phone 089 70 00 04

Fitness Edition A9L

In deze spa vindt u een premium ligstoel met gebogen knie met heup-, kuit- en voetjets die gecombineerd wordt met de JetPak van uw keuze om een zalige ontspanning van het hele lichaam te creëren. Bovendien zorgen de drie krachtige motoren voor een extra power massage die u uitermate zal bekoren!

Fitness Edition A9L

 • Afmetingen: 239 x 279 x 97 cm
 • Aantal lig-/zitplaatsen: 1/7 plaatsen
 • Comfort nekkussen: 7 stuks
 • Gewicht (droog): 413 kg
 • Gewicht (max. gevuld): 3147 kg
 • Inhoud tot vullijn: 2161 liter
 • Inhoud max.: 2816 liter
 • Pompcapaciteit: 3 pompen, 2 pk
 • Kleur binnenschaal: Snow
 • Buitenpaneel: Timber
 • Cover: Ash Grey
 • Jets: J02 Pulsator – J03 DeepRelief – J06 Neck Masseuse – J14 Versa – J21 Trio – J08 Lumbar – J13 RainShower

Fitness Edition A9L 7 personen

Mensen die regelmatig sporten doen niet alleen iets voor hun uiterlijk en fysieke conditie. Ze versterken ook hun immuunsysteem, de bloedomloop en hun hart. 
Hun prestatievermogen en de verbetering van hun lichamelijke fitheid hangt niet alleen af van systematische training, maar ook van een adequate tussentijdse regeneratie. 
Deze Fitness Edition is speciaal afgestemd op de behoeften van de fitness-liefhebbers die willen genieten van wellness en sport. De uitzonderlijke JetPaks met een optimaal pompvermogen masseren de afzonderlijke delen van het lichaam en maken diep gelegen verkrampte spieren los. 
U kiest zelf de massage waar u nood aan heeft en op welke plaats u het liefst wil vertoeven. 
Deze JetPaks geven uw de nodige ontspanning na een intensieve work-out of een drukke werkdag. Of wil u nog even ontspannen voor u gaat sporten? Ook dit is een mogelijkheid waar u achteraf alleen maar de vruchten van plukt. 

Fitness Edition 7 personen

Fitness Edition A9L

A9L Fitness

A9L Fitness

JetPaks

Wat zijn JetPaks? JetPaks zijn uitneembare massage-eenheden die naar wens individueel kunnen worden geplaatst en hiermee voor alle soorten massage geschikt zijn.  Dit dankzij de vrij te configureren plaatsing van deze elementen, kan u de douchecombinatie van uw voorkeur geheel naar wens met uw lievelingsplaats combineren. Ook het aantal vereiste leidingen in uw buitenspa is kleiner vanwege de JetPaks, hierdoor neemt de kans op storingen af. 
Bovendien maakt dit ook een aanzienlijke energiebesparing en tegenlijkertijd hogere prestaties in vergelijking met traditionele buitenspa's.

Jetpak Pulsator: 

Zachte, pulserende massage. Zes roterende en pulserende jets brengen een prettige massagebeleving teweeg en stellen u in staat tot rust te komen.

JetPak Pulsator

Video JetPak Pulsator:


JetPak Neck Masseuse:

Deze JetPak heeft een doelgerichte therapie voor de nek. Hij geeft een krachtige massage door de nek- en schouderjets die diep in het weefsel dringen om spanningen weg te nemen en bovendien nieuwe energiebronnen te genereren. 
Heerlijk na een dag lang werken...

JetPak Neck Masseuse

Video JetPak Neck Masseuse:

JetPak Trio:

Deze JetPak heeft een unieke Jet-technologie die het meest lijkt op de knedende handen van een masseur. De zes roterende en pulserende jets zorgen voor een buitengewone massage-ervaring.

JetPak Trio

Video JetPak Trio:

JetPak Rainshower:

Zalig tintelend. Deze JetPak is niet alleen goed voor uw huid, deze JetPak vermindert ook de mentale stress door een weldadige en zachte massage. 
Deze douchejets zijn er alleen in de JetPaks van de spabaden van Villeroy & Boch.

JetPak Rainshower

Video JetPak Rainshower:


JetPak Deeprelief:

Heerlijke diepe pijnverzachting! Deze krachtige JetPak, tot in moeilijk bereikbare zones doordringende massage maakt zelfs diep gelegen verkrampte spieren los.

JetPak Deeprelief

Video JetPak Deeprelief:

JetPak Versa:

Deze JetPak is een perfect aangepaste therapie. Hij heeft maar liefst acht doelgerichte therapiejets die elk een andere uitwerking hebben op massagepunten en spierzones van het lichaam.

JetPak Versa

Video JetPak Versa:


JetPak Lumbar:

Deze JetPak is een doelgerichte therapie voor uw onderrug. Speciale drukpunten in de onderrug krijgen een diepgaande hydromassage, dus juist de zone die bij het lopen en zitten en tillen enigszins stijf wordt. Een echte aanrader!

JetPak Lumbar

Video JetPak Lumbar:


De spa's uit de Fitness Edition van Villeroy & Boch zijn speciaal afgestemd op de behoeften van de fervente sporters die willen genieten van sport en fitness. 
Deze geselecteerde JetPaks met een optimaal pompvermogen masseren de afzonderlijke delen van het lichaam en maken diep gelegen verkrampte spieren los. 
U kan uw favoriete zitplaats kiezen op basis van uw lichaamslengte en er met een simpele klik de gewenste JetPak erin plaatsen. 
U kan op elk moment kiezen uit 18 verschillende JetPaks, die u op elke zit- of ligplaats kan plaatsen. 
Graag meer info over deze jacuzzi's of nog liever deze JetPaks gewoon eens getest?


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x