte voor vijf personen. Hij is bijzonder geschikt voor singles, stadsbewoners en kleine gezinnen en vindt zelfs op kleine terrassen en balkons een plekje.

Lees meer

Comfort Line R5L

Op zoek naar een jacuzzi met ligplaatsen voor twee personen? Dan is de R5L de ideale spa. Neemt weinig plaats in beslag en is dus ideaal om samen met je partner te genieten na een drukke werkdag. Bovendien zorgen de meegeleverde JetPaks voor de ultieme massage die lichaam en geest ontspannen.

Lees meer

X-series X6R

Het enige outdoor whirlpool bad van Villeroy & Boch uit de X-series met een ronde vorm met 5 zitplaatsen en 21 jets. Ook in deze spa kan u heerlijk in ontspannen na een drukke dag.

Lees meer

X-series X8

Deze Villeroy & Boch buitenspa biedt plaats aan 8 personen en is hierbij het grootste bad uit de X-series. Deze jacuzzi biedt een zeer hoge standaard, haast onderhoudsvrij en is zeer ruim. Nodig uw familie en vrienden uit voor een onvergetelijke wellness-ervaring en geniet van een ontspannend samenzijn.

Lees meer

X-series X7L

Goed geplande zitplaatsen, ergonomisch ontwerp en comfortabele contouren zijn de eigenschappen die de X7L voor u te bieden heeft. De X7L is tevens voorzien van twee pompen die zorgen voor hoogwaardige prestaties en resultaten.

Lees meer

X-series X6L

De X6L biedt ruimte aan maar liefst vijf personen. Bij deze jacuzzi is sprake van een optimale prijs-prestatie verhouding. De X-serie staat bekend om zijn lange levensduur en u kunt daardoor jaar in jaar uit genieten van het therapeutische effect van uw spa.

Lees meer

X-series X5L

De X5L, is de kleinste buitenspa uit de X-series. Met drie volwassenen kan u genieten van alle extra’s die deze jacuzzi te bieden heeft. Deze spa is standaard uitgerust met veel extra’s die normaal gesproken slechts zijn voorbehouden voor jacuzzi’s uit het topsegment.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x